Şimdi Ara

TTNET 4440375, Müşteri hizmetleri,Hizmet veremiyor,Hizmetsizlik üretiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
14.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu yazdım ki karalama yapıyor demeyin, her şey ispatlıdır.

Arkadaşım İnternet arızası 1 aydan beri sürdüğü halde, kopmalar, yavaşlamlar vs, ve geçen hafta İnternetin tamamen gitmesi sonucu, 4440375 konu hakkında verdiği cevap hattınız şuan bakıma aldındı,kesik olan İnternet 16 saat sonra yeniden telefon açtığımızda cevap bakım yapılıyor.

İnsanı öyle hale getiriyorlarki, muhatap olacak birini araıyorsunuz ve santrale gittik, inanın şaşırcakasınız, TTNET bakım var demişti ya, Santraldeki memur teknik servislerini aradı, bizim yanımızda ve verdiği cevap bizim teknik bakımımız yok sizin hattınız üzerindede bakım işlemi yok cevabı aldık.

Gerçekten şok yaşıyorsunuz, Müşteri hizmetlerine inanıp gerçekten çalışıldığını sanıyorsunuz oysaki çalışma falan yok, Müşteri temsiciliğinde çalışanlar bilemiyorum, kasten, yapıyorlar bunu, diğer türlü mantığım almıyor.

Santrale gittik, sıkı durun bir görevli geldi bina içi kablolara baktı, sorun yok dedi, kabloları değiştirin dedik kesinlikle bizim böyle bir hizmetimiz yok, siz kendiniz yaptırın denildi, kutu eski onu değiştirin dedik, değiştiremeyiz, Binadan imza toplayın dilekçe verin denildi.

Bu yazdıklarımı sakın karalama sanmayın, yaşanmış olaylardır.

Sonuç, TTNET teknik servis hiç birşey yapmadan sadece lütfedip, sinyal ölçümü yapmıp gitti, 5 liralık jak Müşterisine vermeyecek kadar umursamazlık içinde, bedava değil parsıyla bari takın.

Arızayı tesbite etmeye dahi, tenezül etmeden çıkıp gitti, Türk Teekom teknik servisi.

Arkadaşım dışardan Elektrikçi çağırıp, TTNET bakıp test etmesi gereken uçları değiştirdi, 40 lira para ödendi.

TTNET hizmet anlayışına örnek diye, belirtmek istedim.

1 aydır sorunlu hizmet, 15 saat tamamen olmayan İnternet, ödecek fatura 59 lira, ne için? mecbur oldukları ama vermedikleri hizmet ve teknik bakım için.

TTNET suçlamıyorum, Sorumsuz Müdürlerini suçluyorum, maaş alıp çalışanlarını denetelemeyenleri kınıyorum.

444 0 375 Müşteri hizmetleri ise,çözüm değil gerçek manada, çözümsüzlük hizmeti veriyorlar, 1 aydır yollanmayan teknik ekip, Hattınız bakımda lütfen modemi 8 saat kapamayın diyen, Müşteri hizmetleri, artık sorunun çözümü olmayıacağınıza inanıp, santrale gidince, Müşteri hizmetlerininde, sizi nasıl oyladıklarını net olarak görüp şaşırıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 7 Mayıs 2012; 15:50:39 >

• Tek kelime, "tekel". Sorun bu. Eğer rakibi olsa böyle rahat davranabilir mi ?
  • Şaşırmadım desem yeridir 444 0 375 kadar bedavaya çalışan bir yer yok ya adamların diyeceği cümleleri ezbere biliyorum valla düşünüyorum bazen robot mu bunlar diye
  • şirket kavramı öyle bi hal alşmışki şirketlere müşteri hizmetleri hizmeti satılıyoır.adam kuruyor şirketi alıyor elemanları siz diyor şu şirket için çalışacaksınız.şu sorunlara şöyle böyle yuapacaksınız.dikkat edin her konuşma aynı kelimeşlerle dönüyor.zaten ordaki adamın yapabileceği şey yok.en fazla arıza kaydı alıyorlar.direkt ekip ile konuşmak gerekli.biraz empati yapıp ordaki insanların yerine kendinizi koyduğunuzda ne kadar sıkıntı çektiklerini analrsınız.zaten şirketlerde sorun çözme değil sorunu yönettikleir için ömdül alıyor.o sorunu sağa koydum bu sorunu solakoydum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Şaşırmadım desem yeridir 444 0 375 kadar bedavaya çalışan bir yer yok ya adamların diyeceği cümleleri ezbere biliyorum valla düşünüyorum bazen robot mu bunlar diye

Bilip bilmeden yorum yapmayın arkadaşım, komik duruma düşüyorsunuz.

