Şimdi Ara

Trump'ın Kore Savaşından Bahsetmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kore Savaşında Abd komutasındaki askerler bir cephede geri çekilirken, Türk askerlerine haber vermiyorlar. Ve asker Çin askeri ile karşı karşıya yalnız kalıyor.

Ypg-Pyd mevzusuda buna dönebilir. Bir anda karşı tarafa geçerlerse yapayalnız kalırız. Rusya Açıkça söylüyor. "Biz Türk milletinin bizimle olan bağına saygılıyız, fakat hükümetin Türk milletine göre hareket ettiğini düşünmüyoruz." Yani başka birilerini istiyorlar başta. Amerikancı ile işbirliği yapamayız diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben diyorum hep diyorum.Ulkeyi kim yonetise yonetsin.

Bende yonetsem farketmez.

Kendi cikari icin , oy moy adi ne olursa olsun ,ulke cikarlarinin önune kendi cikarlarini koyan olmussa , oluyorsa ve gelecekte olacaksa Allah onlarin Belasini versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Ben diyorum hep diyorum.Ulkeyi kim yonetise yonetsin.

Kendi cikari icin , oy moy adi ne olursa olsun ,ulke cikarlarinin önune kendi cikarlarini koyan olmussa , oluyorsa ve gelecekte olacaksa Allah onlarin Belasini versin.

Açık açık yazamıyorsun bile korkudan. Sen de çok iyi biliyorsun beddua ettiklerin aslında haksız mıyım ?
  • Trumpun kore savaşından bahsetmesi
    Bop projesinde bölgedeki ilerleyecek operasyon ve savaşlarda Türkiyeye verilecek görevin şifresi bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruslar amerikalılardan daha güvenilmez ve daha düşmalar Türkiye için.Rus yanlılığı yapıp putin rusyasını Türkiye'ye dost görmek ahmaklıktır, cahilliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Ruslar amerikalılardan daha güvenilmez ve daha düşmalar Türkiye için.Rus yanlılığı yapıp putin rusyasını Türkiye'ye dost görmek ahmaklıktır, cahilliktir.

Rusya bizim dostumuz değil ama en büyük düşmanımız da değil. En büyük düşmanımız belli. ABD. Bizim aleyhimize her türlü terör örgütüne destek verirler. Bizde ayaklarına gideriz nokta koymaya ama nokta koyulacak bir şey bulamayız

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Ben diyorum hep diyorum.Ulkeyi kim yonetise yonetsin.

Açık açık yazamıyorsun bile korkudan. Sen de çok iyi biliyorsun beddua ettiklerin aslında haksız mıyım ?

Sen heralde gene trolluge basladin.?

Hangi Hakim ADALET in onune Kendi cikarini koyarsa Allah onun Belasini versin.

Hangi Polis ADALETİN onune kendi cikarini koyuyorsa Allah onun belasini versin.

Hangi forum uyesi GORMEDİGİ VE KANİTLAYAMACAGİ BİRSEY HAKKİNDA İFTİRA ATMİSSA ALLAH ONUNDA BELASİNİ VERSİN.!

Simdi trollugunu 2 adim oteye tasi ve uzaklas .

Bedduam Gunumuzu ,gecmisi ve gelecegi kapsarken suclu herkese beddua ederken.

Gormedigim, duymadigim veya kanitlayamadigim seyler hakkinda isimmi verecegim.?

Hayirdir herseyi yaratan Allah , edilen bedduan sucluyu isim vermezsek bulamiyormu .?

Suclu herkes Canim benim Benim Bedduam bu ulkeyi yani .

Ataturk ile Baslayan ve Rte ye kadar gelen ve ins kiyamete kadar gidecek olan bu ulkede kim cikari devletin bekasina veya cikarina tercih etmisse Allah onlarin belasini versin diyorum.

Kanitlayamadigim veya gormedigim bir seyi gormusum gibi iftira atamam.

Sana gore olay korkmamak ise buyur..Soz sende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bela anmayınız
    Bela gelirse akıllı olduğunu düşünene de uğrar
    Umut edeceğiz umutsuz yaşanmaz
    Akıllı olacağız daha doğrusu olmalıyız, belalardan uzak duracağız belayı isteyip başımıza bela getirmeyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 19 Mayıs 2017; 14:15:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz ayakçımızsınız diyo gel diyince gel git diyince git diyo when i say jump you say how high diyor turuncu reyiz
  • quote:

Ruslar amerikalılardan daha güvenilmez ve daha düşmalar Türkiye için.Rus yanlılığı yapıp putin rusyasını Türkiye'ye dost görmek ahmaklıktır, cahilliktir.

Ruslar bizim 500 yıllık düşmanımızdır. Ve Sonsuza kadar düşmanımız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

Ruslar bizim 500 yıllık düşmanımızdır. Ve Sonsuza kadar düşmanımız olacaktır.

Ülkeler arasında dostluk düşmanlık tabiri yanlıştır. Ülkeler arasında iyi kötü çıkar ilişkiler ya dai çatışmaları vardır.

Örnek vereyim rusya kurtuluş savaşında bizlere silah yardımı yapmıştır dost mudur? Kendi çıkarı için.

Suriyede amerikanın yaptığı gibi ypg/pyd yi destekleme kararı vermiştir aynı rusya düşman mıdır? Dost deniken amerika düşman mıdır?

Akıllı olmak zorundayız amerika rusya gibi ülkeler yanında başrol oynatmazlar. Bop denilen fitne fesattan en başta uzak durmalıydık ama zararın neresinden dönülse kardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 19 Mayıs 2017; 16:14:33 >

• Ruslar amerikadan daha serefsizdir kim nederse desin bana seçme hakkı verseler güvenmesemde sevmesemde amerikayı seçerdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.