Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
29.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HatcheteR

4440375'i aradım ve sordum. (Üniversiteli kampanyasından yararlanmaktayım 10 aydır)

Operatörün dediği şu: "Siz kamulu yeni abone değilsiniz bu yüzden kullanamazsınız"

Benim dediğim şu : "Ama kod geldi ve sorgulattığımda kod çalışmakta"

Operatör diyor ki : "kod çalışmayacaktır"

Ben dedim ki : "Eğer sonuçta bir hata varsa sonu ne olur"

Operatör diyor ki : "Kod çalışmaz zaten ...."

Ben dedim ki : "İyi günler"

Kısacası: Bilgileri yok, fakat şirket bu hatayı görünce ne yapar onu da bilen yok, oturtuyorlar konu hakkında detaylı bilgisi olmayanları masalara aynı şeyleri söylesinler diye.

Tebrikler aferin ayıktırın ttneti başta kod vermeyi durdurdular şimdi de verilen kodlar iptal edilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şifre alıp-almamak konusunda çok kararsız kalmıştım. Ancak artık şifre verilmiyormuş, gerçi denemedim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 24 Kasım 2014; 13:18:03 >
  • Bi tane aldım kullandım şimdilik sorun yok. Sınıfta olur ta hoca sözlü ya da ödev kontrolü yapacaktır da unutur, sonra sınıftan bir varlık çıkar " hocam sınav yapacaktınız " diye hatırlatır. İş o ileri zekalar forumda bolca bulunmakta.

• Yani hocam size sunumu demelerini bekliyorsunuz
    Hata olmus onune gecemedik kullanin bir sey olmaz,olan bize olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Hep TTNET üzerinden konu?uluyor ama belki de Carrefour'un stok fazlasy var? Bunlary eritmek istiyor? Bunu dü?ünen hiç olmamy?. ?urada kullanan olsa olsa en fazla 100 ki?idir.

1000 de olabilir daha fazla da.... konu 15.000 e yakın tıklanmış..
  • yine çekemeyen kendileri alamadığı yada korkup almadığı için hasetlenen tayfa toplanmış
    ben 1 tane alabildim keşke eşin dostun tcsinide toplasaydım
    çatır çatır harcayın beyler ttnete ve bankalara karşı yapılabilecek herşey helaldir.rahat olun
  • Şimdi ttnetten aradılar kod ile ilgili sistemde sorun olduğunu kodun herkese yollandığını ama yeni üye olan kamuluların kullanabileceğini söylediler bende sabah kullandım dedim. Müşteri memnuniyeti açısından faturaya herhangi bir ücret yansıtmayacaklarını söylediler demeyi çok isterdim ama henüz aramadılar kodu da kullandım diken üstünde bekliyorum
  • Bence bir hak talep edemezler...

Herkes kodlarini kullansin bence kapatirlar felan kalir.

Bende simdi Carrefour bakiyorum hemen. Kullancam...

• Millet fetva vermeye başlamış ,vay be .Hasetliğin bu kadarına pes doğrusu .

Kullanmayan veya alamayan sivri zeka arkadaşlarda ttnet'i uyandırmakla meşguller.Forumdaşlık yerlerde.

Kodu olan gidip hemen kullansın bence, defalarca gördüm.Aylık sürecek kampanyalar sayelerinde bir günde hiç oluyor.Hazır ki kod'dan olmakta var işin ucunda.
  • Kodu Kullanirken ben
    Kullandiktan hemen sonra ben
    Aradan birkaç saat sonra ben
    4-5 saat sonra ben
    1 gun sonra ben
    50 liraya bu kadar duyguyu bir arada yasayamazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matozgur -- 24 Kasım 2014; 13:59:10 >

• Zombitch kullanıcısına yanıt
    İyiydi bu

• Rahat olun beyler hiç bir şey olmayacak. Kullanamayanların hasetliği işte Sistemin açığı sonucu kullanılan indirimi bugüne kadar kim geri alabilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

Millet fetva vermeye başlamış ,vay be .Hasetliğin bu kadarına pes doğrusu .

Kullanmayan veya alamayan sivri zeka arkadaşlarda ttnet'i uyandırmakla meşguller.Forumdaşlık yerlerde.

Kodu olan gidip hemen kullansın bence, defalarca gördüm.Aylık sürecek kampanyalar sayelerinde bir günde hiç oluyor.Hazır ki kod'dan olmakta var işin ucunda.

Fetva falan hikaye TTNET in milleti somurmesine sayin

• Neden korkuyorsunuz anlamıyorum ttnet kampanyanın açıklamasında herkese yazmış mı yazmış mesaj gönderenlere kod gelmiş mi gelmiş gelen kod kullanılmış mı kullanılmış eeee bunda benim suçum ne madem vermeseydin kod falan neden veriyorsun açıklamayı okuyan kişi burayı okumadıgını farzedin açıklamaya göre mesaj gönderdi kod geldi gitti alışverişini yaptı şimdi bu kişinin suçu ne.
  • ben attım hem kendi hattım hem de babamın hattı var normalde ama kayıtlı abonelere özeldir diye mesaj geldi olmadı yani :(
    gitti 50 tl
  • Arkadaşlar kodlarını satmak isteyen olursa alabilirim

• Dün, tüm üyelerimiz ibaresini görünce mesaj yolladım ve kod geldi. Carrefour'un kişisel ürünlere %55 indirimi de olduğu için aynı mantıkta bir kampanya olduğunu düşündüm. Sistemsel bir hata olması TTNET'in hatasıdır diye düşünüyorum. Ayrıca bunu suistimal edip 8-10 tane kod alanları da kınıyorum. (tabi varsa) İşte ülkemizde bu sebeple bedava kodlar dağıtılmıyor. Bu tarz insanlar yüzünden.
  • dün kullandım sonra vicdan yaptım kendimi ihbar ettim facebook, twitter üzerinden.
    şimdi aradılar.

MT:.......nolu hatla ilgili şikayet için aradım
    BEN: benim şikayetim yoktu.
    MT: şikayetin giderildi yani (he desem hemen kapatcak telefonu)
    BEN: carrefour kodu kullandım
    MT: Kodu kullandınız yani (problemin kalmadı manasına)
    BEN: he kullandım (daha fazla direnemedim kapattım)

özetle böyle konuştuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

dün kullandım sonra vicdan yaptım kendimi ihbar ettim facebook, twitter üzerinden.
    şimdi aradılar.

MT:.......nolu hatla ilgili şikayet için aradım
    BEN: benim şikayetim yoktu.
    MT: şikayetin giderildi yani (he desem hemen kapatcak telefonu)
    BEN: carrefour kodu kullandım
    MT: Kodu kullandınız yani (problemin kalmadı manasına)
    BEN: he kullandım (daha fazla direnemedim kapattım)

özetle böyle konuştuk.

çok detaylı bi konuşma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombitch -- 24 Kasım 2014; 14:35:07 >

• Zombitch kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.