Sadece TTNET'te değil, hemen her çağrı merkezinde standart bir uygulama vardır, her soruya verilmesi gereken yanıt önceden üç aşağı beş yukarı bellidir. Müşteri temsilcisi, o standart skriptleri okumasa, ya da süreçleri takip etmese, o çağrı dinlendiğinde kalite birimi tarafından puanı kırılır, ve bu da zaten üç kuruş olan maaşından kesinti yapılması anlamına gelir. Ki çağrı merkezinden bahsediyoruz, adamın işi zaten kayıt açmak, kulaklığı bırakıp otobüse atlayıp Ankaradan Erzurum'a mı gitsin adam kablo çekmek için, ordaki telekom müdürlüğü hangisi ise, durumu oraya bildirmek zorunda, bunu da kayıt açmak vasıtasıyla yapabilir.

Arıza yokken arıza var demişler arkadaşa. Böyle bir şey yapan asistan, o çağrısından direkt olarak sıfır alır, bu da primini ciddi ölçüde etkiler. Asistan sistemden ne görüyorsa onu söyler size, o anda size arıza var dediyse, arıza olduğunu gördüğü içindir. Kimse keyfi olarak iş yapamaz çağrı merkezlerinde. 8,5 saatin her saniyesi sesli ve görüntülü bir şekilde kayıt altındadır, kafaya göre hizmet vermek, yan gelip yatmak gibi bir durum söz konusu olamaz.

Günde 8,5 saat boyunca, bir saat mola hariç, aralıksız konuştuğunuzu düşünün bakalım. Her konuştuğunuz kişi de sizi azarlıyor, size bağırıyor, hakaret ediyor, küçümsüyor, bazen küfrediyor. Bunun yanında kesinlikle karşılık veremediğinizi düşünün, müşteri ne derse alttan almaya çalıştığınızı, sanki adamın internetini gitmiş siz koparmışsınız gibi mahçupçasına konuşmak zorunda olduğunuzu düşünün. Bırakın karşılığı sesinizi biraz yükseltseniz dahi, hakkınızda tutanak tutulduğunu düşünün. Ve ay sonu gelince, bu emeğin karşılığında, 950 - 1100 TL arası komik bir maaş aldığınızı düşünün.

Bu sorunların hiçbirinin TTNET ile alakası olmadığını anlamalısınız, savunmak için söylemiyorum. Ne TTNET'in ayrı bir arıza ekibi var, ne TTNET'in kendine ait bir altyapısı var. Turk Telekom'un altyapısı kullanılıyor tamamen. Arızanız olduğunda giderecek olanlar da gene Turk Telekom personeli, ÇM'nin görevi arızayı işte o personele bildirmek, hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Şaşırmadım desem yeridir 444 0 375 kadar bedavaya çalışan bir yer yok ya adamların diyeceği cümleleri ezbere biliyorum valla düşünüyorum bazen robot mu bunlar diye

Sadece TTNET'te değil, hemen her çağrı merkezinde standart bir uygulama vardır, her soruya verilmesi gereken yanıt önceden üç aşağı beş yukarı bellidir. Müşteri temsilcisi, o standart skriptleri okumasa, ya da süreçleri takip etmese, o çağrı dinlendiğinde kalite birimi tarafından puanı kırılır, ve bu da zaten üç kuruş olan maaşından kesinti yapılması anlamına gelir. Ki çağrı merkezinden bahsediyoruz, adamın işi zaten kayıt açmak, kulaklığı bırakıp otobüse atlayıp Ankaradan Erzurum'a mı gitsin adam kablo çekmek için, ordaki telekom müdürlüğü hangisi ise, durumu oraya bildirmek zorunda, bunu da kayıt açmak vasıtasıyla yapabilir.

