Şimdi Ara

ttnet bayisiyle sorun lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 20 gün önce eve yalın internet bağlattım.24 ay taahhütle ilk iki ay bedava, sonraki 10 ay 39 tl.kalan 12 ay 54 tl.şimdi ben interneti bağlatırken modemim olduğu için modem istemiyorum diye belirttim ama bu sivri zekalılar beni modemli diye yazmışlar.sonra da beni arayıp 48 lira kablosuz modem için bişey değil yedek olsun dursun falan dediler ben de ısrar ettim istemedim.öyle olunca bi gün uğra da konuşalım falan dediler.arkadaşlar benim bu interneti ne kdar kullanacağım belli değil 24 ayda kullanabilirim, 5-6 ayda ordaki adam da bunu duyunca sen zaten 6 ay sonra bunu kapattıracaksın bi ara senin interneti kapatıp tekrar açalım falan dedi.burda sormak istediğim diyelim aynı gün internetimi kapatıp açtılar, bu durumda 3 aydan itibaren olan indirimleri.iptal olacak ve 39 yerine kulandığım her ay için 54 tl ödeyeceğim.ayrıyetten interneti kapatıp açtırma ücreti var mı? yani böyle yapsak ben zarada olur muyum? ya da ısrar edip almadığım modemin parasını mı istiyeyim?ne de olsa modem almadım ama her ay 2 tl faturama yansıtılacak ve eğer 2 aydan sonra kapattırımsam 125 tl modem parası (almadığım modem) ödemek zorundayım.sizce modemin parasını (125) tl ısrar etsem verirler mi? vermezlerse tüketici hakem heyetine bildirmeyi düşünüyorum.sizce nasıl yapıyim? ey allahım işim gücüm yok bunlarla uğraşıyom!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgun1111 -- 4 Eylül 2011; 23:47:45 >

• Siz modeme 125 tl vermediniz ki onlardan 125 tl istiyorsunuz anlamadım ? Ayrıca kampanya için şu bilgi yer alıyor "İnterneti Denemesi Bedava Kampanyası ile 8 Mbps'ye kadar hızlı internet paketleri ile 2 ay boyunca internet kullanımınız bedava, bağlantınız ve modeminiz ücretsiz olsun! "

Sizden modem parası almıyorlar ki modem bu kampanyanın içinde o yüzden size modemi vermek durumundalar, ileride ters durum olduğunda siz bana modem verilmedi derseniz onlar zor durumda kalırlar.

Ayrıca ilk 2 ayı doldurmadan kapatırsanız bir ücret ödemeyeceksiniz anladığım kadarıyla bu kampanyanın özelliği o sanırım.ama tekrar açtırdığınızda tabiki bağlantı ücreti alırlar 24 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 5 Eylül 2011; 0:15:39 >
  • evet 125 tl vermedim.ancaaaaaak eğer bu interneti diyelim 3.ayda kapattırdım.o parasını ödemediğim ve almadığım modemin parasını -yani 125 tl'yi benden çatır çatır alacaklar.yukarıda da belirttiğim gibi benim bu interneti ne zaman kapattıracağım da belli değil.olduki 8.ayda kapattırdım önümde 2 seçenek olacak :
    1-modemi geri vericem (modem almadım- sadece almış gözüküyorum)
    2-modemin parasını yani 125 tl'yi çatır çatır ödeyecem

EEEEEEEEEE hangi modemin parasını ödeyecem.ben modem almadım ki??? olayı anlatamadım mı acaba? modem istemiyorum diye belirttim açarken.adamlar geldi interneti bağladı.modem bırakmadan gitti.ancak ben ttnet kayıtlarında modem almış olarak gözüküyorum ve 24 ay boyunca benden 2 tl kesilecek.

125 tl'yi tabiki isteme hakkım olduğunu düşünüyorum.hatayı yapan bayi.bayi zarar etmesin diye daha 25.gün internetimi kapattırıp açtırırsam hem kampanya fırsatlarını kaçıacam hem de sizin yukarıda da belittiğiniz gibi yok yerine bi de kapama açma bedeli ödeyecem.
    şimdi sizce hakkım yok mu?

http://www.ttnet.com.tr/web/236-2605-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/interneti_denemesi_bedava_kampanyasi?WT.mc_id=google_denemesibedava_search_internetkws&WT.srch=1&gclid=CMOStYPEhKsCFcQXzQodQE8fzQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgun1111 -- 5 Eylül 2011; 0:32:26 >

• Orijinalden alıntı: CeSiN
    Ayrıca kampanya için şu bilgi yer alıyor "İnterneti Denemesi Bedava Kampanyası ile 8 Mbps'ye kadar hızlı internet paketleri ile 2 ay boyunca internet kullanımınız bedava, bağlantınız ve modeminiz ücretsiz olsun! "

modemin ücretsiz falan olduğu yok :

Deneme süresi (ilk 2 ay-60 gün) içinde abone kampanya ya da abonelik iptali yapmamışsa kampanya taahhütü 3. aydan (61. günden) itibaren otomatik olarak devam eder. 3. aydan itibaren abone, mevcut internet paketinin kampanyadaki indirimli tarifesinden ücretlendirilir; bağlantı ücreti (12 ay tüm vergiler dahil 2 TL taksitle) faturaya yansıtılır; kampanya başlangıcında modem alan aboneler için modem ücreti (kablolu modem için 22 ay vergiler dahil 1,09 TL taksitle; kablosuz modem için 22 ay vergiler dahil 2,18 TL taksitle) faturaya yansıtılır.

