Şimdi Ara

TT İnternetde Sürekli Kopmalar Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TT İnternetde Sürekli Kopmalar YaşıyorumTT İnternetde Sürekli Kopmalar Yaşıyorum

    Sürekli kopmalar yaşıyorum 1.5 yıldır bu hizmeti alıyorum Turk Telekomdan 50 GB AKK ve 16 MB ev telefonu olana indirimli paketini kullanıyorum 50 TL. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum şuana kadar iyiydi bu ay sürekli kopmalar oluyor hayır 12 MB'de gördüğüm oldu kopmalar olmuyordu ilk bağlattığımda 14-15'de kopmalar oluyordu aradım 4'e düşürdüler tekrar aradım 8 yaptılar 3-4 ay öyle kullandım tekrar aradım 12 yaptılar kullanıyordum 4 ay felan geçti şimdi ne olduysa sürekli kopuyor hiçbirşey yapılmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz taşınayımmı, Şikayetmi edeyim, Turknet veya Kablonet(uydunet)'emi geçeyim.

    Ulaşılabilir hız daha geçen 10000 idi şimdi 3000 olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inaniriz2 -- 21 Mayıs 2017; 16:9:1 >







  • 1 mayıs dan sonra bende sürekli kopmalar oluyordu ttnet online işlemlerden şikayet kaydı bıraktım 3 gün önce ttnet geldiler modemi kabloları kontrol ettiler sonra splitter bozulmuş güç kaybı oluyor dediler kendi getirdikleri splitter taktıklar şimdi hiç bir kopma olmuyor.Fakat bozulmuş dedikleri benim splitter vdsl splitter di şimdi ise adsl splinter taktılar.

    ben splitterımın bozulduğunu sanmıyorum bunlar hatlardaki sinyaları değiştirdiler ondan bu kopmlar oluyor yoksa 1 mayısdan önce hiç kopmauayan internet niye kopsun ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 21 Mayıs 2017; 16:45:21 >
  • tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    Adsl vdsl diye splıtter yok telefon kullanmıyorsan gereğide yok..



    Konu sahibi arkadaş arıza kaydı bırakın incelesinler.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Şikayetimi belirtmiş birkaç gün öncesinden bu cevabı aldım:

    Değerli Müşterimiz,

    Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
    1896012560 numaralı aboneliğinize ait şikayetinize istinaden teknik ekiplerimizce sistem üzerinde yapılan ölçüm ve kontroller neticesinde; Saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda internet hizmetinin taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebildiği anlaşılmıştır. Yaşamış olduğunuz kopma sorunu olmadığı tespit edilmiş olup uzun süreli ve sağlıklı erişim kurulmakta olduğu, santralin hattına desteklediği hız üzerinden erişim sağladığından kopma yada hız problemi olmadığı görülmüştür.

    Bilindiği üzere internet hizmetinin tesis ve tesis sonrası servis verilmesiyle ilgili hususlar müşterilerimizin imzaladığı “Abonelik Sözleşmesi” kapsamında düzenlenmekte olup, bina içerisindeki bağlantı(lar), modem veya KİŞİSEL BİLGİSAYAR ayarlarından kaynaklandığı anlaşılan problemin giderilmesi için Şirketimizce sunulan teknik destek hizmetinden ücreti karşılığında faydalanabileceğinizi veya 3. kişilerden destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Şirketimize iletmiş olduğunuz önerinizi kendimizi geliştirme fırsatı olarak gördüğümüzü bilmenizi isteriz.

    Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom’a gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

    Saygılarımızla,
    TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HIZMETLERI




  • Hocam vallahi birebir aynı sorunu yaşıyoruz. Son 2-3 haftadır zırt pırt kopmalar yaşıyorum ben de. Bir gün sorunsuz olan internet ikinci gün sapıtıyor.

    Aynı şekilde arıza kaydı bıraktım ve sonuç olarak eve kadar gelen bağlantıda sorun yok dendi. E dedim tamam ücretli ekibi yollayın baksınlar, daha kimse gelmedi. Şaşırdım ben de, şu zamana kadar bişey yoktu hatta telefon kullanmadığım için dışarıdan gelen kabloyu direk modeme bağlamışlardı iyiydi şöyle.

    Modemden mi diye düşündüm, eski adsl modemimi kurmaya çalışıyorum onun da bütün ışıkları yanmasına rağmen kurulumu yapamadım. Ttnet in verdiği zyxel vdsl modemi kullanıyorum ama kafayı yedirtti bana bu problem.

    Siz bir çözüm yolu bulabildiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekomun burada zerre suçu yok suç sizde Bina ve daire içi hat kablosunu yenileyin adamlar ne yapsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Mayıs 2017; 1:20:51 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    vdsl ve adsl splıtter diye iki yarı splıtter var.Adsl splıtter daha küçük boyutlu oluyor ve öncden hat modu vdsl olan hattıma adsl splıtter takınca çalışmıyordu.

    yeni takılan adsl splıtter ve bozuk denilen vdsl splıtter benzer resimlerini

    TT İnternetde Sürekli Kopmalar Yaşıyorum

    TT İnternetde Sürekli Kopmalar Yaşıyorum




  • tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    alakası yok telefon sinyalini arıyor internet üzerinde işlem yok.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    adsl ve vdsl iki ayrı sinyal tipidir.Eğer hat modun vdsl2 ise senin vdsl splinter kullanman gerekir.Dediğim gibi 1 mayısdan sonra adil kullanım kotası kısmen kaldırıldıktan sonra bende devamlı kopmalar olmaya başladı ttnet geldiler vdsl splitteri adsl spilinter ile değiştirtider sorun kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 22 Mayıs 2017; 16:16:58 >
  • tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    Yav bu işteyim vdsli adsli şey ettirme banada spllıtterlan alakası yok olayın onu diyorum.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Sana 1000 defa açıklama yapmak zorunda değilim.Boşu boşuna tartışmanın bir anlamaı yok.Konu kapanmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 22 Mayıs 2017; 19:59:13 >
  • Yıllarca düzgün olan internet şimdi sapıtmasının nedeni TT'nin kafasına göre müşterisine göre internet hakkını kısıtlaması olabilirim 16mb aldım eve gelen 8? Şikayetlerden sonra 16'ya çıkarttılar bugün buna nediyeceksin ? Merak etmeyin 800.000 verip Rezidans'a taşınıyoruz.
  • TT İnternetde Sürekli Kopmalar Yaşıyorum

    Bugün eve gelmiler tesisatı kontrol etmişler splıtter'ı ve modemide kontrol etmişler hız konusunda mahallenin tesisatı eski zaten 4mb'den sonra sıkıntı çıkarır demiler(12'ye kadar çıktığı günlerde aylarca kullandım sıkıntı çıkmadı) kopmaların nedeni iste bulamadılar ama büyük ihtimal ile Modem'den demiş. Şuanki değerlerim bunlar arkadaşalr ulaşılabilir hız 16mb olarak gözükmekte ayın 1'inde 16mb alıcam galiba :) Modeme gelicek olursakhttp://www.hepsiburada.com/netmaster-cbw-383zn-docsis-3-0-300mbps-4port-5dbi-and-p-BD803595 bu modemden almayı düşünüyorum sadece uydunete'e uygun değil dimi superonline ve turk telekom'da kullanabilir. Çünkü ileride uydunet kullanıcam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.