Şimdi Ara

tt sabit ücret düzenbazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun yeni tel. açtırmak için gitim. Sabit ücretin 19 tl olduğunu öğrendim. Geçen yıl 9tl idi şimdi 19 tl olmuş. Açtırmaktan başka çarede yok.

• artık anarşist olmak lazım normal yolla şikayet ediyorsun . ya kaile bile almıyorlar ya da dikkate alır gibi yapıyorlar ama yavaş yavaş kotlarını doldurmaya başladılar.
  • 100dk bedava veriyomuş. iyide ben eve tel. bile bağlamayacağım. Zorla dk satıyor şerefsizler. ortalığı birbirine katasım geldi. cinnet getiriyordum az daha o kadar sinirlendim. Nereye kadar gider boyle bilmiyorum. Nerede tüketici hakları merak ediyorum.
  • tüketici haklarında bir hizmet almak için diğer bir hizmeti satmak yasak. türkiyede tüketice hakları olsaydı bu olmazdı. sen hangi tarifeyi kullanmayı planlıyorsun 45liralık 1mbi mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: cakin

100dk bedava veriyomuş. iyide ben eve tel. bile bağlamayacağım. Zorla dk satıyor şerefsizler. ortalığı birbirine katasım geldi. cinnet getiriyordum az daha o kadar sinirlendim. Nereye kadar gider boyle bilmiyorum. Nerede tüketici hakları merak ediyorum.
  • Malesef bende sadece ADSL için telefon açtırdım. Resmen haraç alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhone -- 7 Eylül 2010; 14:36:32 >
  • türk telekom devleti almış arkasına,bildiğini okuyor vatandaşa,ve siz hala siyasetle ne ilgisi var diyorsunuz ya
  • @cakin
    Eğer sırf internet kullanımı için açtırmışsanız hata yapmışsınız diyebilirim. Çünkü 10 ya da 14 TL gibi sabit ücretle yalın ADSL kullanıma açtırabilirsiniz. Bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü ile keşke bu konuyu konuşmuş olsaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 7 Eylül 2010; 23:15:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tt elemanları gerçekten cahil,cühela insanlar. hiç bir şekilde yönlendirme yapmadılar. o kadar da kızdım ettim söylendim. Yalın internet çıktımı hiç bilmiyorum. bi araştırayım
    quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

@cakin
    Eğer sırf internet kullanımı için açtırmışsanız hata yapmışsınız diyebilirim. Çünkü 10 ya da 14 TL gibi sabit ücretle yalın ADSL kullanıma açtırabilirsiniz. Bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü ile keşke bu konuyu konuşmuş olsaydınız
  • Ya yalın adsl için 14 tl vericem farkı nedir bunun? benim eski abonelik 12.33 ödüyorum sabit ücret ee kârım?
  • Bizde internet için açtırdık sadece telefonu . 12.33 lira ödüyoruz her ay ..

Ne kadar komik bir durum ya . Turktelekomun internet hizmetini kullanabilmek için ekstradan 12.5 lira daha para ödememiz gerekiyo..

Valla artık gülüyorum bu duruma .
    Ne denebilirki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

@cakin

Analya Kızıltoprak Telekom ile görüştüm. Bana böyle bir şeyin olmadığını, şu anki en düşük ücretli tarifenin de "Ev Avantaj" adı altında 19 TL olduğunu söylediler. Ben Smile bağlatıcam yalın ADSL için nasıl adamları ikna edebilirim. Ban onlara sadece ADSL için dedim Smiledan bahsetmedim ama adamlar öyle bir şey yok dediler. Siz nasıl bağlattınız. Siterinde yalın ADSL ile ilgili bilgi bulamadım.

• Bende sordum var öyle bir çalışma dedi ama çoooook seneler alır, geçilmez dedi adam... Telefon sabit ücretini kakalıyor adam, geçermi o kadar kolay... Ayrıca Yalın adsl geldiğinde telefon+adsl olanlardan pek farkı olmayacakmış, tüketici derneğinin bir yazısında okumuştum, 1mb sınırsız telefonla 45 tl+15tl ise telefonsuz 50-55 tl olcakmıs niye derseniz, atalarımdan kalma dandik bakır kablo bakım parasıymış, onarım parasıymış mış muş miş... Hepiniz zengin olsakta Direk uydu modülü koysak balkona
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtb

Bende sordum var öyle bir çalışma dedi ama çoooook seneler alır, geçilmez dedi adam... Telefon sabit ücretini kakalıyor adam, geçermi o kadar kolay... Ayrıca Yalın adsl geldiğinde telefon+adsl olanlardan pek farkı olmayacakmış, tüketici derneğinin bir yazısında okumuştum, 1mb sınırsız telefonla 45 tl+15tl ise telefonsuz 50-55 tl olcakmıs niye derseniz, atalarımdan kalma dandik bakır kablo bakım parasıymış, onarım parasıymış mış muş miş... Hepiniz zengin olsakta Direk uydu modülü koysak balkona

Hepsi hikaye. "Telekom karını %40 arttırdı, telekomdan dudak uçuklatan gelir" gibi haberleri görmüyor musunuz? Adamlar sistemini oluşturdu, TEKELini kurdu, baktılar halktan da bir kımıldanma yok, ÇUVALLA para kazanıyorlar sırtımızdan!... Birilerinin buna dur demesi lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.