Arıza yokken arıza var demişler arkadaşa. Böyle bir şey yapan asistan, o çağrısından direkt olarak sıfır alır, bu da primini ciddi ölçüde etkiler. Asistan sistemden ne görüyorsa onu söyler size, o anda size arıza var dediyse, arıza olduğunu gördüğü içindir. Kimse keyfi olarak iş yapamaz çağrı merkezlerinde. 8,5 saatin her saniyesi sesli ve görüntülü bir şekilde kayıt altındadır, kafaya göre hizmet vermek, yan gelip yatmak gibi bir durum söz konusu olamaz.

Günde 8,5 saat boyunca, bir saat mola hariç, aralıksız konuştuğunuzu düşünün bakalım. Her konuştuğunuz kişi de sizi azarlıyor, size bağırıyor, hakaret ediyor, küçümsüyor, bazen küfrediyor. Bunun yanında kesinlikle karşılık veremediğinizi düşünün, müşteri ne derse alttan almaya çalıştığınızı, sanki adamın internetini gitmiş siz koparmışsınız gibi mahçupçasına konuşmak zorunda olduğunuzu düşünün. Bırakın karşılığı sesinizi biraz yükseltseniz dahi, hakkınızda tutanak tutulduğunu düşünün. Ve ay sonu gelince, bu emeğin karşılığında, 950 - 1100 TL arası komik bir maaş aldığınızı düşünün.

Bu sorunların hiçbirinin TTNET ile alakası olmadığını anlamalısınız, savunmak için söylemiyorum. Ne TTNET'in ayrı bir arıza ekibi var, ne TTNET'in kendine ait bir altyapısı var. Turk Telekom'un altyapısı kullanılıyor tamamen. Arızanız olduğunda giderecek olanlar da gene Turk Telekom personeli, ÇM'nin görevi arızayı işte o personele bildirmek, hepsi bu.

Aşağı-yukarı aynı komik duruma sende düşmüşsün , teknik bi arıza için arayan kişiyi niye direk teknik kısma bağlamadan ; "Modeminizi kapatıp açın,lamba yanıyomu gibi vatandaşı aptal duruma düşüren abuk sorulara mağruz bırakmadan direk arızalarla ilgilenen teknik "arkadaşlara" yönlendirmezler ki??

Çağrı merkezi çalışanı olmak gerçekten zor bir iştir.Ama o işi kabul ederken hangi şartlarda,neler ile karşılaşacakları önceden o arkadaşlara söyleniyordur.ÇM çalışanlarının TR de bir avantajı var ,halkımız %90 oranında ÇM çalışanlarını şikayet etmez konu orada kapanır:) (Yurdumun güzel insanı işte ,o da bi çalışan diyip onu pas geçiyor) Buda onların küstahlıklarına avantaj sağlıyor.

Bizde , konusunda bilgili sertifikalı ÇM çalışanları istiyoruz.Süpermarket e alınan günlük-aylık çalışanlar gibi ÇM istemiyoruz.Word excel biliyorum diyip ÇM olanları da istemiyoruz.Marketlerdeki peynir tanıtım standından ÇM ye alınan arkadaşlar , şirketlerin bilişime ve müşterilerine verdiği değeri gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drpakers -- 6 Mayıs 2012; 7:07:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drenajjj

quote:

quote:

Aşağı-yukarı aynı komik duruma sende düşmüşsün , teknik bi arıza için arayan kişiyi niye direk teknik kısma bağlamadan ; "Modeminizi kapatıp açın,lamba yanıyomu gibi vatandaşı aptal duruma düşüren abuk sorulara mağruz bırakmadan direk arızalarla ilgilenen teknik "arkadaşlara" yönlendirmezler ki??
    Çağrı merkezi çalışanı olmak gerçekten zor bir iştir.Ama o işi kabul ederken hangi şartlarda,neler ile karşılaşacakları önceden o arkadaşlara söyleniyordur.ÇM çalışanlarının TR de bir avantajı var ,halkımız %90 oranında ÇM çalışanlarını şikayet etmez konu orada kapanır:) Buda onların küstahlıklarına avantaj sağlar.

