Şimdi Ara

TSI FSI ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yakınıma passat bakıyoruz 2008-2009 model TSI ile FSI arasında çok mu fark var fiyatlara bakıyorum fsiler bariz daha ucuz neden acaba... lpg takılmıyor diye mi

Aralarında dağlar kadar fark mı var bu motorların.

36000 TL - 40000TL ye 2008 2009 passat bulabiliyorum diyor bu araç bu kadar ucuz mu ki ....fakat hep fsi yazıyor bulduklarında

• Turbosuz dizel gibi FSI'lar. 1.6lt 115 beygir, direkt enjeksiyonlu atmosferik. LPG uyumu zaten yok(TSI gibi) üstüne bir de TSI kadar gitmiyor haliyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Turbosuz dizel gibi FSI'lar. 1.6lt 115 beygir, direkt enjeksiyonlu atmosferik. LPG uyumu zaten yok(TSI gibi) üstüne bir de TSI kadar gitmiyor haliyle...

Fsi motora lpg takiliyor.ama hem pahali hemde normal lpg gibi tasarruf ettirmiyor.arastirirsaniz bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Turbosuz dizel gibi FSI'lar. 1.6lt 115 beygir, direkt enjeksiyonlu atmosferik. LPG uyumu zaten yok(TSI gibi) üstüne bir de TSI kadar gitmiyor haliyle...

Fsi motora lpg takiliyor.ama hem pahali hemde normal lpg gibi tasarruf ettirmiyor.arastirirsaniz bulursunuz

Aynı şekilde tsi da lpg takılıyor. Tsi, fsi, gdi (hyundai) bu motorların normal lpg sistemlerine uymamasının nedeni direkt enjeksiyon sistemi olmasıdır. Ama bu motorlar için lpg sistemleri mevcuttur fakat bunlar pahalı sistemlerdir 4.000 tl kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

Arkadaşlar bir yakınıma passat bakıyoruz 2008-2009 model TSI ile FSI arasında çok mu fark var fiyatlara bakıyorum fsiler bariz daha ucuz neden acaba... lpg takılmıyor diye mi

36000 TL - 40000TL ye 2008 2009 passat bulabiliyorum diyor bu araç bu kadar ucuz mu ki ....fakat hep fsi yazıyor bulduklarında

4-5 senelik araba 40 bin liraya ucuz mu diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

Arkadaşlar bir yakınıma passat bakıyoruz 2008-2009 model TSI ile FSI arasında çok mu fark var fiyatlara bakıyorum fsiler bariz daha ucuz neden acaba... lpg takılmıyor diye mi

4-5 senelik araba 40 bin liraya ucuz mu diyorsunuz

Yok ucuz demiyorum da D sınıfı bir araç 36000 TL ne biliyim artık o kadar alıştık ki passat deyince aklıma en az 60000 tl falan geliyo :D benim 2007 tdci fiestaya 23000 durduk yere teklif ediyorlar satışa çıkarmamama rağmen gerisini sen düşün

• quote:

quote:

Ben de biliyorum teorik olarak takılabileceğini ama takan yok, takılması rantable değil zaten.
    Özetle LPG yapılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben de biliyorum teorik olarak takılabileceğini ama takan yok, takılması rantable değil zaten.
    Özetle LPG yapılmıyor.

Teorikte de var pratikte de var.benim kuzenim jetta fsi arabasina taktirmisti.yanlis hatrlamiyorsam 3.000 tl den fazla para vermisti.ama normal lpg gibi fazla tasarruf saglamiyor demisti.onceki arabasida lpg li tigraydi.

Buyrun passat forumlarinda taktiraar ve kullananlar yazmis.

http://www.passatturkiye.com/soru-sorunlar/2872-1-6-fsi-comfortline-lpg.html

Taktiran var ulkemizde

• Aman kardeş, FSI dan uzak durun. 6 yıl FSI Passat kullandım. 5 ay önce sattım. ÇEKIŞ SIFIR. YAKIT ÇOK FAZLA YAKIYOR. Ufacık yokuşu çıkarken bile araba bağıra bağıra bir hâl oluyor. Eğer yokuşu az, düzlük bir yerde yaşıyorsanız FSI motoru son ihtimal olarak düşünün. Zamanında "olsa olsa ne kadar olabilir" mantığıyla ve Passat almanın büyüsüyle aldım ama pişman oldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.