Şimdi Ara

TT BigTyphoon Buraya Sığarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde görülen kasa AOPEN H600B-B12 ATX ve P5GD2 anakart var.(Sistem imzamda yazılıdır!)Ben işlemci fanımı bigtyphoon ile değiştircem,ama korkum resimleri dikkatli inceleyin,yukarda power supply fanının tutan demirlere değermi diye mrk ediyorum,yani ekran kartına değmiyor yanlarada deumiyor da tek mrk ettiğim yukardaki bölüm engel olurmu.Resimlerden sonuç çıkartabilirmisinz arkadaşlar.

Birde şunu öğrenmek istiyorum.İşlemci fanım 4 pinlik kablo ile çalışıyor.Bigtyphoon 3 pin diye okumuştum bi yerde.P5GD2 ye bağlayamazmıyım kısaca bu fanı?

Eğer kesin olarak uyar diyorsanız hemen alıcam fanı.3600 mhz lik işlemcim var,hem ses yapıyor fan hemde yeterli soğutma olmuyor.Ciddi anlamda fayda sağlarmı dersiniz?Hem ses açısından hem soğutma açısından.Birde 1300 RPM de çalışan veya 1000 RPM de çalışan 3 pinlik kasa fanı önerirmisiniz?Çünkü bu kasamdaki fanda gerçekten çok gürültülü.Kasayı açmak çok saçma fikir kasa daha fazla ısınıyor.Kapatırsam daha soğuk.Çünkü kasa fanı tam olarak 10 derecelik sıcaklık düşüşü sağlıyor.Onuda iptal edersem içerde 10 derece daha fazla sıcaklık oluyor.bu 10 derecelik düşüşü daha sesiz çalışan bir kasa fanıyla yapabilirmiyim?

• Arkadaşlar yokmu hiç bilgi verebilcek biri?
  • dostum bana sigar gibi geldi ama arkadaki egzost fanina baya yakin olur ust kismi. oyle olursa o fani cikartip uzerinde metal koruma olmayan daha ince yapili bi fan alabilirsin. ama bence %99 sigar.

Edit: 4 ya da 3 pin farketmez takabilirsin typhoon'u. o fazladan 1 pin fan devir hizlarini otomatik ayarlayan bi sensor vazifesi goruyor die biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 8 Temmuz 2007; 15:30:30 >
  • hocam rahat sığar hiç şüphen olmasın...görende tt yi deve sancak...
    buyur feel2 kasa da normal kasalara göre o kadar fazla büyük değil,üstelik baya boşluk oluyo tt arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.