Şimdi Ara

Trust Vigor 22236 5+1 Surround 150W Uzaktan Kumandalı Siyah Hoparlör - 449TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bütçe limitiniz yok ise film için yine soundbar öneriyorum. Tabi arka kolonlari da olan bir soundbar. Artik yeni 5+1 üretilmiyor. Bu nedenle her şekilde soundbarlar teknoloji olarak daha guncel ve daha üstün. hele dolby atmos olan bir soundbar aldığınızda demek istediğimi cok iyi anlayacaksınız. bu konuda cok bilirkişi degilim ancak forumda soundbar konusunu incelerseniz ve dolby atmos teknolojisini arastirirsaniz az cok kafanizda bir fikir olacaktir. butceniz yetmezse zaten o paranin altina da iyi bir 5+1 alamayacağınızdan bu ihtimal otomatik olarak eriyor.


    @Wampire^^




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 16 Mayıs 2021; 2:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üründen 419 tl ye bende aldım 3 gün önce umarım ses kalitesi güzeldir. Şu an ki sistemim Creative sbs 2.1 370 2+1 10 yıldır kullanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur6600

    Bu üründen 419 tl ye bende aldım 3 gün önce umarım ses kalitesi güzeldir. Şu an ki sistemim Creative sbs 2.1 370 2+1 10 yıldır kullanıyorum.

    30 liralık indirimi nasıl kaptın? bonus puanları mı düştün?

  • Aynen bonus vardı. İndirim çekine çevirip onu kullandım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alan arkadaşlar ses yorumu yapabilirmi acaba.fiyat yükselmiş ama yinede piyasada bu fiyata 5+1 bulmak imkansız.2+1 trust aldık amazondan 4000tl ye

    ama ses konusunda bana iyi gelmedi özellikle bası yetersizdi bu nasıldır acaba?

    benim evde microlab 2+1 var 11 yıllık fc-530 ayda 580 gibi birşey modeli 50 watt ancak turst'ın 2+1'den çok çok daha iyi 3d modu var sese derinlik kazandırıyor film izlerken güzel etkisi oluyor

  • Eski bir incelemeden aklımda kalan; yanlış hatırlamıyorsam bu modelin uydularındaki tweeter'lar kozmetik yani uydular tek yollu.

    Bunu da bir göz önüne alın veya araştırıp emin olun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkayu -- 17 Mayıs 2021; 1:5:18 >
  • Ürün dün akşam gelmişti. Bugün kurmak için fırsatım oldu, tek tek odaya dağıttım özenli bir şekilde ve..... çalışmadı. Güç ışığı yanmıyor, arızalı. İade talebi açtım ve tek tek geri topladım, boşuna saatlerce uğraşmış oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennistr -- 19 Mayıs 2021; 22:4:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dennistr

    Ürün dün akşam gelmişti. Bugün kurmak için fırsatım oldu, tek tek odaya dağıttım özenli bir şekilde ve..... çalışmadı. Güç ışığı yanmıyor, arızalı. İade talebi açtım ve tek tek geri topladım, boşuna saatlerce uğraşmış oldum.

    aynı şekilde benim setinde sol ön hopunda bozukluk vardı dahası sanki tamir görmüş gibi tuhaf izler vs..ben değişim istedim ancak şimdi fikrim değişti iade edeceğim sanırım

  • Benimkisi kapalı kutu hiç açılmamış ve test ettim tüm setler çalışır halde. hiç sıkıntısı yok.. 2013 teki fiyatından 100 tl ucuza almış oldum.. kafamı karıştıran tek nokta ses düğmesi: sınırı yok, habire çeviriyorsun dönüyor. yani belli bir yere kadar durması lazım diye düşünüyorum, acaba sizinkilerde de öylemi ? ses azaltma ve yükseltmede ise sıkıntı yok..

  • Bana gelen üründe kapalı kutuda bantlı idi. Ancak power ve eco mode yazan yazılar biraz silik onun harici herhangi bir sıkıntı yok gayet güzel bir şekilde çalışıyor.

  • Bu arada minik hoparlör kasalarındaki tweeterlerin hepsi sahte, aldatmaca.. içleri boş, sırf görüntü olsun veya tweeter var sansınlar diye yanıltmak için koymuşlar.. yazıklar olsun !

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.