< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trump'ın uyguladığı vergiler nedeniyle iPhone fiyatları %43 artabilir (3. sayfa)

-
-
hocam donanımhaber platformundan neden ihraç edildi sizce? zamanında iyi yaptığı şeyler olsaydı burda dururdu... ha burda erdi özüağ da nasibini aldı ben şahsen erdi özüağın yaptığı içerikleri beğeniyordum ama diğer arkadaş hiç öyle ele başa gelecek bir tip değildi, erdi özüağ keşke bu platformda kalmaya devam etseydi, en azından bu paltformda severek takip edeceğim bir kişi olurdu...
-
İhrac mı edilmiş? Kendisi sadece yollarını ayırmak istediğini bunu Gün ile anlaşarak yaptığını söylemişti. Yani kendisi artık bir DH çalışanı olmak yerine kendi başına bir içerik üreticisi olmak istemiş. Ben ihrac edildiğini sanmıyorum şahsen. Özellikle şu an DH'nin içler acısı durumuna bakarsak hiç sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sizin gibi bu arkadaşı takip etmediğimden bilemiyorum neyi nasıl konuştuklarını, youtube algoritması sürekli karşıma çıkarsa bile ben bu arkadaşı engelliyorum beni ilgilendirmez nasıl ayrıldıkları ister severek ayrılsınlar ister işlerine geldiği gibi...
-
nerede?
-
Hocam iPhone satışlarında eğlence var galiba artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Nisan 2025; 22:55:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bunu anlamıyorum zaten . Yurtdışında fiyatı aynı iken Türkiyede arada inanılmaz fark var. Buda demek oluyor ki Apple bizdeki iphone fanatikliğinin farkında ve bu arkadaşlar nasıl olsa her türlü alırlar ben fazla kar ediyim derdinde... Millette sanıyor ki bu hep vergi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
apple çöp alana ne diyim
Dostum sen hiç dışarı çıkıp bakmıyorsun sanırım , telefon satış mağzalarında millet eski meski demiyor yine iphone alıyor , fiyat yükselsede farketmez apple satar hep
-
15/16 satışları dipte. 17'de tasarım değişeceği için deli gibi satar. Sonrasında 18'de 17 kadar olmasa da satar. Ondan sonra eskisi gibi rölantiye döner. Apple eskisi gibi satamıyor artık. Kulaklıkta öyle. Zırla marka çıktı. Keza saatlerde öyle.
Parası olan alır. Ben Android sevmiyorum. Hala yavaş hala yavaş. İos gibi stabil değil. Yani her iphone alan şekil diye almıyor artık. Eskidendi o işler.
-
Yıllardır biz 2 katına alıyoruz. Biraz da siz pahalıya alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimdi 3 katına alacaksın.
-
cesut mevik nereden aklına geldi be adamquote:
Orijinalden alıntı: erwinsmith06
iphone 16e fiyatına S25 plus alınıyor neredeyse ulkemizde zaten. Bu artışlar da yansirsa ülke tamamen samsunga döner, influencerlar ve mesut çevik disinda alan kalmaz. S25 plus ve iphone 16 plus 128 gb fiyati yurtdisinda ayni
Apple bana bir dönemin Nokia firmasını hatırlatıyor. Şuanda Çin'de Huawei,honor ve oppo gibi firmaların telefon satışlar çok iyi , telefon mağazasına girdiğin zaman insanların ilgisi önce eskisi gibi iPhone cihazlara olmuyor. Trumph'ın faiz arttırması iPhone fiyatlarını Çin'de etkilemedi. Aksine her ay fiyatlarda esneme oluyor.
Zaten son zamanlarda appledan hiç memnun değilim değişimlere ayak uydurmadı hala AI yok Türkiye desteği kısıtlı servis ve ürün fiyatları pahalı şarjı ölüp duruyor berbat.
apple ekosisteminden ilk Samsung s25 ultra ile çıkacam sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 6 Nisan 2025; 7:58:12 > -
Merhaba
Htc varken Mesut abi nasıl savunurdu android'i ne olduysa htc den sonra oldu küstü 😀 Ben çok takip ederdim Mesut abiyi ama artık Fx57 yi takipdeyim.
Fx57 bazen bi analiz videosu yapıyor, ekmeğe sürülmüş ballı kaymaklı teknoloji gibi hissediyorsun 😅
editörler arasında Fx57 ve Murat Gamsız favorimdir.
İyi Forumlarv
sorma mesut un yillar içindeki değişimi rahatsız edici , Levent pekcan ve huysuz yorumlarını severim bir bakış açısı sunar , murat abideki çalışma azmine hayranım, erdi gerçekten çağın ötesinde yaşıyor aldığı mühendislik eğitiminin etkisi var anlaşılan ama tutkusu baska seviyede sene 2010 Levent pekcan da o tutku vardi yılların yorgunluğu olsa gerek 😅
Iphone zannedersin kanser ilacı vazgeçilmez. Iphonenu olmayınca adam olmayacağını düşünen bir kalabalıklar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X