Şimdi Ara

TT VDSL abonelik başvurusu yapmıştım; kurulum randevusu vermişlerdi. Şimdi port yok görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TT VDSL abonelik başvurusu yapmıştım; kurulum randevusu vermişlerdi. Şimdi port yok görünüyor?

Birkaç gün önce Türk Telekom kapsama haritasında oturduğum ev "VDSL hizmeti alabilirsiniz" olarak görünürken dün akşam "ADSL hizmeti alabilirsiniz"e dönmüş. Kurulum randevusu verilmişse bana port ayrılmış mıdır, yoksa yine Türk Telekom'dan babayı mı aldık?

GÜNCELLEME:

1. Türk Telekom teknisyeni gelip telefon kablolarını kontrol etti.
    2. Evin girişinde yanlış bağlanan telefon kablolarının bağlantılarını söküp düzgünce bağladı.
    3. Ankastre dolabından sinyal verip eve gelip gelmediğini kontrol etti.
    4. Odama çıkıp evin giriş katındaki telefon kablolarının olduğu dolaptan odama sinyal gelip gelmediğini kontrol etti.
    5. Sinyal geldiğini teyit edince telefonla arayıp kullanıcı adı ve şifremi istedi.
    6. Keenetic Hero DSL modemi gördü, bir duraksadı; "Biz bu modemin kurulumunu yapamıyoruz; geçen bir müşteride bir saat uğraştık kuramadık" dedi.
    7. Bunun üzerine kendi telefonundan sinyal değerlerini kontrol etti, "Hattınızın 74 Mbit kapasitesi var, ama hızın tamamını kullanamazsınız" diyerek 50 Mbit VDSL tarife olarak kaydetti.
    8. "Buraya (müstakil evlerden oluşan siteye) fiber bağlamazlar" dedi.
    9. Gitti.

Allah(cc) razı olsun yarım saatte her şeyi halletti ama modemi kurmak bana kaldı. İnşallah başarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 28 Ağustos 2021; 10:41:58 >

• Çözerler umarım.

• GÜNCELLEME:

1. Türk Telekom teknisyeni gelip telefon kablolarını kontrol etti.
    2. Evin girişinde yanlış bağlanan telefon kablolarının bağlantılarını söküp düzgünce bağladı.
    3. Ankastre dolabından sinyal verip eve gelip gelmediğini kontrol etti.
    4. Odama çıkıp evin giriş katındaki telefon kablolarının olduğu dolaptan odama sinyal gelip gelmediğini kontrol etti.
    5. Sinyal geldiğini teyit edince telefonla arayıp kullanıcı adı ve şifremi istedi.
    6. Keenetic Hero DSL modemi gördü, bir duraksadı; "Biz bu modemin kurulumunu yapamıyoruz; geçen bir müşteride bir saat uğraştık kuramadık" dedi.
    7. Bunun üzerine kendi telefonundan sinyal değerlerini kontrol etti, "Hattınızın 74 Mbit kapasitesi var, ama hızın tamamını kullanamazsınız" diyerek 50 Mbit VDSL tarife olarak kaydetti.
    8. "Buraya (müstakil evlerden oluşan siteye) fiber bağlamazlar" dedi.
    9. Gitti.

Allah(cc) razı olsun yarım saatte her şeyi halletti ama modemi kurmak bana kaldı. İnşallah başarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 28 Ağustos 2021; 10:42:9 >

• Keenetic modem kurmak, instagram hesabı kurmaktan daha kolay.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    TT VDSL abonelik başvurusu yapmıştım; kurulum randevusu vermişlerdi. Şimdi port yok görünüyor?

Cihazı böyle filan mı koydun? Tarantula zannedip korkmuşlardır.

Not: Fotoğraf telegram grubumuzdan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 28 Ağustos 2021; 10:54:24 >
  • Öyle bakınca daha çok drone'a benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 28 Ağustos 2021; 11:34:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.