Şimdi Ara

Ttnet Abonelik Hakkında Bir Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şanlıurfanın akçakale ilçesinin bir köyündeyim ve burada santral yokmuş.O yüzden adsl de yok.Vınn veya vodemle internet ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz ama edge hızı ile bağlandığı için internet hızı çok yavaş.Şimdi ben ttnet adsl için başvursam bizim bulunduğuz yere santral dikip adsl getirirler mi?Getirmezlerse benim yasal hakkım nedir?Ne gibi yollara başvurmam gerekir.Çünkü çevremizdeki bazı köylerde internet var bizde ise yok.Demekki istedikleri yere santral dikebiliyorlar.Burda daha önce başvuranlar olmuş ve bir şekilde geçiştirildiği söyleniyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

• iyide akçakale de yani ilçede adsl yokmu ilçede adsl oldumu köyünede rahat rahat hizmet gelir santralle arada 5 km bile olsa 1 mb e kadarh hız veriolar ilçedeki santral ile bi görüş yok ilçedede santral yoksa bir kişinin isteğiyle santral kurcaklarını sanmam ...
  • İlçede santral var,ilçede adsl de var.Biz ilçeye 27 km uzağız.Bize 12 ve 8 km uzak olan iki köyde adsl var ama bizim köyde yok.Biz bu iki köyün tam ortasında kalıyoruz.
  • valla kardeş işler biraz karışık türk telekomda 8 10 kişinin dilekçe filan vermesiyle oraya hizmet götürceni sanmıorum adsl nadir yerlerde yok artık çoğu yerde var ama genede fayda var bir kaç defa konuş bak ben almusun ormandibi ilçesine gittim ilçeyle arası 40 km den fazla ama adsl var ne tuhaf işdir anlamadım bu adsl telefon kablosu olan her yerde olmuorumu peki telefon varmı sizin ilçede....?
  • Hocam ilçede telefonda var ama benim bulunduğum köyde yok.Bakalım bu haftaiçi şanlıurfa merkez telekoma başvuracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.