Şimdi Ara

ttnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basvuru yaptım hıpere destek verdıgı soylendı modem geldı fakat takıldıgında desteklemedıgı soylendı eyvallah dedım baska taarıfeye gecın dedıler tamam dedım donus yapacagız dedıler donen gelen yok sımdıkı surec ne olacak suan net acık fakat gırılmıyor ınternete

• Dsl ışığınız yanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Dsl ışığınız yanıyor mu?

yanıp sonuyor
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Selamlar.

Anladığım kadarıyla mevcut tanımlanan hız desteklenmiyor. Arızanız 1 ila 7 iş günü içerisinde çözülecektir. Arıza kaydı oluşturmayı ihmal etmeyiniz. 121 den, 4440375 den bırakabilirsiniz. Bağlantı var zannediliyor olabilir (hizmet verildi olarak sistemden düşmüş olabilir), o yüzden arıza kaydı açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Selamlar.

Anladığım kadarıyla mevcut tanımlanan hız desteklenmiyor. Arızanız 1 ila 7 iş günü içerisinde çözülecektir. Arıza kaydı oluşturmayı ihmal etmeyiniz. 121 den, 4440375 den bırakabilirsiniz. Bağlantı var zannediliyor olabilir (hizmet verildi olarak sistemden düşmüş olabilir), o yüzden arıza kaydı açın.

aynen oyle hocam dedıgınız gıbı hız desteklemıyor tarıfe degısıklıgı ıcın beklıyorum suan 4 5 gundur sacma sacma ısler desteklenıyor dendı telekom dondu desteklemıyor dedı sımdıde yok tahatut bozma bılmem neyle ugrasıyorum gunde 2 kez duzenlı olarak arıyorum
    Bağlı olduğunuz müdürlüğe giderek yarım saat içerisinde halledebilirsiniz işleminizi. Eğer yakınsa bir uğrayın derim.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler turk telekoma dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet bağlı olduğunuz müdürlüğe gideceksiniz, yalnızca hat sahibi işlem yapabilir yalnız bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.