Şimdi Ara

try ın latedeki güçsüzlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda killeri alıyorum önüme geleni bikaç vuruşta indiriyorum. Oyunun 30.dk sından sonra Try ile hiçbirşey yapamıyorum. Karşıda ap varsa direk tek atıyor zaten U açamadan. Sizce Try a hangi istemler kazılırsa latedeki işe yarar hale gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen ne kastın ki bro latede 1kyi geçmesi lazım bir vuruşunun.
  • kardeşim sende biraz dikkatli gir direk bodoslama girersen ilk sana vururlar karşıdaki adamın skillerini bekle CC kullandıktan sonra saldır

son anda açmaya kalkma ve life steal al biraz
  • Zaten karşısı eşşek değilse fight değil split yapmaan lazım.
  • split push yap qnq aralarına girecekken ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Zaten karşısı eşşek değilse fight değil split yapmaan lazım.

Çok doğru söylemiş arkadaş. Fightta işin ne ki senin? Sen kuleye 3-4 vuracaksın takımdakiler eşşek değilse karşı takım senin peşinden koşarken kule zorlayacak, ejder alacak, baron alacak eğer kimse gelmezse inhiye kadar yaracaksın. Tryın'ın tf'de işi yok.
  • try latede güçsüz mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Late game değilde TF'lerde güçsüz o yüzden splish push karakteri deniyor buna. Aynı şey Zed, Kassadin ve TF içinde geçerli gerçi TF tf'de de çok güçlü
  • Ghost Yada tp al split yap ve fightalra sonradan girmeye çalış karşı taraf skilleri boşalttıktan sonra.
  • Master, Tryn ne kadar kolay gözükse de late game geldiğinde çok dikkatli oynamalısın. Bir de tryn seçimini karşıya göre yapmalısın. Bol ccli takıma karşı alırsan kaybetmen pekte şaşırtıcı olmaz.
  • Adam try latede düşüyor dedi 7 gün çizdiler
  • Dakika 29.59 dan önce bitirmeye çalış.

• AP Top Try ve AP Mid Try kavramını bana Türkiye'de gösterdiler, çok şükür aktardım hesabı...

Anlamıyorum ki sadece bot alıp gezsen bile döşersin ortalığı ama yok Rabadon first item !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Adam try latede düşüyor dedi 7 gün çizdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Dakika 29.59 dan önce bitirmeye çalış.

ok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Adam try latede düşüyor dedi 7 gün çizdiler

Haha

• asıl late güçlü
  • hangi istemler kazılırsa latedeki işe yarar hale gelir?

Hahaha istemler kazılırsa, ulan benim autocorrect in yaptıgı ibişlikler. Demek ki yalnız değilmişim bu güzel bi haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muryq

yıl 2015 hala try oynayan mı var ultiye gelen o nerften sonra taşıyamıyo artık

ne nerf geldi ultiye hiç oynamadığım bir herodur o yüzden takip etmiyorum merak ettim zira zamanında çok kıl oluyordum kendisine
  • Ya kırmak istemem ama Try ile de zorlanıyorsan oynarken beceremiyorsan neyi oynayacaksın. Refleks gerektiren hiçbir şey yok baktın tek yicen veya baktın eriyecen bas ultiyi ölene dek kimi öldürebilirsen öldür. Çok zorlanıyorsan çok CC varsa Merkür'ün adımları al hem biraz MR verir hem tenacity.

Bol bol ayrık ittir ölümüne, 1 veya 2 kişi gelirse zaten kesersin bir tanesini en azından öyle ölürsün zararlı çıkmazsın. 3kişi gelirlerse de üstüne zaten takımın kalanı bir şeyler yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Ekim 2014; 0:47:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.