Şimdi Ara

TT Arena'ya nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Birkaç güne kadar İstanbul'a gideceğim.Ali Sami Yen stadının tam karşısında kalıyordum.Ama gitmeyeli 2 sene falan oldu doğal olarak da stat yıkıldı.Stadın yanında bir çadır mağaza vardı o duruyor mu?Birde ASY stadından Arena'ya nasıl giderim?Araba ile kaç dakika sürer?

• Bir Ankara'lı olarak cevap vereyim.Geçen sene Fenerbahçe maçına gitmiştim, Mecidiyeköy'den metroya bindim bir durakta aktarma yaptım, direkt stadın önünde indim. Yaklaşık 30 dk falan sürmüştür
  • Bindiğim metro durağı tam olarak neresiydi bilmiyorum ama ASY ' nin çok yakınındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

Bindiğim metro durağı tam olarak neresiydi bilmiyorum ama ASY ' nin çok yakınındaydı

Cevap için teşekkürler.Sanırım cevahir avm nin önündeki şişli metro durağı.orası yakın ASY stadına ancak araçla gitmek zorundayım tüm işlerim bitince Arena'ya gideceğim ve ordan Ç.Kale'ye döneceğim.
  • mecidiyeköy'den metro'ya bin, yanlış hatırlamıyorsam sanayi durağında inip seyrantepe'ye aktarma yapıyorsun.

çadır duruyor. orası kulübün tapulu arazisi.
  • Arkadaş arabayla gideceğim demiş. Şöyle tarif edeyim Fatih Sultan mehmet köprüsünden geçtikten hemen sonra sağ tarafta, anadolu yakasına geçerkende sol tarafta.
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için.Ama şöyle bi harita çizimi yada kroki gibi bişey var mı acaba tam yerini anlamadım çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  TT Arena'ya nasıl giderim?
  • Metroları mecidiyeköyde rahatca bulabilirsin yada sor birilerine sonra Mecidiyekoyden metroya,Sanayi MAH.inde İn. ordan aktarma yapıp " SEYRANTEPE" duragında iniyoruz.. Bu arada mecidiyeköy dedin ali sami yen sokak, eski günler aklıma geldi. SENİ YIKACAKKK DOZERİN SENİ YIKACAK ........
  • Google maps'e büyükdere caddesi yazıp haritada Sami Yen'i bulup ordan büyükdere caddesini takip ederek Arenaya çakabilirsin. Olmadı Sami Yen'in orada büyükdere caddesine nasıl çıkarım dersin, caddeye çıktıktan sonrada Arenaya nasıl giderim diye sorarsın Daha kısa bir yol daha var ama karışık biraz
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Yolda kaybolursam konuyu up'larım
  • İlk Ankara'ya gittiğimde tren garından Ulus'a nasıl giderim diye sormuştum bir "Angarı'lıya". Taksiyle demişti. İntikam zamanı!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

İlk Ankara'ya gittiğimde tren garından Ulus'a nasıl giderim diye sormuştum bir "Angarı'lıya". Taksiyle demişti. İntikam zamanı!!!!!

Taksiyle gidersin tabi.
  • quote:

İlk Ankara'ya gittiğimde tren garından Ulus'a nasıl giderim diye sormuştum bir "Angarı'lıya". Taksiyle demişti. İntikam zamanı!!!!!

Yok o bence 'Tahhğğsiyle' demiştir.
  • Adam araba ile gidecegim demis inatla herkes metro yolunu tarif etmis

Arkadasim ASY'nin onunden direkt devam et, ilerideki kavsaktan sola dogru donuyorsun levent tarafina. Oradan hic bir yere sapmadan dumduz devam et sol da metrocity, kanyon avm falan var onlari da gec, bayagi ileride harp akademileri kavsagi var, oradan sola dogru donup cevre yoluna giriyorsun yani FSM koprusunun devami oluyor orasi. Tabelalari takip ederek cok kolay bulursun. Cevre yoluna girdikten yaklasik 1km ileride sagda TT Arenayi goreceksin
  • quote:

Hahahaha Allah iyiliğini versib
  • quote:

Bindiğim metro durağı tam olarak neresiydi bilmiyorum ama ASY ' nin çok yakınındaydı

sanayi durağıydı galiba ben öyle hatırlıyorum
  • Beyler tekrar soracağım.Yarın alışveriş için gitsek arenadaki mağaza açık olur mu?Birde otopark ücreti varmı?Varsa ne kadar?
  • yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir Ankara'lı olarak cevap vereyim.Geçen sene Fenerbahçe maçına gitmiştim, Mecidiyeköy'den metroya bindim bir durakta aktarma yaptım, direkt stadın önünde indim. Yaklaşık 30 dk falan sürmüştür

Önce mesajı oku, adam araba ile gideceğim demiş, sen Ankara'lı olduğundan, Fener maçına gittiğinden, metro ile nasıl gidileceğinden bahsetmişsin, oldu olacak ne iş yaptığını, Sultanahmet'e nasıl gidildiğini falan da anlat tam olsun.

Fake misin, ergen misin anlamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.