Şimdi Ara

Ts Kavgasındaki Sinan Abi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
11
Favori
22.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Weightless

Bu adamı çok seviyorum , bulmak , tanışmak , konuşmak istiyorum mümkün müdür acaba sinan abiyi bulmak yok mu tanıyan

fan kılabı kurulacak adam vesselam

Ben de aynı durumdayım, Warrock TR forumuna bile gittim ama bulamadım adamı.
  • Ben şahinox denen adamı bir vidyoda gördüm. Ama sincappp kimdir bilmem. Ama kavga ilk yayıldığında acayip şenlendiydi ortalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Ben şahinox denen adamı bir vidyoda gördüm. Ama sincappp kimdir bilmem. Ama kavga ilk yayıldığında acayip şenlendiydi ortalık

link bulabilir misin şahini de görmek bilmek lazım karşımıza çıkarsa sinan abiye küfür etmek nedir gösterelim
  • bende merak ediyorum yok mu bi yerde üyeliği acaba
  • OOO MANYAK LAFF MANYAK LAF
  • Forumda bu kişileri tanıyan biri vardı hatta konu bile açmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Aklıma geldikçe gülüyorum ya

3:22 Tamam gardeş anan öldüyse kardeş allah rahmet eylesin ona bişey diyen yokta
    3:27 Babamımı s.. ş...

Aynen burası çok fena

• İsmi geçen çocuklar warrock oyunuyan kişilerdi. Ses kaydındaki kişilerle 2-3 yıl oynamışlığım vardır.

Sincap oyun içinde sakin bir çocuk gibi duruyordu ama meğerse öyle değilmiş
  • ahah ulan incecik sesi var sinan "abi" diyolar
  • İşsiz misin kardeş?
  • sonuna kadar dinledim. Türkiye'de neden competitive gaming'in gelişmediği bir videoda ancak bu kadar özetlenebilir. bir de yabancıların mikrofon konuşmalarını yanına koymak lazım o zaman daha da iyi anlaşılır. kısa-öz. WoW vs. gibi mmorpg oynuyorsan raid stratejini verirsin, fps oynuyorsan komutunu taktiğini verirsin herkes 2 saat 3 saat profesyonelce oyununu oynar çıkar sosyal hayatına döner. evinden dünyanın en pahalı ve dandik interneti ttnet ile 3. sınıf online oyunlara girerek kendini profesyonel takım oyuncusu zanneden ve oradaki ortamı kendisi için ego meselesi yapmış bir kitlenin bilgisayar başında geçirdiği zamanı da oradaki klavye delikanlılıklarına ve trollüklere harcaması her şeyi özetliyor. dünyadaki 2 tane multiplayer turnuvasından ve bu işin gerçekte nasıl yapıldığından haberi olsa gene şükrederim. teamspeak de kullandın mı takımsın artık, tamam.

• Tanıyordum eskiden Warrocktan ama oyundaki adını unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

İsmi geçen çocuklar warrock oyunuyan kişilerdi. Ses kaydındaki kişilerle 2-3 yıl oynamışlığım vardır.

Sincap oyun içinde sakin bir çocuk gibi duruyordu ama meğerse öyle değilmiş

Hocam tanıyor musunuz? Sinan abi ile bağlantıya geçebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

P***ezeeeeveeeeeeeenkkkkkkk PEZZEEE******VEEEEEEENKKKK

Sen çok sevdiğim kısım bu

Yıldızlar kalkınca da okunuyor çizmesinler dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

sonuna kadar dinledim. Türkiye'de neden competitive gaming'in gelişmediği bir videoda ancak bu kadar özetlenebilir. bir de yabancıların mikrofon konuşmalarını yanına koymak lazım o zaman daha da iyi anlaşılır. kısa-öz. WoW vs. gibi mmorpg oynuyorsan raid stratejini verirsin, fps oynuyorsan komutunu taktiğini verirsin herkes 2 saat 3 saat profesyonelce oyununu oynar çıkar sosyal hayatına döner. evinden dünyanın en pahalı ve dandik interneti ttnet ile 3. sınıf online oyunlara girerek kendini profesyonel takım oyuncusu zanneden ve oradaki ortamı kendisi için ego meselesi yapmış bir kitlenin bilgisayar başında geçirdiği zamanı da oradaki klavye delikanlılıklarına ve trollüklere harcaması her şeyi özetliyor. dünyadaki 2 tane multiplayer turnuvasından ve bu işin gerçekte nasıl yapıldığından haberi olsa gene şükrederim. teamspeak de kullandın mı takımsın artık, tamam.

Sen sus lan köylü

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Ben şahinox denen adamı bir vidyoda gördüm. Ama sincappp kimdir bilmem. Ama kavga ilk yayıldığında acayip şenlendiydi ortalık

link bulabilir misin şahini de görmek bilmek lazım karşımıza çıkarsa sinan abiye küfür etmek nedir gösterelim

Sahinox'un adi Ali'ydi. Araştırmak lazım fotoları filan vardı warrocuk forumlarında, etkinliklere katılıyorlardı.

• o video efsane ya. her saniyesinde bi alt metin çalışması var. her dinlediğinizde yeni komik yerler keşfediyorsunuz. türkçe bilmenin en iyi tarafı ne diye sordukları zaman hep yaşın kaç sincap videosunu anlayabilmek derdim , elin ingilizi almanı fransızı o videoyu anlayamadan ölecekleri için bence eksik ölecekler. dünyada tadılması gereken en önemli şeylerden birisidir yaşın kaç sincap videosu

edit: sahinox yani ali şu beyaz thirstlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 6 Nisan 2013; 12:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

sonuna kadar dinledim. Türkiye'de neden competitive gaming'in gelişmediği bir videoda ancak bu kadar özetlenebilir. bir de yabancıların mikrofon konuşmalarını yanına koymak lazım o zaman daha da iyi anlaşılır. kısa-öz. WoW vs. gibi mmorpg oynuyorsan raid stratejini verirsin, fps oynuyorsan komutunu taktiğini verirsin herkes 2 saat 3 saat profesyonelce oyununu oynar çıkar sosyal hayatına döner. evinden dünyanın en pahalı ve dandik interneti ttnet ile 3. sınıf online oyunlara girerek kendini profesyonel takım oyuncusu zanneden ve oradaki ortamı kendisi için ego meselesi yapmış bir kitlenin bilgisayar başında geçirdiği zamanı da oradaki klavye delikanlılıklarına ve trollüklere harcaması her şeyi özetliyor. dünyadaki 2 tane multiplayer turnuvasından ve bu işin gerçekte nasıl yapıldığından haberi olsa gene şükrederim. teamspeak de kullandın mı takımsın artık, tamam.

Sen sus lan köylü

ne diyon la GÖYLÜÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Aklıma geldikçe gülüyorum ya

3:22 Tamam gardeş anan öldüyse kardeş allah rahmet eylesin ona bişey diyen yokta
    3:27 Babamımı s.. ş...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.