Şimdi Ara

TT iptal ettirmek istiyorum 200₺ modem ucreti cikartiyor! Bilgisi olanlardan yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknete gecmek istedigimi soyledim. 20gun sonra kontrat bitiyor. 200₺ modem ucreti + 65₺ indirim iadesi toplam 265₺ ceza kesiyor. 65 neyse de 200₺ cok fazla. Bunun iadesini ya da iptalini nasil saglarim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:16:45 >
  • 20 gün beklemekten başka çaren yok.
  • http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/10/20171028-11.htm
    quote:

(5) Taahhüt bitiminden önce taahhüde aykırılığın oluşması halinde, işletmecinin talep edeceği bedel, taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar; aboneye sağlanan indirimler ile cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı ile sınırlı kalmak zorundadır. Ancak, aboneden taahhüt kapsamında, taahhüde son verilmesinden taahhüt bitimine kadar olan dönem aralığında tahsil edileceği belirlenen bedellerin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamının daha düşük olması halinde, düşük olan tutar esas alınır.

Cayma bedeliniz, taahhüt bitimine kadar ödemeniz gereken normal fatura tutarı ile sınırlıdır. Bilinçli olarak diğer hesap sonucunu söyleyip elinde tutmaya çalışıyor.

• modemi hediye gosteriyorlar. Dolayısıyla 1 ay kalada cıksanız modem parasını isterler. Yapacagınız iş paket sonlandırmak istediğinizi (Abonelik değil) ve 1 aylık kalan kullanım bedelini kendilerine ödemek istediğinizi bildirin.bir nevi erken kapatma. İnterneti tahhüdsüz kullanıyor olacaksınız. turk nete 1 haftada geçiş sağlanırsa 1 hafta tahhudsuz kullanımı ödersiniz.
  • teote kullanıcısına yanıt
    taahhütnamede 200 lira indirim gösteriyor, tarife indiriminden bir farkı yok. Bu zamana kadar verilen indirimler ile taahhüt sonuna kadar ödenmesi gereken tutar hangisi düşükse onu alabilirler.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Aynen . Söylediğim zaten arkadalın son 20 günü kalmış en mantıklısı 1 aylık daha ödeyip kapattırmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teote kullanıcısına yanıt
    TTNet de kaç gunluk bilmiyorum tahhütsüz 10 veya 15 gun olması lazım 30 tl kullanım üçretti verdim
  • Modeminin markası tilgin sa taahhütun olmasa bile iptal ettiğinde iade etmen gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.