Şimdi Ara

tsm hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlarin kadrosunda 3 tane jungler vardi zaten. Oddone coach oldu. Yerine amazing geldi ama nb3 ve ninjaken var bunlardan biri jungle olmaz miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 4 Mayıs 2014; 21:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Reklam amacli onlar, her yerde Tsm'in adi gecsin falan, Oddone'in konusunda gormustum biri nightblue'yu denemisler ama yeterli bulmamislar diyordu, ne kadar dogru bilmiyorum

• Wingsofdeath de uzun süre solo için bekliyordu. Oda ilk nightblu3 tsm adını aldığında reklam için asla oynayamıycak demişti. Sadece 2 jungler değil tonla sub oyuncusu var. Ama sadece stream reklamı için adlarının önlerine koyuyorlar.
  • adamlara da faydası var önünde TSM yazdığı zaman çok farkediyor. Ayrıca Amazing çok iyi bir lee sin oyuncusu , tecrübesi de var bu sene cwde birsürü maç oynadı turnuvada.Ama öbürlerinin pek bi turnuva tecrübesi yok
  • Bide megazero var oda cok iyi oynuyor
    Streamlerini izlerdim ama bu zamanlarda cok açmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 4 Mayıs 2014; 22:14:53 >
  • tsm subları hikaye günlük 15/20k kişiye seviyeli stream yapanı sub diye tsm tag'i veriyorlar.allah korusun yarın amazing'de bi sıkıntı olsun yine oddone oynar nb oynamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.