Şimdi Ara

Trumbo (2015) | Bryan Cranston

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Trumbo (2015) | Bryan Cranston

Bryan Cranston için Breaking Bad bitiyor olabilir ama yetenekli oyuncunun kariyeri yavaşlamıyor. Cranston, Ajanlar Kralı (Austin Powers: International Man of Mystery) serisi ve The Campaign filmlerinin yönetmeni Jay Roach'un yöneteceği Trumbo isimli biyografik filmde efsanevi senaryo yazarı Dalton Trumbo'yu canlandıracak.

Bruce Cook'un Trumbo hakkında yazdığı kitaptan John McNamara'nın senaryoya uyarladığı film, ABD'de 1950li yıllarda komünist yanlısı kişilerin arandığı 'Cadı Avı' döneminde çalışmaktan mahrum edilen Trumbo'nun inişli ve çıkışlı kariyerine odaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 24 Nisan 2015; 15:41:52 >

• Bryan Cranston varsa izleyeceğiz tabii ki
  • Trumbo bu yılın sonlarına doğru sinemalarda olabilir.
  • Kadrosunu beğendim helen mirren, gelecekte çok büyük işler yapacağını düşündüğüm genç oyuncu elle fanning ve tabiki bryan cranston. Biyografik filmlerden hoşlanan benim gibi biri için güzel bir film bizleri bekliyor diye tahmin ediyorum. Yönetmen daha çok komedi projeleri ile ilgilendiyse de kendisinden umutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlenir bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tutmaz

• Umarım güzel bir film olur. Bryan Cranston'dan güzel filmler görmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oskarlık bir performans bekliyorum Bryan'dan...

• Trailer güzel izlenir.
  • Bu adam dizi oyuncusu. Filmlerinin hiç biri belli bir seviyede değil. Elit oyuncular gidiyor iyi senaryolar. Onların reddettiğini bryan gibiler oynuyor işte..

• Bryan Cranston çok iyi bir oyuncu. Rolünün hakkını fazlasıyla veriyor. Herşeyiyle çok iyi bir yapım. Birazda düşündürücü. Kesinlikle seyredilmesi gereken bir yapım. Ortalara doğru biraz sıkıyor ama yine sonlara doğru ivme yükselmeye başlıyor.
  • Müthiş bir film hayran kaldım gerçekten.Hikaye kurgusu, geçişler, filmde ki oyunculuklar gayet iyiydi.

• İzlemeyin vakit kaybı. İlla izleyecem diyen olursa bir beglesel gözü ile izlerse belki bir nebze zevk alır. Filmin tek artısı Bryan Cranston onun dışında hiçbir vaat ettiği bir şey yok. İyi bir uyarlama senaryo ama kötü yazılmış ve kötü yönetilmiş. Zaten yönetmenin film karnesi de çok zayıf iyi bir projesi yok. Daha iyi bir yönetmenle daha iyi bir film olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 24 Şubat 2016; 13:48:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.