Şimdi Ara

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
25
Favori
111.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet seriyi 3-1 ' e getirip Dallas yollarına düşmüştük. Son derece sert bir rakip bekliyorduk ve öyle de oldu.

Maç boyu heyecan hiç düşmedi . İlk iki çeyrek skorları bile aynıydı.

Son çeyrekte MAVS 8 sayı öne fırladı ama sözümüzü tuttuk ve savaştık . Basit hatalar kolay atışlar , imkansız basketler derken maçta son 15 saniyeye gelindi.

MAVS seyircisi buz kesilmişti . Önce Monta Ellis sonra John Wall 6. faullerini alarak kenardan bakmakla yetindiler.

Mola da Koç Özgür Yılmaz son bir oyun çizdi. Top önce Andre Miller ' e geldi . Chandler yüksek posta topu aldı . Herkes potaya yönelmesini beklerken , iki perdeden çıkan Gino çaprazda bomboş kaldı.

2 Saniye kala elinden çıkan top 0,8 Saniye kala Dallas taraftarının umutlarının tam ortasına bombayı bıraktı. Gino pimi çekti ve Dallas ' ı tatile gönderdi.

113 - 112 ve 4-1 ile NUGGETS evine mutlu döndü. Dönüşte hava limanı tam anlamı ile bayram yeriydi. Binlerce NUGGETS taraftarı takımını karşıladı. GİNOBİLİ ve Koç Özgür Yılmaz ayrıca sevgi gösterisi vardı.

Maç Sonu Değerlendirmesi Yapan Koç Özgür Yılmaz :

Sadece şunu diyebilirim , son hücumda maçı uzatmayımı düşüneceğiz kazanmayı mı bilemedik ? Ama seri 3-1 iken risk almayacaksak ne zaman alacaktık ki ....

Kendimize güvendik ve kazandık .

POFF ile birlikte takım olma yolunda çok önemli işler yaptık. Herkes skora katkı yapıyor. 6 oyuncumuz çift hane ortalaması ile oynuyor.

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

Maç sonrası Havalimanında çalınan ANGARANIN BAОžLARI TÜRKÜSÜ ise malum çeteye hediye edildi ....

Koç Özgür Yılmaz , BUCKS koçu Atakan ' a 4 tane yeni kitap hediye etti. Malum canı sıkılmasın PAŞANIN :)))

Bu Türküde herkese gelsin :)))

http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk

ANKARANIN BAОžLARI
    BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI
    NE ZAMAN SARHOŞ OLDUNDA
    KALDIRAMADIN KOLLArı

TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YILTSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YILhttps://store.donanimhaber.com/f7/c4/b5/f7c4b5cf153acdf24cccecd39d95d80f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporium -- 6 Aralık 2013; 11:38:03 >

• TSBT NBA2K23 MyLeague Online Turnuva - 66. Sezon (PlayStation) 13 YIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukgs -- 11 Aralık 2013; 11:49:42 >

Gençlik Ateşi Playoff'u sardı.

Genç öğe tecrübesiz isimler ama tecrübeli koç birleşimi ile Utah Jazz takımı Batı playofflarında adını finale yazdırmayı başardı.

İlk turda Memphis Grizzlies ile eşleşen genç Jazz takımı zorlu mücadeleler sonucu 6 maçta rakibini playoff dışına iterken serinin ana rolü MİP ödülü sahibi Alec Burks'e aitti.
    İlk maçı gamewinner basket ile kazandıran Burks 6. maçta da attığı gamewinner ile serinin kaderini tek başına değiştiren isim oldu.
    Seriyi 28.5p 4.7r 3a 1.5st %48.5 fg ile bitiren Burks MVP olma potansiyelini ortaya koydu.
    X-Factor olarak ortaya çıkan isim James Posey oldu 2 kez NBA şampiyonu James Posey playoff oynama tecrübesini takıma yansıttı ve 3. maçtan sonra bulduğu şansla birlikte seri boyunca bulduğu 11/17 3pt isabetiyle ivmeyi Jazz lehine çevirdi.

