Şimdi Ara

TS'de okuyup TM'den sınava girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dostlar. kaderimi değiştirecek bir soru soracağım size. bu benim son sene.

lise 2'de fm okudum lise 3'te tm şu an tsye geçmek istiyorum nedeni de şu:

ben kendimi bildim bileli matematiği derste sınıfta anlamıyorum ve o dersler resmen kafa başka yerde uçuyor anlamıyorum tüm çabalarıma rağmen. boş geçiyor vakit yani. bunun yerine bu sene bu 6 matematik 2 geometri dersi yerine coğrafya tarih edebiyatla sözel derslerimi daha da kuvvetlendirip matematiği de dışarıdan devam etmek istiyorum. öbür türlü tamamen benim için boş ters oluyor, büyük zaman kaybı. sizce başarabilir miyim bunu? 0'ım ben okuldaki matematik derslerde kendimi bildim bileli konuyu bile bilmem neredeyse. ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 1 Eylül 2015; 16:37:04 >

• Mat2 en iyi derste öğrenilir ama yapamıyorsan obp kırmaya lüzum yok geç ts ye mat içinde kurs fln alırsın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obp kırmaya lüzum yok derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Obp kırmaya lüzum yok derken?

Yani Ts de ortalaman daha yüksek gelir çünkü dersleri kolay derslerde matematiği anlamıyorsan sınavlarda illaki çökersin hiç yapamıyorsan kurtaracağın puan önemli...

• Ts'de yapabileceğin sevdiğin bir bölüm varsa geç ama Tm dururken önermem. 20'şer net mat yap Ygs ve Lys'de sağlam bir edebiyat ile ilk 5 bin gelir. Ts'de de derece yapabileceğine inanıyorsan zorla ama Ts bölümleri bana hiç cazip gelmemiştir.
    Sözelci bir arkadaşımın hikayesini anlatıyim, belki yardımcı dokunur. Bu çocuk durmadan ben mat yapamıyom, mat yapamıyom diyordu. Çalışıyorum gene olmuyor diye yakınıyordu. Son sene Ts'de iyi bir yer için mat yapması lazım ciddi ciddi çalıştı hepimizden yüksek mat yapmaya başladı sonra ben yapıyorum havasına girdi saldı kendine etti istediği yeri kazanamadı. Her ne kadar sen yapamıyorum desen de olur, temel sıfır olsa da halledilir. Zaten sözelci ve eşit ağırlıkçılar mat yapamıyor. Cidden 20 Lys mat netiyle Ankara hukuk okuyan var.
    Ts okucam istediğim bölüm orada diyorsan eyvallah ama isteyince her şey halledilebilir. Bir dersten kaçıcam diye istemediğin bölüm seçme.

• Lisede tm idim mevzunda ts ye geçtim ve istediğim bölümü kazandım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne lig düşen takımlar gibi mf-tm-ts mattan kaçma keşke mfde kalsaydın son sene tm ye geçseydin.temelinde eksiklik vardır hoca işlem yaparken basamak atlayarak çözüyosa(olması gereken bu) o yüzden yakalayamıyodursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonöysmbükücü S kullanıcısına yanıt
    Hocam tmden mi girdin sınava. Tebrik ederim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 2 Eylül 2015; 14:29:39 >
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben her türlü azmi etmeye calışıyorum zaten. Özelden dersten kursuna kadar bir sürü destek alacağım. Benim asıl sorun matematiği yapamam nefret etmem değil okulda hic bir sey anlamam yıllardır böyledir yani. O kayıp zamanları değerlendirmek icin bu yolu düşünüyorum. Zaten bu seneye kadar ben okul sınavlarına bile sadece ve sadece dışarısının desteğiyle girdim. Yine ağırlıkta calıştığım matematik olmaya devam edecek hem de verimle.

• 221B baker street kullanıcısına yanıt
    hocam bir şey değişmiyor ki tsyle o anlamda. benim en çok çalıştığım kastığım ders herkes gibi yine matematik olacak. bundan önce de böyleydi sonra da böyle olacak tmden gireceğim zira sınava. sadece okulda zamanımı boşa harcamayacağım yerine diğerlerini kusursuzlaştıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 2 Eylül 2015; 15:41:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.