Şimdi Ara

TTNET 100 gb akn 60 tl yapma formulü (Taahhütü bitenler için) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu AKK denilen illet yüzünden çıldıracağım, Kotalar yeterince artmaz ise hattımı iptal ettireceğim, Dün Roket hizmetini kullanayım dedim, onuda iptal etmişler, nefes aldığım bir o vardı zaten. Mobil internet kotaları arttı, onları değerlendirmek daha mantıklı gelmeye başladı.
  • Beni de arayıp siz değerli müşterimizi kaybetmek istemiyoruz özel kampanya yaptık sizin için 100GB akk 55 tl dedi. Kabul etmedim alt yapı yenilemeyi kabul etmedikleri için sözleşme 4 gün sonra bitiyor bakalım ne olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bildiğim bir şeyi yazayım. İnternette araştırmalarım sonucunda öğrenmiştim. Eğer TTNet'den Türk Telekom altyapısını kullanan başka bir şirkete geçecekseniz TTNet'e iptal dilekçesi vermeyin. Direkt öbür firmaya geçiş için başvurun. Birçok yerde eğer yeni hat ile TTNet dışında bir firmaya başvurursanız port yok dediklerini ama TTNet'den doğrudan geçerseniz zaten TTNet için kullandığınız port bağlı olduğundan bunu söyleyemediklerini okudum. Yazılan yorumlardan gördüğüm kadarıyla TürkNet'e geçiş için başvurup çok bekleyenler genelde TTnet'i iptal ettirip geçmiş olanlar. Ben de doğrudan TürkNet'e geçiş için başvurdum. Gelen evrakların içinde TTNet hattımın iptali için gerekli evraklar da vardı. Daha sonra evrakları gönderdim. İnternetimin kesildiği gün yeni ADSL kullanıcı adım ve şifremi mesaj attılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: satcodx23


    quote:

    Orijinalden alıntı: osman13

    bana da 50 mb hız, akk olarak 200gb için 69 tl teklif ettiler, ben kabul etmedim, burdaki arkadaşların aklında olsun.

    hocam ben bir kaç önce yalın 32 mbit 100gb vermişlerdi yalın. bu teklif yalın mı istanbul için mi bu teklifi yaptılar ?.

    istanbul değil, ve de yalın internet.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen telefondan oluşturuluyor, zaten tamamen iptal için imza falan gerekiyor. O konuyu bilmiyorum denemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.