2.Turda John Wall'u kadrosunda bulunduran Denver Nuggets ile eşleşen Jazz seri boyunca kritik anlarda bulduğu isabetlerle seri boyunca kontrolü elinden bırakmadı.
    İlk turu Jazz'e getiren Alec Burks Denver karşısındada ipleri elinde tuttu ve seriyi 27.8 sayı 3.4 rib 3.2 asist ortalamalarıyla bitirdi.
    Grizzlies serisinin 3. maçından itibaren ciddi süreler alan X-Factor James Posey bu seride kendini aşarak her alana müthiş katkı yaptı. Seri boyunca
    15 sayı 4.2 rib 2 asist 1 blok ve %50 3pt 19/38 isabet bularak bütün dengeleri altüst etti.

Koç olarak bi yerde nefesimin kesilmesini bekliyordum ama maçlar ilerledikçe takımım playoff a ısındı ve ritim kazandılar şuan maç maç düşünüp son maça kadar herşeyi yapıcaz. Belkide peri masalı gerçek olacak.

• Sezon 16 Draft Torbası:
    Konferans Finalleri başladığı gibi draftlar yapılacaktır. Tüm koçların "Groupme" de sürekli aktif olması haberdar olmak açısından önemlidir. Katılamayacaklar lütfen beni ve ya diğer adminleri bilgilendirsinler. Teşekkürler. Herkese bol şans..

TSBT NBA 2K Online Lig - Türkiye Simülasyon Basketbol Topluluğufacebook
    TSBT NBA 2K Online Lig - Türkiye Simülasyon Basketbol Topluluğu
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=548086565281131&set=a.204293906327067.46537.136637743092684&type=1

DRAFT TARİHİ:

https://www.facebook.com/tsbtnba2k/posts/548848938538227

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 10 Aralık 2013; 18:45:25 >

• Fazla uzatmadık sözümüzün eriyiz, yıldızlar karması şutör Nets'i de 4-1 ile balığa gönderdik. Sıradaki gelsin.

Şövalyeler karşısında kimse duramaz...

CAVALIERS!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 10 Aralık 2013; 16:07:05 >

• TSBT 16. SEZON DRAFT SEÇİMLERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: halukgs

quote:

Orijinalden alıntı: halukgs

TSBT 16. SEZON DRAFT SEÇİMLERİ

Teşekkürler Haluk.

Dün gecede Draft öncesinde hatırlattığım üzere bir kez daha tekrarlamak istediğim bir nokta var.

** Tüm yaptığınız maçların ertesinde buraya foruma galip gelen tarafın oynadığın maçın skoru ve gerçek tarihini yazması zorunludur. Aksi takdirde maçlarınız SIM yapılmış sayılır ve draft sırasında kaybınıza neden olacaktır. **

Örnek:

Celtics vs Heat : 95-94 13/12/2013

Dilerseniz maç istatistiklerine dair kısa net bilgilerde verebilrsiniz tabiki ama bu opsiyoneldir.

• Ve Cavaliers TSBT Finallerine adını yazıyor. Doğunun Şampiyonu Cavs!

- Hemen Koçun Doğu Final serisi hakkındaki görüşlerini alıyoruz. Evet koç ne düşünüyorsun?

Muhteşem bir seri oldu. Öncelikle Nyk takımını ve koçunu tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele gösterdiler, buraya kadarda başarıyla geldiler. Ama tüm sezon ve playofflarda biz hep buralara kırılma noktalarına hazırdık. Plan ve programımızı savunma ne veriyorsa ona göre oyna ve topu paylaşmayı unutma mentalitemizi sonuna kadar yansıtıp TSBT Finallerine adımızı yazdırdık, oyuncularımı tebrik ediyorum.

- Peki koç bize biraz Nyk serisinden bahset nasıl bir seri oldu ?

Öncelikle seriye muhteşem başladık, tam hazırlandığımız gibi planımız belliydi ve eksiksiz olarak yerine getirdik. İlk 3 maçı kazanıp seriyi 3-0'a getirmesini bildik. Burada çok büyük bir psikolojik savaşıda lehimize çevirip rakibi çok zor bir pozisyona soktuk.

- Evet koç, bu lig tarihinde bir tek siz OKC'yi şampiyonluğa taşırken 3-0'dan geri gelip bir playoff serisini kazanma başarısını göstermiştiniz, Nyk'un bunu yapabileceğini hiç düşündünüz mü?

