Şimdi Ara

TS'un Barcelona uçağı ile Urfa'ya gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben FB taraftarıyım. Baştan söyleyeyim. En ufak bir ard niyet taşımadan yazıyorum.

    TS'un Barcelona için hazırlanan ve her ne kadar renkler aynı olsa da üzerinde "Official sponsor of FC BARCELONA" yazan uçak ile gitmesi hiç hoş değil. Sen Trabzonspor'sun. Niye bu kadar kendini küçük düşürtüyorsun. Seneye veya bir sonraki sene ŞL veya Europa Liginde karşılaşırsan, "ben bunları yener bir üst tura geçerim" diyebilir misin? Birde cümbür cemaat uçağın önünde bol bol fotoğraf çektirmişler. Olmaz, olamaz aklım ermiyor. Bu nasıl bir yöneticiliktir, bu nasıl bir uzak görüşlülüktür.

    ----/---

    quote:



    Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde yarın GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, THY'nin sponsoru olduğu ve FC Barcelona'yı taşıdığı uçakla Şanlıurfa'ya gitti.

    Yaklaşık 170 kişiden oluşan kafilede, Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ın yanı sıra Trabzonspor’un mazeretleri bulunan iki yöneticisinin haricinde tüm yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile bazı kurum amirleri de yer aldı.

    Trabzon Hava Limanı’na gelişleri sırasında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan bordo-mavili futbolcular, uçağa binişleri sırasında THY’nin sponsoru olduğu "FC Barcelona" armalı uçak önünde bol bol fotoğraf çektirdiler.

    Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmayı hedeflediklerini belirten Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, burada yaptığı açıklamada, "Kupayı almaya gidiyoruz. Umarım iyi maç olur. Kupayı kulübümüze kazandırarak hem ekonomik gelirimizi artırırız, hem de UEFA’da ön eleme oynamayız" dedi.

    Şener’e, 1995-1996 sezonunda şampiyonluğa çok yaklaşan Trabzonspor’un, yine 5 Mayıs’ta sahasında Fenerbahçe’ye 2-1 yenilerek ligin bitimine 2 hafta kala liderliği rakibine bıraktığının hatırlatılması üzerine, "Artık geriye bakılmamalı. Bizim için hep ilerisi düşünülmeli. Ancak o günlerden sadece ders çıkarabiliriz" diye konuştu.

    Takımın THY’nin sponsoru olduğu FC Barcelona’ya ait uçakla Şanlıurfa’ya gideceğini hatırlatan Şener, "Uçağın rengi bordo mavi olduğu için istedik. Belki bakarsınız Barcelona yerine Trabzonspor da yazdırırız" dedi.







  • Bahsettiğin takım türkiyeki bir takım olsaydı uçak da bu takımın olsaydı yapılan eziklik derdim de bu uçak thy nin barcelonaya tahsis ettiği bir uçak.
    Zaten böyle bişey olsaydı bu uçağın yanından bile geçilmezdi.

    Ben ts liyim böyle şeyleden en fazla rahatsız olacak taraftarız belki de ama
    ben hiçbir rahatsızlık duymadım.

    Bahsedilen takım bizim ligdeki takımların toplamından daha büyük bir takım.
    Kulvarlar çok farklı.
    Ha dersin ki sonuçta başka bir takım.O başka takım barcayla bi sorun yok bence.
    Zaten taraftarın da renklerden dolayı sempatisi var bu takıma.
    Takıma jest yapmışlar işte.
  • Barcelona ismini o kadar takılmayın.Biz o uçagı sırf bordomavi renklerinden dolayı istedik.İyide oldu.Oyuncular bordomavi uçaktan indiler bordomavi Otobüse bindiler.Sonra bordomavi bayraklı taraftarların arasında urfaya geldiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.