Bildirim
TSL 26. Hafta | Ankaraspor - Galatasaray
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
hocam maç 3-1 biter
golleride soyleyeyim bari
nonda
lincoln
mehmet topal
hadi bakalım
insallah:) -
Maç nerede, GS resmi sitesinde 19 Mayıs denmiş, fakat Biletix Yenikent Stadının biletlerini satıyor. -
rahat alırız -
lincoln bu maçta gol atcak nonda ve ümit de atcak maç 3-1 bitcek... -
quote:
Orjinalden alıntı: muzeg
Maç nerede, GS resmi sitesinde 19 Mayıs denmiş, fakat Biletix Yenikent Stadının biletlerini satıyor.
MAC YENIKENT ASAŞ stadında
ulan her 2 haftada bi mac oluyo burda melih gökcek gece de oynansın diye ısıkları da taktırdı stada buraya kadar güzel
ancak ;
mac biletleri her hafta 500 bin - 1 milyon - 2 milyon arasında değişiyodu hatta bazen taraftar cekmek icin beles bile oluyo.. artı bide stada kadar bedava otobüs gidiyodu
Bu hafta biletix'de fiyatları görünce şok oldum resmen ANKARASPOR KALE ARKASI 18,00 YTL diyorHer hafta 500 bin'e girdigimiz kale arkasına bak hele maraton 24,00 dü sanırım oraya da 1 ytl'ye giriyorduk
diyorum baska bisey demiyorum bari 5 ytl flan yapın be
-
-
Lan melih gökçekin oglu takımı küme düşürmek üzere taraftar hala tezahurat yapıyo büyük başkan diye. Akp yasaları v15
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X