yani 48 tl modem parası alınıyor 24 ay boyunca 2şer tl olarak.
    http://www.ttnet.com.tr/web/236-2605-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/interneti_denemesi_bedava_kampanyasi?WT.mc_id=google_denemesibedava_search_internetkws&WT.srch=1&gclid=CMOStYPEhKsCFcQXzQodQE8fzQ

• ozaman bu kampanyaya girmeyecektin hocam şartları maddeleri görüyorsunuz sonuçta bağlantı ücreti ve modemi de veriyorlar eğer cayarsan modem sende kalacağından ücret talep edecekler olay bu eğer cayarsan ama, 2 yıl taahhütü doldurursan modem senin para falanda istemeyecek kimse.Başta dediğim gibi bu tip kampanyaların tüm detaylarını okumadan 24 ay taahhüt yapmayın sonra hep bi sorun çıkıyor.Siz 5-6 ay sonra kapatacaksanız neden 24 ay taahhüt yapıyorsunuz ki adamlar tabiki bu ihtimalleri düşünerek taahhüt maddelerini oluşturuyorlar yoksa esprisi kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 5 Eylül 2011; 0:43:07 >
  • ben bir işe girmeden bişey almadan önce o işi çok iyi araştırırım.bilenlere sorarım ,artısına eksisine bakarım sonra o işe girişirim.Buna başvurdum çünkü mantıklı geldi.2 ay kullan para ödeme.sizce mantıklı değilmi ? hele interneti ne zaman kapattıracağınız belli değilse? sizce direk normal internet bağlatsam 2 ay kullansam 3.ay kapatsam daha mı karlı olacaktım? tabiki hayır o kullandığım iki ayın bütün bağlantı ücretlerini, vergilerini, internet kullanım ücretini ödeyecektim?bu durumda mantıklı olan benim yaptığım.ben bunları bilerek 24 ay taahhüt verdim.ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ki?

kampanya sayfasını okursanız bu kampanyadan modem almadan da yararlanabileceğiniz yazıyor.yani hiç modeme falan bulaşmadan kampayadan yararlanabilirsiniz.ama bunlat gitti beni modeme bulaştırdı şimdi uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgun1111 -- 5 Eylül 2011; 0:56:59 >
  • Deneme süresi tamamlandıktan sonra iptal halinde internet paketi için 3. aydan (61. günden) itibaren sağlanan indirimler, bağlantı ücretinin kalan taksitleri, modem ücretinin ceza bedeli (kablosuz modem için 125 TL, kablolu modem için 50 TL'lik tutardan modem için ödenen taksitler toplamının farkı) faturaya yansıtılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topgun1111

ben bir işe girmeden bişey almadan önce o işi çok iyi araştırırım.bilenlere sorarım ,artısına eksisine bakarım sonra o işe girişirim.Buna başvurdum çünkü mantıklı geldi.2 ay kullan para ödeme.sizce mantıklı değilmi ? hele interneti ne zaman kapattıracağınız belli değilse? sizce direk normal internet bağlatsam 2 ay kullansam 3.ay kapatsam daha mı karlı olacaktım? tabiki hayır o kullandığım iki ayın bütün bağlantı ücretlerini, vergilerini, internet kullanım ücretini ödeyecektim?bu durumda mantıklı olan benim yaptığım.ben bunları bilerek 24 ay taahhüt verdim.ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ki?

Valla hocam yanlış anlama ttnet umrumda değil benim, ama taahhüt olayı deyince dururum ben internete taahhüt vermem neden aynı sizin durumunuz gibi ben yarın taşınır giderim yada farklı bir durum gelişir işte cezalar patlar verilen indirimler çatır çatır geli alınır bu riski asla almadım.Ama cep telefonunda bu taahhütü verdim misal çünkü zaten 7 yıldır kullandığım operatör sorunum yok hemde cep telefonu ben nereye o oraya :) tarifeyi düşürmedikten sonrada sıkıntı yok istediğin tarifeye yükseltebiliyorsun.

Kısacası taahhüt verebilmek için taahhüt süresinden fazla süre kullanabileceğini kestirmen gerekiyor.Yada bu kampanyaya özel süre olan ilk 2 ayı geçirmemen gerekiyor.

• yanlış anlamıyorum ama dediğim gibi konuyu araştırarak girdim bu işe.ama bayi hata yaptı.modem istemedim.beni modem işine bulaştırdı.benim hiç hatam yok bu işte.adam şöyle düşünmüş olabilir mi?ben buna modemi vermiyim.o modemi 125 tl'ye satiyim.bunun 48 tl'sini interneti bağlatana veriyim.üstü bana kalsın.bilemem ki nasıl yapıyo, nerden alıyo bayiler bu modemleri ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgun1111 -- 5 Eylül 2011; 1:02:57 >
  • kardeş ortada hata falan yoktur, bu ttnet ne kadar ahlaksızsa bayileri de bir o kadar ahlaksız..
    bayi sattığı modemden pay alıyor,
    modem geri alma gibi bir durum olmayacağı için bilerek modemli yazmışlardır, 5 liralık modeme 125 lira isteyecek kadar ahlaksızlığı kim yapar ancak ttnet yapar.
    Tekel olunca böyle ali kıran baş kesen durumları çok oluyor...
    sırf sözleşmeden para kazanıyor adamlar...

ödersen 48 lira olan modem, cayarsan 125 lira oluyor. nasıl oluyorsa?
    tam bir hukuksuzluk?
    devlet de vergi alıyorum diye ses çıkarmıyor bunlara...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.