Şimdi Ara

TSK'daki tarikatçı subay meselesi çözüldü: Tarikatçılar TSK'dan ihraç edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hatırlarsınız Tuzla Piyade okulunda 10 Kasım törenlerinde Atatürk resmini yırtan cemaatçi subay ve ona destek verenler vardı. Sonra bunların tarikatçı olduğu ortaya çıkmıştı. Neyse işte o tarikatçılar ihraç edilmiş. Tarikatçı ajan subaylara tepki gösteren Atatürkçü subaylar da ne alakaysa TSK'dan ihraç edilmişler. Oda tv dışında haber yapan olmadı.


    -


    Tuzla Piyade Okulu'nda Kenan Evren modeli

    Türk Silahlı Kuvvetleri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'nde Atatürk fotoğrafının yırtılması krizinde olaya dahil olan yedi teğmen için de ihraç kararı verdi


    Tuzla Piyade Okulu'nda düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni'nde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'ün ordusunda bir teğmenin, Atatürk'ün fotoğrafını yırtmasıyla başlayan kriz için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kararını verdi.


    Odatv'nin edindiği bilgiye göre taraflar, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Yüksek Disiplin Kurulunda (YDK) savunma yaptı, yaşananları anlattı. Tarafları dinleyen YDK üyeleri, karıştığı iddia edilen yedi teğmenin Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiğini kesti.


    Buna göre, Atatürk'ün fotoğrafını yırtan teğmen ile ona destek veren iki teğmen ve onlara tepki gösteren dört teğmen TSK'dan ihraç edildi.


    Tuzla Piyade Okulu'ndaki Atatürk rozeti krizinde teğmenler TSK'dan atıldı... Kara Harp Okulu'nda (Harbiye) Kenan Evren modeli (odatv4.com)








  • Onlara tepki gösterenler niye atıldı ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.