Dediğine katılıyorum @drenajjj
    Geçenlerde bende aradım ping sorunum için arıza kaydı almasını istiyorum almıyor.Saçma sapan testleri yaptıktan sonra anca aldırabiliyoruz.
    Çağrı merkezindeki teknik destek ekibine koydukları kişiler bilinçsiz kişiler, bunlar değişmeden daha çok böyle şeylerle uğraşılır.

Edit : hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VedatDnz -- 6 Mayıs 2012; 6:19:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çağrı merkezi çalışanı olmak gerçekten zor bir iştir.Ama o işi kabul ederken hangi şartlarda,neler ile karşılaşacakları önceden o arkadaşlara söyleniyordur.ÇM çalışanlarının TR de bir avantajı var ,halkımız %90 oranında ÇM çalışanlarını şikayet etmez konu orada kapanır:) (Yurdumun güzel insanı işte ,o da bi çalışan diyip onu pas geçiyor) Buda onların küstahlıklarına avantaj sağlıyor.

Bizde , konusunda bilgili sertifikalı ÇM çalışanları istiyoruz.Süpermarket e alınan günlük-aylık çalışanlar gibi ÇM istemiyoruz.Word excel biliyorum diyip ÇM olanları da istemiyoruz.Marketlerdeki peynir tanıtım standından ÇM ye alınan arkadaşlar , şirketlerin bilişime ve müşterilerine verdiği değeri gösterir.

Halen anlamamışsınız. Modemi açtırıp kapatmaları gerektiği söylendiği için bunu yaptırıyorlar, keyiflerinden değil. Adam sana modemini kapatıp açtırmasa, ya da ping sorunu ile gelene hız testi yaptırmasa maaşından kesilecek diyorum, siz halen marketteki peynirciden dem vuruorsunuz.

Karıştırdığınız nokta, ÇM'nde uygulanan süreçleri ÇM çalışanlarının yazmadığı, onlar hali hazırdaki yolları izleyebilirler, bunların dışına çıkamazlar. Süreçleri belirleyen TTNET'tir, ÇM personeli değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Halen anlamamışsınız. Modemi açtırıp kapatmaları gerektiği söylendiği için bunu yaptırıyorlar, keyiflerinden değil. Adam sana modemini kapatıp açtırmasa, ya da ping sorunu ile gelene hız testi yaptırmasa maaşından kesilecek diyorum, siz halen marketteki peynirciden dem vuruorsunuz.

Karıştırdığınız nokta, ÇM'nde uygulanan süreçleri ÇM çalışanlarının yazmadığı, onlar hali hazırdaki yolları izleyebilirler, bunların dışına çıkamazlar. Süreçleri belirleyen TTNET'tir, ÇM personeli değil.

İşte benim demek istediğimde oydu ,peynircilere verilen eğitim "modemi kapatıp açtırın" ,"ledleri izlettirin" sende gayet net özetlemişsin.Arkadaşım burası ÇM sendikası değil , ücretini verip hizmet alamayan insanların sıkıntılarını sorunlarını paylaştığı bir forum.Elbette sizinde çalışma şartlarınızdan doğan sıkıntılarınız var kimin yok ki.Ama sen o şirketin ÇM çalışanı olmayı kabul ettiysen o şirketin yüzü olmayı da kabul etmişsindir.Kullanıcı senle değil şirketle konuşuyordur ,söylenenleri kişisel algılayıp algılamaman senin profesyonelliğinle alakalı birşey.Kullanıcıya bir tek söz söyleme hakkın yok.Çünkü sen o görüşmede şirketsin, Ahmet-Mehmet değilsin.

