Şimdi Ara

ttnet 1 Mbps limitsiz paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bu hafta veya haftaya türk telekoma gidip 1 Mbps 4gb olan paketimi 1 Mbps limitsiz paket olarak degiştirmek istiyorum.bildiginiz gibi sınırsız 49ytl.ben gıdıp ılk basvurdugumda benden herhangi bir para alcaklarmı.ve ne zaman basvurduktan sonra sınırsıza gecıcem.bide arkadasımdan duymustum mesela ayın 1nde 29ytllık fatura gelcek ya ona bide 49ytl koyup oduycekmısım.nasıl olcak.bana bilgi verirsenız sevinirim

• Ben smile kullaniyorum. Telefondan 1gb sınırsıza geçmiştim , öbür ay sınırsıza geçmişti. Ücrette almadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krynn66 -- 7 Ekim 2008; 12:44:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulucan_1905

arkadaslar ben bu hafta veya haftaya türk telekoma gidip 1 Mbps 4gb olan paketimi 1 Mbps limitsiz paket olarak degiştirmek istiyorum.bildiginiz gibi sınırsız 49ytl.ben gıdıp ılk basvurdugumda benden herhangi bir para alcaklarmı.ve ne zaman basvurduktan sonra sınırsıza gecıcem.bide arkadasımdan duymustum mesela ayın 1nde 29ytllık fatura gelcek ya ona bide 49ytl koyup oduycekmısım.nasıl olcak.bana bilgi verirsenız sevinirim

Telefon ile de yapabiliyorsunuz artık o işlemi sınırsıza hemen geçeceksiniz ama geçtiğiniz ana kadar kullandığını günler ayrıca sınırlı paketiniz üzerinden ayrıca ücretlendirilecek
  • Türktelekoma git ben 1mbps sınırsıza geçcem de öteki ay sınırsız oluyo hiç bi ücret ödemiyosun
  • Telekoma gitmenize gerek yok telefondan da yapılıyor tarife değişikliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.