Öncelikle bunu benim gibi başarabilecek nadir koçlardan birine karşı oynadığımızı biliyorduk. Burak tecrübesiyle bu tip zor durumlardan çıkartabilcek bir koç ve takımı da çok potansiyelli, evet o yüzden işimizi hep sıkı tutmamız gerektiğini biliyorduk.

- Peki 3-0 sonrasında nasıl bir senaryo vardı ?

Açıkçası 4. maça hepinizinde gördüğü üzere yine harika başladık ve belkide tüm playofflardaki en iyi ilk yarımızı oynadık. Yarı bittiğinde 12 sayı ile öndeydik ve Irving tam 11 asist yapmıştı. Takım adeta finale uçuyordu. Sahada müthiş basketbol oynuyorduk. Fakat sonrasında Nyk müthiş bir reaksiyon gösterdi ve adeta bu seriyi burada bitirmemekte inatçı olduklarını belli ettiler. Yarı sahada tepeye doğru Irving'ten başlayarak daha baskılı ve mücadeleden asla yılmayan bir savunma savaşı vermeye başladılar. Tüm seri Nyk oyuncularından bunu görmemiştik. Bu bizi baya afallattı ama son çeyreğe hala 7 sayı önde girdik. Ama maçın sonlarına doğru Irving önderliğinde bir türlü çıkış bulamadık ve Nyk sert savunması maçı geri çevirmeyi bildi. 5. maç ise seride ve playofflardaki en kötü maçımızdı, fazla konuşmak istemiyorum. Seri 3-2 oldu evimizdeydik. Baştan son müthiş bir maç oynandı artık seri dengelenmişti her 2 koç bütün silahlarını çekmişti. 3. çeyrekte bir ara 4dk boyunca hiç sayı olmadı. Bloklar, ribaunt savaşı, kaybedilen toplar, kan ter gözyaşı her şey vardı. Son çeyrek son topa gideceği belli maçta Waiters müthiş bir özgüven ile topu çembere götürdü ve 89-88 bizi öne geçirdi. Son top Nyk'un du top Melo'daydı 19 saniyelik hücumu belki de gözü kapalı oynadık, top dolaştı ve dipte Bargnani ile buluştu maçı müthiş geçiren 4 blok yapan Barganani köşeden gönderdi ve top dönüp çıktı. Ve finaldeydik!

1. Maç 103 - 90 Cavs
    2. Maç 107 - 102 Cavs
    3. Maç 110 - 105 Cavs
    4. Maç 104 - 97 Nyk
    5. Maç 114 - 100 Nyk
    6. Maç 89 - 88 Cavs

4-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 16 Aralık 2013; 17:32:12 >

• Peri Masalının Sonu.

Utah Jazz olarak playoff u Batı finalinde Thunder'a karşı hiçbir varlık gösteremeyerek noktaladık.
    Bu zamana kadar tamamiyle bir peri masalı yaşattık ve bütün herkese doğru yapı ve odaklanmanın birçok eksikliği kapatabileceğini sonuna kadar gidilebileceğini göstermiştik ancak koç olarak atladığımız tek bişey olduğu bu seride ortaya çıktı.
    Star oyunculara karşı oynamayan bir takımdık bütün playoff boyunca ilk kez karşımıza kolay düdük alan oyuncular çıkınca ne yapacağımızı bilemedik ve kaybettik. Bunun sonucunda 4-1 ile seriyi kaybettik.

Yeni dönemde Utah Jazz koçluğundan istifa ediyoruz ve yeni bir maceraya başlayacağız. Yeni dönemde efsanevi Larry Bird'ün teklifi ile kendimizi İndiana Pacers koltuğunda bulduk.
    Bu sefer masal hikaye efsane hiçbirşey olmayacağını söylüyoruz. Geçen sezon Jazz ile playoff yapmayı hedeflerken bu sezon tek hedefimiz Pacers'ı şampiyonluğa ulaştırmak olacak.
    Takımla ilgili takas ile ilgili herhangi bir hedefim yok. Ancak bölgesel bölünme ile ilgilenmiyorum star 1 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda yükseltme dışında hamle yapmayacağım.