• Aynı durum eksiksiz bir şekilde benim de başıma geldi.Önce kopmalar ve komik hızlar yaşadım.En son tamamen netim kesildi.2 kere farklı zamanlarda 444 0 375 i aradım.Birisi teknik servis gönderdi.Akşam aradığımda Turkcell Superonline ile ilgili arıza var dedi.Bunu deme sebebini anlamadım.Gelen teknik servis sadece evdeki kabloları dinledi ve çıktı gitti.Binadaki kablolara bakacağım dedi geri gelmedi.Zincirleme bir rezalet yaşıyorum şu an.
  • Bunun tek sebebi ttnet'in tekel olması şunların karşısında adam gibi bir firma olsa bak nasıl canla başla çalışacaklar. Daha çok çile çekeriz biz bu ttnet yüzünden.
  • ttnet hiçbir zaman müşterinin memnuniyetini önemsemez ve para geleceğini bildiği için her türlü yaptırımı uygular..
    Türkiyenin gelmiş geçmiş en ahlaksız şirketi olması da cabası...
  • Benim de başıma benzer bir sorun gelmiş internete bağlanamamıştım. Teknik servis gelip apartman girişinden ölçüm aletiyle ölçüm yaptı. "Sizin hat 12 mbit bile kaldırır dedi. Sizin tesisatta sorun var, bir elektrikçi getirin,kablo değiştirin dedi. Yani apartman girişinden daireye kadar olanda. Sordum elektrikçiye "o öyle kolay yapılacak şey değil" dedi. Tek bir daireyi etkilemiyormuş sanırım. Neyse ben ne yaptım? Hiçbirşey. Ertesi gün internetim düzeldi.

Daha sonra 8 mbit'e kadar paketine geçince aradım MH'yi hızımı artırır mısınız dedim. Artırdılar. Sonra tekrar sorun çıkınca MH'yi tekrar aradım "Sizin hız yüksek (o da 5 mbitti) bu hızla sorun yaşarsınız" dedi. (İyi de bu hıza yükselten sizsiniz) Ben ne yaptım? Hiçbir şey. Şu an 5 mbit ile bağlanıyorum ve kullanıyorum.
  • Beyler yandık ttnet yeni reklamnda yeni maceralara hazir olun diyooo. Sanirim yine kesinti olcak :)))
  • quote:

İşte benim demek istediğimde oydu ,peynircilere verilen eğitim "modemi kapatıp açtırın" ,"ledleri izlettirin" sende gayet net özetlemişsin.Arkadaşım burası ÇM sendikası değil , ücretini verip hizmet alamayan insanların sıkıntılarını sorunlarını paylaştığı bir forum.Elbette sizinde çalışma şartlarınızdan doğan sıkıntılarınız var kimin yok ki.Ama sen o şirketin ÇM çalışanı olmayı kabul ettiysen o şirketin yüzü olmayı da kabul etmişsindir.Kullanıcı senle değil şirketle konuşuyordur ,söylenenleri kişisel algılayıp algılamaman senin profesyonelliğinle alakalı birşey.Kullanıcıya bir tek söz söyleme hakkın yok.Çünkü sen o görüşmede şirketsin, Ahmet-Mehmet değilsin.

ÇM çalışanı olmayı kabul etmesi, bir kişinin, hakaretlere küfürlere aşağılamalara da sessiz kalmayı kabul ettiği anlamına gelmez, böyle bir şey yok dünyanın hiç bir yerinde. Bazı süper zekalar, arayıp bir güzel bağırıp küfredeyim mantığıyla konuşuyor ÇM çalışanları ile. TTNET içn söylemiyorum sadece. Bütün o görüşmelerin kayıt altında olduğunu bilmelerine rağmen küfrediyor müşteri, ben bizzat kaç ÇM personelinin, bu gibi müşterilere hakaret davası açtığını biliyorum.

Felanca firmadan hizmet almakta olan ve 50 TL fazladan fatura ödemiş olan müşteri, bu parayı geri alabilmek için defalarca kez arıyor, her defasında ÇM üzerinden yapılabilecek yardım yapılıyor. Ama parasını uzun süre geri alamamış abone basıyor kalayı ÇM çalışanına. Kız, bir güzel dava açıyor. Sonuç, tek celsede müşteri binlerce TL'lik tazminat ödemek zorunda kalıyor, sadece 50 TL için. Kız, davayı kendi adına açıyor, çünkü müşteri belki firmaya sinirlendi, ancak personelin hiç bir kabahati yok, yetkisi dahilinde yapılabilecek maksimum yardımı yapıyor zaten.

