Bildirim
TSi motor LPG sistemleri & uyumu tüp takılma(2017-2018 sonrası 1.0 ) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Siz emin olun, son depo ortalamam 5 litre, çoğu çevreyolu kullanımı
Saf şehir içi 6 litre. Ha en az ne yakar diye bakarsan 4.5 litreye de düşüyorsun sıkıntı yok. Sizin 10 litre lpg yaktığınız kullanımda benim aracım 3.5 litre yakıyor...
Tekrar diyorum depo verisi, yol bilgisayarı değil. Birebir tutarlı gerçi yol bilgisayarı. Yaktığı her litre de helal olsun, 3.viteste patinaj çekebilen bi araç, otomatik konforu da cabası...
Volant sorunu muhtelif, her araçta olan bişey değil ilk vakitler araç yeniyken ortaya çıkıyordu zaten, fabrika düzeltti sonraki serilerde. Olursa da şans işi, garanti bunun için var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Nisan 2019; 21:2:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.0 Golfe ankarada lpg takan var çok memnun kalmamış 115 lik lpg yi içiyor sanırım 150 lik tiguşlar hariç kolay kolay kimse lpg takmayacak bide kitler acayip pahalanmis ben konuyu açtığımda EXR 4500 du simdi 6000 olmuş
Her konuda laf Egeaya geliyor Egea mi alsam acep
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arda Hocam Lounge'lerin ikinci eli agir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgim yok ama kum gibi olan baz paketler hariç yavaş gidecek egea versiyonu yoktur zannımca -
turbolu fiat opel gibi araçlara lpg takılırken diğerleri normal sisteme neden uyumsuz -
Passat b6 2008 model 1.4 tsi aracım şuan şehir içi 9lt yakıyor
LPG düşünüyorum prins vsi2 yada lovata exr
LPG ne kadar yakıt tüketimi olur
Suna 9lt
Prins ve lovato da yakıt değerleri nasıl olur (bunlar bir kısmı benzin bir kısmı LPG kullanıyormus)
Kullanan var mı önerir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 1 yıl tsi da lpg kullandım
2012 leon 1.4 tsi stepmede lpg
performansda sorun yoktu sadece klimayı açınca performans düşüyordu, birde ilk çalıştırdığımda lpgye geçesiye titriyordu ama sanırım bu arabanın kendi sorunlarıydı -
56 bin tık almış vay vay vay.
-
quote:
Orijinalden alıntı: selcukkoylu
Arkadaşım şuan piyasada 35 krş altında yakan araç yok.
Heleki 1.6 multijet rahat 8litre yakar eminim.
Sen daha volant sorunu yaşayacaksın o arabayla bilgin olsun
Alıntıları GösterArabada en nefret ettiğim iki parça.
Volant bi de baskı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X