• High Hopes

İlk sezonumuzda İndiana ile Dogu konferansı daha sonra Memphis ile Batı Konferansı maceralarımızdan sonra tekrar Doğuya döndük...
    Artık basketbolun Mekke si tabir edilen dünyanın merkezindeyiz..
    Amacımızı playoff 2inci turu olarak koysak da...bütün şehir bizden artık şampiyonluk bekliyor...
    Bu şehrin baskısı çok büyük..
    Zorlu Dogunun zorlu bir takımıyla karşı karşıyayız...
    Fakat bu sefer işler farklı olacak...
    Sertliğimizi sakinliğimiz ile birleştirerek rakiplerimize korku salmak istiyoruz...
    Fakat çok zor bir playoff mücadelesi bizi bekliyor...
    Doğu hiç bu kadar zorlu olmamıştı...

not : Dogudan batıya kaçan balıklara başarılar dileriz..
  • TEKSAS YOLCUSU KALMASIN !!

Çaylak sezonunda GSW ile batı yarı finali yapan genç koç ÜLKÜ başarısını katlamak amacıyla daha büyük bir adım atarak Teksas'a DALLAS MAVERİCKS'e imza attı. İmza töreninde gayet özgüvenli olan koç bu sene için hedefin şampiyonluk olduğunu ve takım içinde değişiklik olacağının söyleyip hayranlarına imza atıp basın toplantısını sona erdirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uku_03 -- 18 Aralık 2013; 21:13:38 >

• arkadaşlar konudan farklı olarak bişey sorucam 2k14 alacağımda psnden kardeslik olarak bi sorun oluyor mu ilk sayfada boyle bi mesaj gordum de yardımcı olur musunuz?
  • EVİMİZE GERİ DÖNDÜK ...

Evet imzalar atıldı ve BULLS ' un yolu yeniden Özgür Yılmaz ile kesişti .

Basın toplantısı tek cümlelikti.

Şampiyon olmaya geliyoruz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: killlyou

arkadaşlar konudan farklı olarak bişey sorucam 2k14 alacağımda psnden kardeslik olarak bi sorun oluyor mu ilk sayfada boyle bi mesaj gordum de yardımcı olur musunuz?

Herhangi bir sorun yok kardeşlikle alabilirsiniz.
  • Herkese selam ps4 aldım. Nba2k14 oynuyorum online oynamak isteyen arkadaşlar eklerse sevinirim PSN: SavasLordu
  • Ve Şampiyonuz Cleveland Cavaliers 15. Sezonda zor bir iş başarıyor ve adını şampiyonluğa yazdırıyor.

Buradan tüm oyuncularımı sonsuz tebrik ediyorum başta MVP Uncle Drew!

Karşılaştığım tüm rakiplerime bana yaşattıkları güzel senaryolu birbirinden farklı tüm maçlar için teşekkür ederim. Özellikle Doğu şampyionu olurken tüm senaryolara çok iyi hazırlandık bir yandan ve finalde bunun yardımını fazlasıyla gördük. Uzun bir yoldu ama başarmasını bildik.

Finalde karşılaştığım Okc Tayyib'i de müthiş mücadelesi harika finale gelişi ve ve final serisinde son ana kadar pes etmeden güzel bir oyun ortaya koyması sebebiyle tebrik ederim. İlerleyen sezonlarda hangi takımı alırsa alsın hep yukarılarda olacağına kesin inanıyorum. Tebrikler dostum.

Onun dışında artık ben susayım resimler konuşsun.

ŞAMPİYON CAVALIERS!

IN YOUR FACE TAMAMEN ATA'YA ithaf edilmiştir.

Ve MVP! Bıll Russel'dan ödülünü alıyor.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554053011351153&set=pb.136637743092684.-2207520000.1387474653.&type=3&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 19 Aralık 2013; 19:38:00 >

• Tebrikler adas. Cavs 4-5 seviye atladi senin elinde. Guzel bir sezon oldu. Yeni sezonda daha cekismeli maclar olacak. Simdiden yeni sezonumuz herkese hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suns 92-110 Portland

Maç sonunda Houston ve Portland takımları arasında sezonun belkide en büyük takası gerçekleşti. Takasa göre

Lamarcus Aldridge+ Mo williams + Nicolas Batum Houston'a giderken

Dwight Howard+Jeremy Lin+Ronnie Brewer Portland takımına takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdr91 -- 20 Aralık 2013; 10:40:22 >

• Bunu PS4'te açmak lazım.. Bende aranıza katılmak istiyorum..

Biri bana smaç basmayı öğretebilir mi bu arada ?
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.