TrustWallet 1 cent ihtiyacım var (borç)

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafalar pırıl pırıl
ne icin piril piril ?
hep ver kardeşim ver kardeşim bir kere al kardeşim diyen olmadı bana
-
Hesabını aç 1 cent atayım. 16 kuruş eder. Halletim sorunumu da attı biei sağ olsun.
shiba coin ne zaman yükselecek hocam
-
Shibadamısın hala
aynen devam moruq batana kadar devam
-
Aga senni yerinde olsam o parayı çeker 10000 tl lik parçalarla alt coinlere girerim sen bu işi bilmiyosun
bu işi biliyorum da dediğin gibi olmuyor shiba sürekli borsalarda listeleniyor yakım haberleri geliyor oyun haberleri geliyor ve pump yaptıgında en az 5x yapacak. Senin dediğini yaparsam günlük harçlığım çıkar ama ben büyük oynamayı tercih ediyorum.Yakında robinhood listeleme haberi de gelirse shiba 2022 sonuna kadar 10x-15x yapar bu da milyoner eder beni YTD
-
Ufak paralarla oynanmıyor, 300-500 ile işlem yapmayacaksan boşuna uğraşma, ben de o sebeple bıraktım,
sürekli kazıklandığın için bir süre sonra işlem bile yapamıyorsun ufak paralarda, para dağılıp gidiyor.
-
Aga altcoinlerden haberin yol galiba 1 haftada 15-20 x yapan coinlerden bahsediyorum ne günlük harçlıgı
hangi altcoinin 15 20x yapacagını nerden bilecem aga binlerce coin var
-
Ön satıştan projelere gelen ilgiden bileceksin
Oyle olsa herkes zengin olurdu bu piyasa seytan isi senin dusundugunun tersi isliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2022’de ciddi bir artış yapacak gibi duruyor. YTD. Fakat tavan gördüğün de satman gerekiyor çok fazla balina var. 0 eklediğin de almak için beklemelisin.
ayıya yakalanmamak lazım hocam ya bu shiba düsünce cok fena düsüyor YTD
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X