Şimdi Ara

TT LOGO VE BİR KARİKATÜR(YENİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modlar eski topici hiçbir uyarıda bulunmadan editlediler ve tek bir açıklama yapan yok ne neden var ortada ne bir uyarı bu topic altında devam edebiliriz.3 logo zaten vardı bu da yeni karikatür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 9 Şubat 2006 23:51:23 >

• Yapanların ellerine sağlık, bir haftadan beri doğru dürüst internete giremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Yapanların ellerine sağlık, bir haftadan beri doğru dürüst internete giremedim.

hepsini ben yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Yapanların ellerine sağlık, bir haftadan beri doğru dürüst internete giremedim.

hepsini ben yaptım

çok güzel olmuş albus helal olsun o zaman

• Super olmuş. Eline sağlık
  • İş karikatür krizine dönmez inşallah

Güzel olmuş ellerine sağlık, ama 3.resim bana biraz resimdeki kişiyi rencide edici gibi geldi. Sanırım ilk başlığının kapanmasının nedeni o.
  • yürü be albus. kaplumbagalar bile tutamaz seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi gerçeği yansıtıyor güzel olmuş eline sağlık albus
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar devamı gelecek
  • Albus sen süpersin abicim millet sineye çekmye başladı ben dahiii bizi uyandırdığın için teşekkürler.
    Gerçi aklıma geldikçe milletvekilleri ve gazetcilere mail atıom. İktidardaki parti den bir açıklama geldi bu arada ADSL i hızlandırma konusunda çalışmaları devam ediyormuşşşşşş. Yalanınızı seviyim dedim bastım kalayı verdim veriştirdim yapcaklarsada benim yüzümden yapmayabilirler artık

UYUMA EYYY HALKKK
  • karikatür muhteşem olmuş.
  • Adam üşenmio hiç
  • eline sağlık usta
    cidden güzel çalışmalar
  • çok bile nazik davranmışsın
  • Çok yaratıcı şeyler değil, beğenenlere de yapana da saygı duyarım. Telekomla dalga geçiyorsa hoşuma da gider. Ama "karikatür" olarak başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Kurulan bağlantılar sığ olmuş.
    Müşkülpesent miyim neyim?

• guselmiş çok acı çektik telekomdan sen bizi güldürüyorsun dial up modemle zamanında çok tel faturası ödedik
  • iyi iş
    GÖR BUNLARI TELEKOM
  • O ters yatan kaplumbağa tt yi mi sembolize ediyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 14 Şubat 2006 0:16:36 >
  • Hepsi çok güzel olmuş ama özellikle Ekinalan'lı olan çok hoş. Bir bardak soğuk suyumuzu hazırlamış tema o asıl orada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.