Bildirim
ttnet 4ten sınırsıza geçmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
geçebilirsin telefonla halledebilirsin ertesi gün geçebilirsin(sanırım) -
Telefonla 4440375 ara. 3-1 tuşla. Soruları cevapla. Modeme rest at. Yani aç kapa yap. Yeni IP ile birlikte sınırsıza geçmiş olursun. En fazla 2 dk sürer. -
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Telefonla 4440375 ara. 3-1 tuşla. Soruları cevapla. Modeme rest at. Yani aç kapa yap. Yeni IP ile birlikte sınırsıza geçmiş olursun. En fazla 2 dk sürer.
bu kadar hızlı yani .... teşekkürler execalibur -
Ay başında 1mbitden 2mbite geçtim. Tarifeni ay başında değiştir. Yoksa ttnet fena kitler. -
kitleyeceği kalmadı zaten 11 gb olmuşum şimdiden
nasılsa 56tl lik oldum bari indirebildiğim kadar indireyim.150gb yapabilir miyim aysonuna kadar?
gündüz full açık. cryptoload downloadda. gece kapalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 24 Mart 2009; 11:19:27 > -
hemen al bi netload sabah akşam 9gb indir -
esas rapid almak lazım herşey rapidde -
ben 2gün önce 4gbdan sınırsıza geçtim ben bu ay ne kadar fatura ödüyeceğim? -
20gb oldum -
quote:
Orjinalden alıntı: nocturneox
20gb oldum
Ben 300'ü geçtim. -
quote:
quote:
20gb oldum
Ben 300'ü geçtim.
4gb yi geçtikten sonra yüklendim. yoksa kapışırdım seninle
3 gündür yükleniyorum sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 26 Mart 2009; 13:25:09 >
-
quote:
quote:
quote:
20gb oldum
Ben 300'ü geçtim.
4gb yi geçtikten sonra yüklendim. yoksa kapışırdım seninle
3 gündür yükleniyorum sadece
Yarışa her zaman varım.
Bende ay başında geçtim. Hayat boyu limitsiz.
-
ben de düşünüyorum aslında sınırsıza geçmeyi ama her zaman böyle downloada yüklenmiyorum.
o yüzden kararsız kaldım.
26 26 ödeyip arada aşında 56 ödemekle , herzaman 45 ödeme arasında kararsız kaldım.
bir de bu kadar 300-500 gb indirdiğiniz dosyaları nerede tutuyorsunuz?
dvd falan indirip seyredip siliyor musunuz? dvd ye mi kaydediyorsunuz (ben o kadar uğraşamam 4gb 8gb) harici hdd mi kullanıyorsunuz (1tb olsa 2 -3 ayda o da dolacak.)
oyun indirip , kurup oynayıp, bitirip siliyor musunuz nedir?
bir de rapid için falan premium aldınız mı yoksa jdownloader / cryptoload gibi programlar mı kullanıyorsunuz? -
aybaşında sınırsıza geçmeyi düşünüyorum -
quote:
ben de düşünüyorum aslında sınırsıza geçmeyi ama her zaman böyle downloada yüklenmiyorum.
o yüzden kararsız kaldım.
26 26 ödeyip arada aşında 56 ödemekle , herzaman 45 ödeme arasında kararsız kaldım.
bir de bu kadar 300-500 gb indirdiğiniz dosyaları nerede tutuyorsunuz?
dvd falan indirip seyredip siliyor musunuz? dvd ye mi kaydediyorsunuz (ben o kadar uğraşamam 4gb 8gb) harici hdd mi kullanıyorsunuz (1tb olsa 2 -3 ayda o da dolacak.)
oyun indirip , kurup oynayıp, bitirip siliyor musunuz nedir?
bir de rapid için falan premium aldınız mı yoksa jdownloader / cryptoload gibi programlar mı kullanıyorsunuz?
Her ay en az 10 gb indirsen bile limitsiz olmak daha mantıklı. 300 gb indirebilmek için en az 2mbitlik bir tarife olmalı bu arada.
DVDye yazdırmaktan bıktım HDD'lere kaydediyorum. Dolunca diğerine o da dolunca diğerine ... diyerek gidiyor.
Premium kullanmıyorum. JDownloader yetiyor. Olmadığı zamanda tek link işimi görüyor.
-
limitsiz internet gibi varmı ya imkanı olan limitsiz internet kullansın gerekirse paylaşsın internetini yererki kotalı kazıktan kurtulun
-
benimde nisan başında sınırsız oluyo, ama şuan feci geçtim doğru düzgün download yapmadan 4 gb kuş olup uçuyor onu anlmıyorum yaf.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X