Şimdi Ara

TRTSPOR AHMET NUR ÇEBİ 22:30 BİREBİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Maşallah yöneticileriniz kanaldan kanala koşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Maşallah yöneticileriniz kanaldan kanala koşturuyor.

Koştursunlar bu güzel bir şey işte. Takımım hakkındaki gelişmeleri saçma sapan yalan haber yapan 3 kuruşluk kağıt parçalarından öğreneceğime takımın en yetkili isimlerinden birisinin ağzından duymayı isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş laf ne açıklayacak
  • quote:

Taraftarımız basında çıkan her haberlere inanıyor ve çoğu haber1903, kartalhaber gibi sitelerde takılıyor bu sitelerin propaganda yaptığını anlayacak kadar zeki değiller e yöneticiler çıkıp akıl vermesinde herkes kulüp hakkında yalan yanlış bilgilere inanıp yönetime ana avrat küfür mü etsin? Ayrıca demirören döneminde Beşiktaş hakkında bu kadar karalama kampanyası yapılmıyordu yeni yönetim gelince her yerde yalan yanlış bilgiler, karalama kampanyaları kol geziyor.

Çok iyi yapıyor yönetim umarım her hafta çıkarlar kanallara.

• Yine boş boş konuşacak bir şey beklemeyin. Bıktık be abi ne çektik bunlardan böyle
  • Baskan hem kanalturk hem ntvsporda ayni seyleri konustu simdi ahmet nur cebi trtsporda ayni seyleri konusacak yeter..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilic de çıksın yarın kanala tam olsun önüne gelen programlara katılıyor daha takım kurulmasını geçtim ilk 11 oynayan adamın gelip gideceği belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Bilic de çıksın yarın kanala tam olsun önüne gelen programlara katılıyor daha takım kurulmasını geçtim ilk 11 oynayan adamın gelip gideceği belli değil.

başkan 1 haftada 4 programa çıktı yeterli reklamı yaptı.
    şimdi sıra yöneticilerde...

ahmet kavalcı falan diego ile reklam yapmıştır heralde.
    a.nur çebi de biraz reklam biraz ego takılsın...

Reklam derken ? Bu adam diego veya herhangi bir oyuncu dese kendi reklamını yapsa ki nasıl reklam oluyo bu onu da anlamış değilim. Sonunda bu adamla anlaşma sağlanamazsa kendisi bu durumdan ne kadar zararlı çıkıcak tepki çekicek ki bile bile niye böyle bişey yapsın ? Bunu bana mantık kuralları içerisinde izah edersen sevinirim. Bir de reklamdan tam olarak neyi kastettiğini söylersen iyi olur. Çünkü bu da DANY-ENERAMO-SEZER gibi bişey oldu artık dilinde.

• FO çıkıyor ben yapıyorum diyor bu diyor ben ödüyorum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Bilic de çıksın yarın kanala tam olsun önüne gelen programlara katılıyor daha takım kurulmasını geçtim ilk 11 oynayan adamın gelip gideceği belli değil.

Eksileyen arkadaş takımda o kadar eksik varken kulüpte her önüne gelenin televizyona çıkmasını doğru buluyor sanırım ...
  • ya adamda öyle bir yüz ifadesi var ki hakikaten yapmayı çok isteyip yapamadıklarından dolayı çok üzgün bir ifadesi var
  • Ahmet Nur Çebi net yönetimdeki en iyi adam

• Ahmet Nur Çebi : bütçe 15-16 m e yükselebilir.
  • Ahmet Nur Çebi de F.O gibi :

• yönetimde en sevdiğim adam hatta tek sevdiğim adam diyebilirim
  • Carsi'ya beles bilet yok dedi. Yazik bu Carsi'ya, uzuldum simdi.
  • Çok samimi konuştu adam.İnşallah dediği gibi şu stad bittikten sonra uçuşa geçer kartalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorTom

Çok samimi konuştu adam.İnşallah dediği gibi şu stad bittikten sonra uçuşa geçer kartalım.

Yalnız stadın tamamen bitmesi önümüzdeki sezonun sonu bulacak neredeyse anç'nin söylediğine göre,şu anki şartlarda ancak çatısıyla falan ancak şubatta biter biz çok sıkıştırırsak ocak,belki aralıkta da bitebilir dedi.Bu açıdan önümüzdeki sezonda kayıp bir sezon olabilir bizim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

quote:

Koştursunlar bu güzel bir şey işte. Takımım hakkındaki gelişmeleri saçma sapan yalan haber yapan 3 kuruşluk kağıt parçalarından öğreneceğime takımın en yetkili isimlerinden birisinin ağzından duymayı isterim.

Takım hakkında ne gelişme anlattı programda bşde senden duyalım dostum. Tamamen boş konuşmadan ibaret ti. Tıpkı fikret oemanın ki gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.