Bunun bir dünya örneği var. İnsanların anlayamadıkları nokta, konuştukları kişi sadece oradaki bir çalışan, TTNET veya felanca X kurumu birden canlı kanlı bir insana dönüşüp de çağrı almaya başlamadı, firmaya sinirlenip de oradaki insanlarla "paranızı ben veriyorum istediğimi söylerim, her dediğimi yapacaksın" şeklinde konuşulmasının hiç bir getirisi olmamıştır, olmayacaktır da. Benim de iki tane adsl hattım var, o zaman bu tip bir müşteriye sövüp sayma hakkım mı oluyor şimdi benim, bu beni daha mı değerli bir insan yapıyor? Bu biraz insanlıkla ilgili bir durum, kişilikle ilgili bir durum... Ayrıca işini iyi yapan da var, kötü yapan da var, her yerde bu böyledir, elmayla armutu karıştırmamak lazım. Herkes yetkisi dahilinde işlem yapar. Sen gidip cildiye doktoruna ciğerimde kist var sen alacaksın dersen olur mu? Adam alamayacağını söyleyince, "sen ne biçim doktorsun, maaşını benim vergimle alıyorsun, marketteki peynirciyi doktor yaparsan bu olur işte" diyebilir misin? Adamın işi o değil ki! ÇM personelinin işi de belli sonuçta, çağrı açmak, ilgili birimlere durumu bildirmek. ÇM, özel bir hizmettir arkadaşlar, bu yüzden ücretli. İsteyen üşenmez kalkıp Telekom Müdürlüğüne gider, teknik ekiple bizzat görüşür. ÇM'nin görevi, işte siz oraya gitmek zorunda kalmayın diye durumu kayıt açıp ekibe bildirmektr. Bu kadar! Takibini yapmaz, yapamaz. Çünkü sizinle görüşmesi bittiği anda başka aboneyle görüşmeye başlar, ve bütün gün böyle geçer, geri dönüş yapılmazsa takibini sizin yapmanız gerekir. Savunduğumdan söylemiyorum bunları, sen gidip Telekom Müdürlüğüne 50 yaşındaki adamları memur diye alırsan olacağı budur tabi, ÇM çalışanı kaydı gerektiği şekliyle açıyor, ama telekomcu dayılar akşama kadar kahvede pişbirik oynuyorsa elden ne gelir? Ha, yiyorsa, o küfreden müşteri gitsin de o dayıların yüzüne küfretsin bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Hatta "BAKIM" yapmak neymiş ya şaka mı? Mekanik alet sanki bu. Kablo ulan kablo! Tel falan hani?!

Şaka değil malesefki gerçek, çok çok acı ama gerçek, resmi olarak kandırılmaktır !

Arkadaşım 1 ay bekledi asla abrtısız, Müşteri hizmetleri defalarca arandı, her seferinde klasik cevaplar.

En son artık sabrında sınırı vardır elbetteki küfür veya hakaretten bahsetmiyorum, zorlamalarla hat kontrol altına cevabını verdi 4440375 ve eklendi lütfen modemnizi kapatmayın, ve İnternet bağlantısını tamamen kestiler, aradığında ise hattınız bakımda cevabı verildi.

Bakımı bitmeyen hat umursamaz Müşteri hizmetleri ve en son gidilen yer santral, burayı dikkatli okuyun !!!!!!!!!

Santrale beraber gittik, ve şok olduk, Müşteri hizmetleriyle o kadar konuşma o kadar telefon faturasının tek neticesi aslı olmayan, hizmet olduğunu net olarak yetkili ağızdan gördük, duyduk.

Santral Memuru, hattınızda bakım yok dedi, bize ulaşanda her hangi bilgi olmadı deyince, siz dalgamı geçiyorsunuz dedik, bu seferde yanımızda Teknik servisi aradı ve Şişli Bölgesinde teknik çalışmanız varmı dendi yani hat bakım çalışması, net cevabıda aldık hayır öyle bir çalışma yok !

Ben İnternet faturamı ödüyorum, Telefon faturamı ödüyorum, 4440375 defalarca belkide 50-60 defa açılan her seferinde en az 5 dakika süren telefon konuşma bedelide ödeniyor.

Verilmeyen hizmet için ve 16 saat iptal edilen İnternet için, müşteri hizmetlerine ödenen havadan 50-60 defalık konuşmaların bedeli, cebimizden çıkıyor.

Peki ne için?

