Şimdi Ara

trucks and trailers:rezillik!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu hiç beğenmedim direk yarıda bıraktım.bir sürü saçma sapan görevler var. ''dorseyi al buraya koy'' dan başka bişey yok gibi çünkü bir kaç görev sonra kapattım oyunu.ama grafikler falan iyi olmuş.şimdi merak ettiğim oyunda dorseyi alıp ülkeler veya şehirler arası taşımacılık yapabiliyor muyuz?

• Oyunun amacı o zaten yav.

Double
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Oyunun amacı o zaten yav.

Double

şehirler arası taşımacılık yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Oyunun amacı o zaten yav.

Double

şehirler arası taşımacılık yok mu

yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: werdefer

arkadaşlar bu oyunu hiç beğenmedim direk yarıda bıraktım.bir sürü saçma sapan görevler var. ''dorseyi al buraya koy'' dan başka bişey yok gibi çünkü bir kaç görev sonra kapattım oyunu.ama grafikler falan iyi olmuş.şimdi merak ettiğim oyunda dorseyi alıp ülkeler veya şehirler arası taşımacılık yapabiliyor muyuz?

ne bekliyordunki kardeş bu oyunda serbest taşımacılık yok ets2 nin demosu gibi bişi bu ets2 cıkınca bol bol gezersin
  • Arkadasta direk amacini begenmemis. normal
  • serbest dolaşımın olmaması nedeniyle oyunun adına bakıp da indirenler için hayal kırıklığı...
    bence de takoz bir oyun :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok kasıyo
  • Optimizasyon özürlü bi oyun işte.Pc'ye kurduktan sonra bütün herşeyi low yapmama rağmen pc patladı.
  • Ben Full High oynuyorum bir sorun çıkmadı ve çok rahat oynuyorum.
  • Bir oyunu almadan/indirmeden önce bir oyun içi videolarını izleyin + isminden belli zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky1920 -- 26 Ocak 2012; 17:53:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.