Şimdi Ara

TTnet adsl taahhütlü hat kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ay önce ttnet bağlattım ancak superonline dan gelip hat çekiceklerini söylediler, doğal olarak superonline a geçmek istiyorum ancak taahütlü açtırdığım için iptal ettirirsem ne kadar öderim bununla ilgili bilginiz var mıdır ve kolayca iptal ettirebilir miyim?

• Size modem verdilerse onun parasını isterler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Size modem verdilerse onun parasını isterler..

vermediler ancak taahüt parası almazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextare

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Size modem verdilerse onun parasını isterler..

vermediler ancak taahüt parası almazlar mı?

Tam bilmiyorum ama bir miktar para istiyorlar tabi ama siz çağrı merkezini arayıp sorun orda ne kadar ödeyeceğinize dair bilgi veriyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt yani sözleşmeyi bozmak 200 den aşağı değil modem parasıda ayrıca hesaplanır ödemek zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Taahhüt yani sözleşmeyi bozmak 200 den aşağı değil modem parasıda ayrıca hesaplanır ödemek zorundasın

bende iptal ettirmek istedim kardan çok zarar ediyodum kullanmadığım aylarında faturasını çıkardılar neymiş taahhüt vermişiz kullanmasanda ödeyeceğimize dair
  • Modem parası+180 TL cezası+ödemediğin fatura varsa fatura indirimden yararlandıysanız onlarıda geri alıyorlar mesela indirimlit tarife aylık 45 TL ama nrmal fatura 63 TL 18 TL yi geri alıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandex79

quote:

Taahhüt yani sözleşmeyi bozmak 200 den aşağı değil modem parasıda ayrıca hesaplanır ödemek zorundasın

bende iptal ettirmek istedim kardan çok zarar ediyodum kullanmadığım aylarında faturasını çıkardılar neymiş taahhüt vermişiz kullanmasanda ödeyeceğimize dair

nasıl yani kullanmadığınız benim bildiğim örneğin 24 ay taahhüt var 4 ay kullanıyorsunuz o ayların indirimleri falan geri alınıyor kalan 20 ayın faturasınıda mı çıkartıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

quote:

Orijinalden alıntı: yandex79

quote:

nasıl yani kullanmadığınız benim bildiğim örneğin 24 ay taahhüt var 4 ay kullanıyorsunuz o ayların indirimleri falan geri alınıyor kalan 20 ayın faturasınıda mı çıkartıyorlar

aynen öyle imzaladığınız foruma göre değişiyor işler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.