Sıkı durum, Santralden nihayetinde bir çalışan geldi, lütfedip hatta baktı, sorun yok dedi, içeri gelin hattı kontrol edin dedik bakıldı, jak değişmesi lazım dendi, peki değiştyirin dedik, hayır bizim işimiz değil dendi siz yaptıracaksınız, peki dedik 40 lira verdik uçlar jak değişti.

Ertesi gün baktık, yine hat yok, santrali aradık, bu sefer aldığımız yanıt, siz kendiniz yaptırmışsınız, elektrkci hattı bozmuş olabilir, hata sizin.

Yahu Kardeşim dün sen kendin dedin, biz bakmıyoruz dışardan birini çağırın, yanlış anlamışsınız dendi.

Şaka değil malesef, utanılacak bir ayıptır.

• Peki arkadaşınızın netinin durumu ne oldu @andy1. Bahsettiğiniz şeylerin aynısını ben yaşıyorum şu anda ve merak ediyorum cidden yoksa karakolluk olacağım en kısa sürede.
  • Adamlar resmen bir taraflarından sallıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Peki arkadaşınızın netinin durumu ne oldu @andy1. Bahsettiğiniz şeylerin aynısını ben yaşıyorum şu anda ve merak ediyorum cidden yoksa karakolluk olacağım en kısa sürede.

Bakın asla abartmadan en ufak karalama yapmadan son durumu yazıyorum, bugün itibari ile !!!!

O kadar telefon aramaları santrale gitmeler hepsi palavra olarak kaldı, en rezil tarafı ise 121 arayıp arıza kaydı vermişti, ne gelen ne giden, tekrar kayıtta verilmeiyor, çunki halen şikayet kaydı sistemde duruyor, bunuda bilerek yaptıklarına inanıyorum.

Yaptığı şey ise Teledünya'dan fiyat aldı 6 mbit sınırsıza geçmek için.

Zorla Aboneliğini iptal et diyor adamlar, inanın bunun için çaba gösteriyorlar.

Ya 44403752in bilerek firmalarını batırmak çabası, Santralde 4440375 suçluyor, onlar yüzünden Abone bizle kavga ediyor diye.

Mağdur olan, Abone keyif yapanlar ise TTNET Genel Müdürleri, Ceolar, Müşteri hizmetleri ve Santral, nasılsa aboneler maaşlarını ödüyorlar, neden rahatsız olsunlarki.

Rezaleti düşün, TTNET Santral diyorki, gelen hattı elektrikçi çağırın yaptırın, bu kadar rezalet başka ne denilebilir.

• arkadaş çok doğru söylemiş eylülün 25nde interneti bağlatmak için tütk telekoma başvuru yaptım ve ekim 25nde internetim bağlandı tam 1 ay sonra.sürekli müşteri hizmetlerini aradım ban dedikleri sıraya konmusssunuz sıranız ne zman gelirse ozman ekiplerimiz gelip bağlantnız yapcaklar.böyle söylediler 1 hafta bekledikten sonra başka bi müşteri hizmetlerindeki çalışan merkez telekoma gitmemi söyledi oraya gittim sırdanız beyfendi sıranız gelince bağlancak dedi 1 hafta daha geçti gene aynı laflar ve 2 haftadan sonra canıma tak etti merkez telekoma gittim sert çıkınca beni santrale yönlendirdiler.sıkı durun santraldekilerin söylediği şey biz bütün bağlantıları yaptık bizde bi sorun yok dediler madem dedik sorun yoksa hani internet böyle söyleyince teknik servisi aradılar teknik servisteki adam eve geçince bizi aradı ve hat açıldı.adamla biraz muhabbeti kurunca adam anlattı durumu yani sizin herseyiniz hazırmıs sadece burdan işlem yapılması gerekiyormus diye o işlemde merkezden önümüze gelince yapıyoruz başka türlü haberimiz olmuyor bizim dedi görevli.yani benim bütün işlemlerim tamamlanmış 3-4 gün içerisinde ve bir işlem kaydını santrale 1 ay boyunca göndermemişler.yani bu kadar olur ne söylenirki bunlara.ya bu kdar gevşek çalışan bi kurum daha olmaz dünyada bide özel bi kurum oldu bu daha sıkı denetlenmeleri gerekirken adamlar yayılmışlar canları ne zman isterse ozman işlem yapıyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.