Şimdi Ara

[ * TSUBASA * ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
0
Favori
65.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rom oyunlarını makinada tutmak yasak uretici izni olmadan yapılan seyler mesela tsubasa vol2 8 bit cardreader oyunudur piyasada hala 8bit makinalr var e oyunda var otomatikman yasak konuma geciyor

tabi silip silmemek sana kalmıs

Herkes Haddini Bilecek !
  • Küçükken topa az mı tusubasa vuruşu yapmıştık ya

Bu oyunları vermeniz iyi oldu arkadaşlar

Elinize sağlık

Herkes Haddini Bilecek !
  • ben tsubasa nın büyük hayranıydım çok severdim bana bi adres verin hemen indireyim ama verdiğiniz adres lütfen tıklattığım anda indirsin çünkü açılan sayfadan hiç bir şey anlamıyorum.

kai bu adrese tıkLa acıLan pencerede free yazısı var ona tıkLa en aLtta ya Link beLirir yada 11 seconds feLan yazar onun doLmasını beqLe sonra tıkLa ve indir bukadar.

Herkes Haddini Bilecek !

• Bazı arkadaşlar tsubasa ile benjamin i karıştırıyor dikkat edelim lütfen

Orjinalden alıntı: hesabınızengellendi

Bazı arkadaşlar tsubasa ile benjamin i karıştırıyor dikkat edelim lütfen

Şu tsubasa ile benjamin i bi karşı karşıya getiremediler he. Tsubasa VS Benjamin
  • KatıLıyorum Tsubasa daha iyi benjaminde fazLa bisi yoqtu 1 akuLa vurusu vardı hatırLArsam.bide eric vardı rakıbı

Herkes Haddini Bilecek !
  • Sezar'ı da unutmayalım süper magnum çıkarırdı top yamulurdu zeminin iki karış üzerinde süzülürdü arkadan çim tbakası falan kaldırırdı. Kaleciyi de beraber içeri sokardı. Sonradan iki tane şapşal kardeş şeker taktiği mi ne bulmuşlardı da bu atışı durdurmuşlardı. Bir de tosun bir kaleci vardı kartal vuruşunu durduğunu hatırlıyorum. Hiç unutmam top geliyor gene böyle yamula yumula bu ayıcık iki eliyle tutuyor ama top durmuyor elinde hala dönüyor bir 10 saniye kadar böyle dönmeye devam ediyor sonra bu çocuğun elinden dumanlar tütmeye başlıyor top döne döne ısındı tabii, eyvah diyoruz çocuk yanacak. Ama asıl soytarılık herifin ayaklarında, o Top nasıl bir şeymişse kaleci onu tuttuktan sonra da hala kaleciyi kaleye ittirmeye devam ediyor bu herif de aykalrıyla yere sıkı sıkı tutunmaya çalıyor kaleye girmemek için...
    Hey allam ya ne günlerdi.. salak salak izlerdik...hoş...

• e iyiyde benjamin benim hiç ısınamadığım fransız animelerindendi tsuyla aynı ozelliklere sahip yani japan young boy team daki tüm hareketlerin karşılığı fransız yapımı benjaminin takımında var bu adanlar nasıl yenecek birbirini kosar koar berabere biter penaltılardada kapıssalr yenilmezlerdi neden japan young boy teamn kalecilerinden wakasimazhu (sayinka panter kurtarısı olan direklreden zıplayan) bi bölümde sinta ila penaltı cekisiyor (sinta "hyuga" nın club teamdaki takım arkadası birlikte golden comboları var) ve sinta hiç birini gole ceviremiyor bunu uzerine soruyor ansıl yaptın bunu diye wakasimazhu gülerek "aynısını huyugada sordu" diyor e fransız benjamindede bearman (turkce karsılığı seker duvar sacma) penaltı yemiyor bunlar kupayı beraber kaldırırlar ha bu arada eric volume 2 de brezilya milli takımında oynuyor ancak oyncu fransız sanırım ufak bi tesekkur olsun diye japan versiyonuna erici kyomuslar ama fazla tutmadı volme 3 te kayboldu....

• bende 1 zamanLAr Tecmo Cup vardı ondada Robin , Damon ,CeLic , Lucas feLan vardı ama peq begenmedım ingiLizceydi ama basıttı oynadınız mı hıc onu ?

Herkes Haddini Bilecek !
  • Bunlar topa vurmuyodu ya ışınlıyodu unuttunuz mu.Topa vurmaktan başka herşeye benziyodu topun feleği şaşıyodu.Bİ de bi zamanlar çiko sakamato die bi basket oyuncusu vardı belki hatırlayanınız olur.Hani kısa boylu bi zıplayışta 1,5 zıplarda yada daha fazla.Kızların etek altlarına bakardı.Beyaz don giymişse eğer kız peşine yapışırdı.. Bende bu taktiği ilk okulda uyguluyodum

• ben 1 de bu Hanamichi Sakuragi , Kade,Takanori,Kisuqi,Mitsuhi,Sishi feLan vardı basket takımı onu cok ısLerdım bunun oyunu varmı acaba bende 1 ara aterı kasetı vardı ama kaset bozuk cıktı cıLdırdım :(

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

ben 1 de bu Hanamichi Sakuragi , Kade,Takanori,Kisuqi,Mitsuhi,Sishi feLan vardı basket takımı onu cok ısLerdım bunun oyunu varmı acaba bende 1 ara aterı kasetı vardı ama kaset bozuk cıktı cıLdırdım :(

Bende izliyodum ama sanırım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYUGA -- 19 Temmuz 2005, 16:29:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincecarter

Bİ de bi zamanlar çiko sakamato die bi basket oyuncusu vardı belki hatırlayanınız olur.Hani kısa boylu bi zıplayışta 1,5 zıplarda yada daha fazla.Kızların etek altlarına bakardı.Beyaz don giymişse eğer kız peşine yapışırdı.. Bende bu taktiği ilk okulda uyguluyodum

tsuyla ne alakası var onu bi soylesen

• Sezar ın çizgi fiLmi zor buLunur ztn onda sezar deiL benjamın ıdı basroL oyuncusu :)

Herkes Haddini Bilecek !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.