Şimdi Ara

tt arena ankaradan araçla ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bir konu hakkında istanbullu yada daha önce araçla ankaradan tt arenaya gitmiş olan arkadaşlardan akıl almak istiyorum forumda arattırdım ama spesifik bir konu bulamadım.

ankaradan maç günü sabahtan yola çıkmayı planlıyorum.

istanbula ulaştıktan sonra stada yakın bir yere aracımı park edip taksime geçmeyi ve maç saatinden 2-3 saat önce de stada doğru yola çıkmayı planlıyorum.

1- stad yakınlarında aracımı park edebileceğim bir semt var mı? var ise taksime buradan nasıl gidebilirim?

2- aracımı taksime bırakıp maça metroyla gitmek akabinde tekrar taksime aracı almak için dönmek mantıklı mıdır?

maç bitişi ankaraya döneceğim için na şekilde hareket etmeliyim?

şimdiden teşekkürler

• Hocam taksimde otoparka bırakıp ordan metroyla stada gidebilrsin ama taksime şu an arabayla nasıl gidilir diye sorarsan işte oranın son durumunu tam bilmiyorum en son çalışma vardı ne oldu bilmiyorum ama sahil yolundan direk Gs lisesinin oraya çıkışta sorun yoktur sanırım zaten o çıkışta 2-3 tane otopark var onlardan birine bırakır ondan sonrada kafana göre takılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

valla stada ankaradan gelişini tarif etmek kadıköyden daha kolay... tem'e çık gel kardeş..

bileti sadece pazar günü aslanlı yoldaki gişelerden bastırabiliyormuşuz sanırım . çünkü diğer gs store lar pazar günleri kapalıymış.

kaç saat önceden gişelerde olmak lazım yoğunluk nasıldır?_
  • Metro olayı çok sıkıntı verebilir size, bu yüzden tercihen arabayla gelin. Pek sevmesemde Kağıthaneden gelindiğinde stadın arkasında ki deynekçilere 10 lira vererek stadın hemen dibine kadar arabayla çıkarsınız. Dönüşte direk Ankaraya gidecekseniz FSM ye yolda yakın oradan ama biraz yolları bilmek lazım
    Eğitim integrali alır eşşeklik baki kalır
    Türk Milleti Zekidir -Gazi Mustafa Kemal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • google mapstan kontrol ettim stadın tam karşısında ispark diye bir park alanı varmış. buraya aracımı parketmek istiyorum zaten metro da aynı yerdeymiş oradan direk nevizadeye metro ile geçmeyi düşünüyorum sonra da geri dönmeyi...

önemli bir sorum daha olacak beni mazur görün. bu ispark a geçiş tt arenanın önünden mi? istanbulda bir yoncayı yada dönüşü kaçırdınız mı 30 km gidiyorsunuz malum. fsm yi geçince sağdan yavaş yavaş gideceğim tt arena yada ispark tabelası falan varmı yolda?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcsdirt

google mapstan kontrol ettim stadın tam karşısında ispark diye bir park alanı varmış. buraya aracımı parketmek istiyorum zaten metro da aynı yerdeymiş oradan direk nevizadeye metro ile geçmeyi düşünüyorum sonra da geri dönmeyi...

önemli bir sorum daha olacak beni mazur görün. bu ispark a geçiş tt arenanın önünden mi? istanbulda bir yoncayı yada dönüşü kaçırdınız mı 30 km gidiyorsunuz malum. fsm yi geçince sağdan yavaş yavaş gideceğim tt arena yada ispark tabelası falan varmı yolda?

e benim dediğim şey işte... oraya bırak aracı... tabelaları takip et, onlar seni yönlendircek.. stadın önündeki ve tem üzerinde u dönüşü yapmanı sağlayan üst geçitten döneceksin. karşı tarafa geçtiğinde ise hemen otopark girişine gireceksin..

• hiç uğraşma... araba ile en az 250 300 lira harcayacaksın..
    atla uçağa.. hava alanından 1 saatte taksimdesin... taksimden stad 20 dakika sürmez... akşam da bin uçağa tekrar geri git...
    şimdiden alırsan uyguna gelebilir bilet...
    arabanın stresini yaşamaya gerek yok :)

güzelik abidesi stadımız bagımlılık yapıyor haberin olsun yolun istanbula çok düşecek

ayrıca münkünse atıştırmalık kumanyanı stada girmeden temin et fazla ücret ödemekten zararlı çıkarsın

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.