Şimdi Ara

TT'nin yeni numarası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşımın başına gelen bir olayı paylaşmak istiyorum.

Ayın sonu ve kotasında 400MB mı ne yer kalmış. Arkadaş da doldurayım bari demiş. nasılsa son gün. 300 küsür MB download yapmış. İşi bitince PC'yi kapatıp yatmış. Ertesi günü kotaya bakınca bir de ne görsün. o indirdikleri aynen bir sonraki ay kotasına eklenmiş bile. Hem de tamamı.

TT'ye itiraz ediyor tabi. Diyor ki: "bu ne biçim iş. Gece yarısı sayacı sıfırlamanız gerekmez mi?" Gelen cevap: "Internete şu gün şu saatte oturum açmışsınız. (Ayın son gününden bahsediyorlar) ve PC'nizi gece yarısından sonra kapattığınız için bu veri transferi bu aya aktarılmıştır" Bir de çok ciddi olarak yazmışlar eve posta yoluyla göndermişler cevabı. Bu kadarına da pes doğrusu. "An ve an ne indirdiğinizi görüyoruz" demişler arkadaşa. Demek ki istedikleri gibi görüyorlar.

Edit: Bu da arkadaşa verilen cevap metninin resmi ->http://img385.imageshack.us/img385/9135/1001399wf7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 15 Haziran 2007; 0:45:02 >

• Bağlantının kesildiği an kotaya işlemesi teknik olarak daha anlamlı zaten.
    Ama sorun bu anda başlıyor. TT hat kesilir kesilmez hemen kotaya işlemiyor. Belki 12 saat önceden bağlantıyı kesmiş olmak gerekli.

Ayrıca kota öğrenme sayfasında 3. maddede böyle olduğu yazıyor zaten.

quote:

3) Ay içerisinde, bağlantınız halen aktifse, son 12 saatteki transferleriniz bu rakama dahil olmayabilir.
    Kesin rakam, bağlantınızı kapatmanız durumunda, yada ay sonunda ortaya çıkacaktır.
  • Tamam orada öyle yazıyor olabilir. Ama ben bunu mantıklı olmaması nedeniyle eleştiriyorum zaten. Mesela ay sonu gelmiş. sen bütün ay dolmasın diye uğraştığın kotayı bari şimdi doldurayım diyorsun. Ama o da ne cart diye geçirmişler MB'ları. Haberin bile olmamış. Yani her şeyi yapan TT, süper hızlı internet INTERJET hizmeti veren TT sisteme saat 00:00'da sıfırlanan bir sayacı mı koyamıyor? ya da bilerek işine geldiği için koymuyor. Olay budur bence. Yani tamam sen haklısın adamlar yazmış. Peki ne olacak "ben bu maddeyi beğenmedim" diyip interneti başka firmadan mı alacaksın. Hayır böyle bir şansın yok. çünkü diğer firmalar da TT'ye boyun eğmek durumunda. Alt yapı TT'nin. O ne derse o olur. Tekel TT'dir. Malesef böyle. Ben uyarmış olayım sizleri.
  • adsl kullananlar bilirler eger o ay 30 gunse 29 unda baglantı son bulur 30 unda yaptıkların obur aya işlenir.Haksızlık gibi gorunuyo ama 1 sonraki ayda 1 gün önce son bulcagı için tam 1 ay kullanmıs oluyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 4 Temmuz 2007; 22:55:06 >
  • ben böyle mağdur olan arkadaşlar için bi konu açmıştım zaten forumda KOTALILAR MODEMİ KAPATIP AÇMA ZAMANI diye aratırsan bulabilirsin...
  • kardeş yeni numara değil bu 2005 yılında kotalı çıkmasından beri var.
  • bende böyle sorun olmuyor zaten kotayı aştığım için yeni kota açıldığında bile eski ay'a yazmaya devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soyguncu ya bunlar yormayın boşunuza çenenizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.