Şimdi Ara

TTnet aradı, 'indirim' yapacaklarmış, izin istiyorlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duygu denen biri aradı, hattın sahibi ile görüşmek istediğini söyledi. Problem nedir, ben yardımcı olayım dedim. "indirim yapacaktım" dedi. E tabi, boş durur muyum. "Biz bunu hak edecek ne yaptık?" dedim. Kadın afalladı belli ki. Hattın sahibi ile görüşmem gerekiyor dedi. Sizin karınızı azaltacak bir şey için siz neden bizim peşimizde koşasınız diye sordum. Saat 7 gibi ararız, teşekkürler dedi.
    Nefret ediyorum. Bu bildiğin tacizdir arkadaş. Bankalardan, türk telekom'dan, telefonla arayıp "ay indirim yaptırcam sanaaa" diyen tiplerden de nefret ediyorum.

• yalan inanmayın

telefonda evet dediğin her şey için onlar prim alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 11 Şubat 2013; 19:27:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

yalan inanmayın

telefonda evet dediğin her şey için onlar prim alıyor

geçen bana da 2 ay fatura

Ben de onu diyorum... En gıcık olduğum şey.
  • Dikkat ette "bindirim" yapmasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet hep sorun cikariyordu . 2 kere ariza kaydi acip calisanlar geldi ama birsey beceremediler. Bende aradim yine 3. Sefer ariza kaydi acalim dediler . Bende kizdim hayir dedim. ttneti nasil iptal edebilirim dedim .anlatti birşeyler.ertesi gunun sabahi 9 da adamlari yine yollamislar bende istemiyorum iptal ettim diyip dis kapidan yolladim . Daha sonra oglen superonline a basvurdum. Nasil ariyolar turk telekomdan 3-4 kere aradilar acmadim . Iyi oldu bence. 6 yillik aboneyi kaybettiler.

• indirim yaparken harbiden biyerdende bindirim yapıyolardır ayda 5-6 kere kampanyada kampanya direk meşgulüm diyeceksin aga yoldaki anketör gibiler
  • ben de sabah özgeyle görüştüm mutlu oldum yani en azından bir kızla görüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goloet

ben de sabah özgeyle görüştüm mutlu oldum yani en azından bir kızla görüştüm

• beni de arayıp duruyolar 2 ay bedava tivibu vereceklermiş.Hat annemin üstüne,ben istemiyorum tivibu falan dedim.Akşam annenizle görüşelim diyo .Annem anlamaz benim agzıma bakacak diyorum anlamıyorlar.Bedava diyolar da ttnet bu ne olur ne olmaz başım agrımasın diye almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

beni de arayıp duruyolar 2 ay bedava tivibu vereceklermiş.Hat annemin üstüne,ben istemiyorum tivibu falan dedim.Akşam annenizle görüşelim diyo .Annem anlamaz benim agzıma bakacak diyorum anlamıyorlar.Bedava diyolar da ttnet bu ne olur ne olmaz başım agrımasın diye almadım

O Tivibu 2 ay bedava da ondan sonra abonelik yeniliyorlar ücretli
  • Yahu 63 lira ödüyorsunuz, 44 lira ödeyin diyorlar. Ne fark edecek diyorum. Daha az ödeyeceksiniz. Ee, sizin karınız ne diyorum. Bizim karımız yok sizin ekonomik gücünüz için çalışıyoruz diyorlar. Yarın arayın dedim. 7 de arayacaklar gene. bu sefer ne söylesem? Hem ne gibi sorunlar doğurabilir?
  • illallah ettım her hafta arıyor nalet gıbı yapıstılar ılla hat sahıbı ıle göruseceklermıs gene ne kakalayacaklarsa,cepten arıyorlar evden arıyorlar bıktım usandım su gun arayın bulurunuz dıyorum ınadına hergun arıyor bıgun temız bı verıcem damardan anlayacaklar yokmu kurtulus sunlardan kapattırıcam az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Yahu 63 lira ödüyorsunuz, 44 lira ödeyin diyorlar. Ne fark edecek diyorum. Daha az ödeyeceksiniz. Ee, sizin karınız ne diyorum. Bizim karımız yok sizin ekonomik gücünüz için çalışıyoruz diyorlar. Yarın arayın dedim. 7 de arayacaklar gene. bu sefer ne söylesem? Hem ne gibi sorunlar doğurabilir?

En iyi ihtimal sözleşme yenileyeceklerdir, eğer sözleşmen yeni ise o zaman kuşku duy.
  • beni de böyle aramışlardı 1.5 ay kadar önce. 2 yıl taahhüt verirsem, 2 ay bedava, 10 ay da yarı yarıya fiyat olacak dediler. ilk defa adam akıllı bir teklif yaptılar, ben de kabul ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

beni de böyle aramışlardı 1.5 ay kadar önce. 2 yıl taahhüt verirsem, 2 ay bedava, 10 ay da yarı yarıya fiyat olacak dediler. ilk defa adam akıllı bir teklif yaptılar, ben de kabul ettim

Bence de bu adam akıllı bir teklif. netice türk telekomdan kaçış yok :)

quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Yahu 63 lira ödüyorsunuz, 44 lira ödeyin diyorlar. Ne fark edecek diyorum. Daha az ödeyeceksiniz. Ee, sizin karınız ne diyorum. Bizim karımız yok sizin ekonomik gücünüz için çalışıyoruz diyorlar. Yarın arayın dedim. 7 de arayacaklar gene. bu sefer ne söylesem? Hem ne gibi sorunlar doğurabilir?

En iyi ihtimal sözleşme yenileyeceklerdir, eğer sözleşmen yeni ise o zaman kuşku duy.

sözleşmenin yeni veya eski olduğunu hatırlamıyorum. Bir de hatun, istediğiniz zaman türk telekomdan çıkabilirsiniz, almadığınız hizmetin parasını ödemezsiniz dedi. yani durum hashus'unki gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 11 Şubat 2013; 19:36:56 >

• quote:

beni de böyle aramışlardı 1.5 ay kadar önce. 2 yıl taahhüt verirsem, 2 ay bedava, 10 ay da yarı yarıya fiyat olacak dediler. ilk defa adam akıllı bir teklif yaptılar, ben de kabul ettim

Beni hala arıyorlar bu dediğiniz şey için ama ben kabul etmedim 2 yıl taahhüt çok fazla değilmi? Benim şu an taahhüdüm yok binada fiber altyapı var ama aktivasyon yapılmamış superonline a geçemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

quote:

Beni hala arıyorlar bu dediğiniz şey için ama ben kabul etmedim 2 yıl taahhüt çok fazla değilmi? Benim şu an taahhüdüm yok binada fiber altyapı var ama aktivasyon yapılmamış superonline a geçemiyorum

7-8 yıldır abonelik var ttnet ile, 2 yıl benim için fazla değil. bulunduğumuz yere fiber ağ da gelmeyeceği için gayet uygun bir teklif gibi duruyor. ama superonline gelecek gibi duruyorsa geçmemek daha mantıklı.

• Kimse kimseye durduk yere indirim yapmaz.Yani bu kadar zahmete katlanmazlar.İndirim yaptıkları yerden o indirimi fazlasıyla iade ederler

• Her indirimin bir bindirimi vardır.

• superonline ne kadar aylık ...sözleçmesiz veya sözleşmeli olarak...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.