Şimdi Ara

Trust HS-6200 5.1 Kulaklığı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Hepsiburada.com'dan Trust HS-6200 5.1 kulaklık siparişi verdim.
    En yakın rakibi Zalman görünüyor. Ona da Hepsiburada.com'da bir kullanıcı "beklediğim gibi değil" diye yorum yapmış.

Bu arada Trust, USB'den bağlanıyor enteresan bir şekilde... Bu kulaklığı kullananınız var mı? Fikirleriniz nelerdir?

• USB den bağlanıyorsa kendi ses kartı vardır...

Bende Koss aldım.Trust ve Koss yurtdışında bilinen markalar eminim iyi çıkacaktır.
  • Dostum ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum.Fakat nasıl bir ses kalitesine sahip olduğunu bilemediğim için acele etmedim.Ricam aldıktan sonra kulaklığın hakkında bir yorum yapabilirmisin.umarım aldığın ürün iyi çıkar şimdiden iyi günlerde kullan
  • Kulaklık gayet güzel, baya memnun kaldım. Tavsiye edilir...
  • Ben de zalman siparişi verdim hepsiburadadan ama bir türlü tedarik edemediler elime geçerse yorumlarımı yazıcam inşallah ama temin sürecinde yine bir hepsiburada klasiği yaşıyorum Ortalama 3 iş günü içerisinde KARGO'ya verilir diyolar ben 4. iş günündeyim hala tedarik sürecinde
    quote:

Orjinalden alıntı: Ormanci

Selamlar,

Dün Hepsiburada.com'dan Trust HS-6200 5.1 kulaklık siparişi verdim.
    En yakın rakibi Zalman görünüyor. Ona da Hepsiburada.com'da bir kullanıcı "beklediğim gibi değil" diye yorum yapmış.

Bu arada Trust, USB'den bağlanıyor enteresan bir şekilde... Bu kulaklığı kullananınız var mı? Fikirleriniz nelerdir?
  • Ama "ortalama" diyor :) +/- olabilitesi var :))

Hepsiburada'dan çok şikayet eden var ama bize düzgün çalışıyorlar galiba :) Birkaç sefer bir arkadaşımla beraber alışveriş yaptık ve en azından bu zamana kadar hiçbir problem yaşamadık.
    Hatta başka bir arkadaşım da geçenlerde beğenmedikleri bir ürünü problemsiz bir şekilde aynen iade ettiklerini söylüyordu. "Başka yerde olsa uğraşırdık" falan dedi. Hepsiburada reklamı gibi oldu ama neyse :) Çok acayip problemler yaşayanlar da var, şans mı artık, adamlar mı arada sapıtıyorlar anlamadım :)
  • 5. günümdeyim hala kulaklık tedarik sürecinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım da 4.gününde, ikiniz aynı anda istediniz galiba, iki tane bulmaya çalışıyorlar
  • Hala tedarik sürecinde
    sipariş tarihim 13 eylül yarın1 hafta olacak
  • SteelSound 5H v2 USB Headset
    alıcaksanız bundan alın
  • http://www.trust.com/products/default.aspx?item=15365

bu modeli daha iyi gibi duryor özellikle mikrofonun söküp takılabilir olması daha güzel
  • ankara'da bu modeli bulabilecegim bir yer biliyor musunuz?
  • hepsiburadadan ben de sipariş verdim.. oradan başka bir yerde yok sanırım
  • ben de mediamarkt'tan bir tane edindim; benim tecrübeme göre kesinlikle tavsiye edilesi bir model.
    ses kalitesi olarak philips'in standart internet kafe kulaklıklarından biraz daha iyi; çevresel ses hissi ise özellikle ön tarafa doğru çok başarılı. arka tarafını hissetmesi nispeten zor.
    kullanımı çok rahat; gözlüklerimden dolayı eski kafa kulaklıklarımı 1 saatten uzun süre takamayan ben 3 saat half life 2 oynayabiliyorum
    manyetik etkileşimi de eski kulaklıklarıma göre daha az; pek çok kulaklıkla yaşadığım "bilgisayar donanımının çalışmasını kulaklığın içinde duyma" olayı bunda daha az ama az da olsa var..
    oyunlar için birebir, dvd için tercih edilesi, ancak yalnızca müzik için alacaksanız (5.1 müzik dosyalarının bulunma zorluğunu hesaba katarsak) aynı fiyata daya uygun ürünler var.
    netice olarak 70 lirayı kesinlikle hak eden bir ürün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.