merhabalaer. dunden beri ttmail hesabima erisemiyorum, bu genel bir sorun mu yoksa benim mailim ile ilgili bir sorun mu?
Dostum,
Ben de bugün farkettim sorunu. Şifre yanlış deyip bağlanmıyordu. Zannediyorum genel birşey. Çünkü az önce turktelekom'u aramaya çalıştım. Uzun bekleme süresine rağmen kimseye ulaşamadım. Çaresizce ttmail sayfasındaki Outlook express için geçerli ayarlara bakarken bir şey farkettim.
Bu yardım sayfasındaki 11.adımda gösterildiği gibi "Giden posta(SMTP):25" satırının önündeki 25 rakamını 587 yaptım. Ve sorun düzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Dostum,
Ben de bugün farkettim sorunu. Şifre yanlış deyip bağlanmıyordu. Zannediyorum genel birşey. Çünkü az önce turktelekom'u aramaya çalıştım. Uzun bekleme süresine rağmen kimseye ulaşamadım. Çaresizce ttmail sayfasındaki Outlook express için geçerli ayarlara bakarken bir şey farkettim.
Bu yardım sayfasındaki 11.adımda gösterildiği gibi "Giden posta(SMTP):25" satırının önündeki 25 rakamını 587 yaptım. Ve sorun düzeldi.
tesekkurler duzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: chinaski
tesekkurler duzeldi.
Sevindim...
Yalnız madem böyle bir değişiklik yapacaksınız niye haber vermiyorsunuz? Anlamak mümkün değil. Çocuk oyuncağı değilki bu. Ben iş amaçlıda kullanıyorum. Bugün mail atmam gerekiyordu atamadım. Akşam 15-20 dakika 44 0 375'i aramak için vaktimi geçirdim. Bir saat kadarda nette çözüm bulmak için uğraştım.