Bugün tempest keep ve maghteridon haram oldu sinirlerim de alt üst oldu biraz araştırma yapayım dedim. Tt net web sayfasını dolaşırken şikayet amaçlı birilerini bulmak için bu sayfaya ulaştımhttp://www.turktelekom.com.tr/iletisim.htm yarın ilk iş olarak en yetkili kişiye ulaşmaya çalışıp neler olduğunu öğrenmeye çalışıcam ve durum hakkında şikayette bulunucam.
Sırf WoW değil internet geneli rezalet artık buna bir son vermeleri veya durumla ilgili bi açıklama yapmaları gerekiyo şu an 2 arkadaşımın interneti tamamem gitti ve adamlar sadece santraller bozuldu diyebiliyolar.
Bu adresten yetkili birini hedef alıp hep beraber şikayet telefonları edersek bence etkili olur.
toplanıp yürüyücez telekom binasına olacak bitecek =p
Oda ie yaramaz. Bikaç yüz kişi yüzünden onlarca milyon $ harcayıp rapirle olan baglantıdaki lagı azaltmazlar. Ne olsa öyle veya böyle adsl kollanacaksınız
Ya adamlar işleri güçleri yok sizin WoWdaki lagınız içni mi uğraşacak.Adam gibi bir şikayet sebebei sunmanız lazım.
:(
quote:
Orjinalden alıntı: furkachin
Ya adamlar işleri güçleri yok sizin WoWdaki lagınız içni mi uğraşacak.Adam gibi bir şikayet sebebei sunmanız lazım.
dünyanın en berbat bağlantılarından birine, dünyanın en yüksek ücretlerinden birini ödüyorum ve karşılığın kötü hizmet alıyorum. Bana yeterince mantıklı bir neden olarak geliyor.
TTnet'in sahibi veya oğlu WoW'a başlayana kadar bizim sorunumuzla uğraşacaklarını pek sanmıyorum. Neden mantıklı ama yine de bununla ilgileneceklerini sanmıyorum. Anca ilgileneceklerini söylerler belki..
tepkisizlik en kötüsü... kendi kendine kızıp, adamlara sövüp(forumlarda yada içinden ^^) söylenmek yerine düzgün cümleler ile hazırlanmış bir e-posta, şikayet mektubu daha yerinde olacaktır. Telefon etmek nasıl bir etki yapar bilmem ama bana göre söz gider yazı kalır... Kaderciliği bir yana bırakıp, en azından şikayetinizi betimleyen bir mail atın. biz söylemezsek,bilemezler.
söz gider...atılan e-mail silinir...yani kısaca yapcak bişey yok
quote:
Orjinalden alıntı: Ion
TTnet'in sahibi veya oğlu WoW'a başlayana kadar bizim sorunumuzla uğraşacaklarını pek sanmıyorum. Neden mantıklı ama yine de bununla ilgileneceklerini sanmıyorum. Anca ilgileneceklerini söylerler belki..
madem çare bu o zaman tt sahibi bulalım ve wowa başlatalım yada dediğin gibi oğolunu bulalım onlarıda atalım bu wow kuyusuna :)))
1024 kotalı kullanıcıları sınırsıza çevirmeleri (diğerleri de sınırsız oldu sanırsam) ile dowloada abanan bütün interneti indirme aşkı ile yanıp tutuşan insanlık bu vaziyette etkilidir
Bir ay internet kullanmayalım sonra sıkıyorsa kaliteyi artırıp fiyatları düşürmesinler. Ama ben bir ayı bırak bir hafta internet kullanamazsam komaya girerim.
quote:
Orjinalden alıntı: Xecutor
tepkisizlik en kötüsü... kendi kendine kızıp, adamlara sövüp(forumlarda yada içinden ^^) söylenmek yerine düzgün cümleler ile hazırlanmış bir e-posta, şikayet mektubu daha yerinde olacaktır. Telefon etmek nasıl bir etki yapar bilmem ama bana göre söz gider yazı kalır... Kaderciliği bir yana bırakıp, en azından şikayetinizi betimleyen bir mail atın. biz söylemezsek,bilemezler.
Kesinlikle katılıyorum , buna bir tepki vermek gerek, forumlarda sızlanarak, dua ederek buna bi çözüm getiremeyiz.Yürüyüş mürüyüş artık ne olacaksa.
avrupaya tasinin derdiniz bitsin
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
1024 kotalı kullanıcıları sınırsıza çevirmeleri (diğerleri de sınırsız oldu sanırsam) ile dowloada abanan bütün interneti indirme aşkı ile yanıp tutuşan insanlık bu vaziyette etkilidir
Evet kesinlikle.. Düzelttik diye herşeyi daha berbat ettiler bizim açımızdan. Tabi bu sadece işleri güçleri internette gezmek olanları pek ilgilendirmeyeceğinden hiç sorun yok.. Güzel ülkem
mail yolladım az önce bakiim nolcak(bişi olcaını sanmıom ya neyse bekleelim
bunları insan hakları mahkemesine vermek lazım =p resmen paramızla rezil oluyoruz.. elin gavuru, 100 ms var, laglı oyun heallayamadım diyor wipe olunca.. gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.. 100 ms yakalayınca ben 3-5 ss alıp, wallpaper yapıyorum ......
söz gider yazı kalırda telekomda yazıda gider bence. adam bakar başlatmayın wowunuza der çöpe atar maili :)
cozum yok sorun yok sorum yok ...
quote:
Orjinalden alıntı: ColdShadow
söz gider yazı kalırda telekomda yazıda gider bence. adam bakar başlatmayın wowunuza der çöpe atar maili :)