inamoto_arda ver <<<<<<<<<<<< ver bakalım sitenide bizde online dünya çapındaki insanlarla oynuyalım hadi
arkadasLar askerden geLdim eskisi gibi yardımcı oLmaya caLısıcam...
ozlemi$im. en kisa surede indirecegim. t$kkurler
ben tsubasa nın büyük hayranıydım çok severdim bana bi adres verin hemen indireyim ama verdiğiniz adres lütfen tıklattığım anda indirsin çünkü açılan sayfadan fazla bir şey anlamıyorum ayrıca çok kırık link var önceki sayfalarda
quote:
Orjinalden alıntı: _absolut_ly_
ben tsubasa nın büyük hayranıydım çok severdim bana bi adres verin hemen indireyim ama verdiğiniz adres lütfen tıklattığım anda indirsin çünkü açılan sayfadan fazla bir şey anlamıyorum ayrıca çok kırık link var önceki sayfalarda
arkadasim cogu Link siLinmis tekrar buLmaya caLisicam
bu nes hep run time hatası veriyor başka emulator indirdim ama şifreler nese özelmiş pfff
tusubasa türkçe oynamayyan bende wardıı eksik tr keştirme japon takımınnına geçerken oyun donuyoo oyunu bitirincede donuyoo japonda donunca japon takımı şifresi yaptım ama oyun biti gene dondu
ArkadaşLar buLduğum Oyun dosyaLarını tekrar upLoad edicem...
hey gidi günler bunun cizgi filmini ne izlerdım
WorLd Cup 2002 animesi çıktı.2006 da çıkıcak Hakan Şükür feLan oLucak Türkiye MiLLi takımında dediLer ama yaLan haber çıktı.Zaten çıksada Türkiye de yayınLanmazdı.
Arkadaşlar Tsubasa 8bit Atari oyunun müziklerini kimse mi merak etmiyor ? Nette bikaç haftadır araştırıyorum ancak bir tane bile download linki bulamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: ****.
Arkadaşlar Tsubasa 8bit Atari oyunun müziklerini kimse mi merak etmiyor ? Nette bikaç haftadır araştırıyorum ancak bir tane bile download linki bulamadım?
Tsubasa için özeL forumLar açıLdı onLara baktın mı ¿
Hort :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme