Şimdi Ara

TRT Bayrağımızı değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumsuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzel olmus ama yetmez.

Ankara'nin yeni adi: 15 Temmuz Capitol
    Turk milletinin adi anayasada degistirilerek: 15 Temmuzlular

ve son olarak Turkiye'nin adi 15 Temmuz Cumhuriyeti olarak degistirilmeli.

Ben sahsen desteklerim.

Mevcut ulke ne Turk adini ne de o ay yildizli bayragi haketmiyor cunku.
  • Türk ismi değiştirilsin mesela hangi millettensin derlerse 15 temmuz diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

Türk ismi değiştirilsin mesela hangi millettensin derlerse 15 temmuz diyelim

Tek'de olabilir.
  • Hiçbir değer vatan değerlerinin önüne geçemez çüş artık...
  • Şaşırdılar iyice. Diyecek söz bulamıyorum.

• Ataturklu bayraklar gibi iste. Biri digeri gibi olmaya calisiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRK BAYRAĞI ASMAK YASAK MI ?
    5 yıl önce açıldı
    Türk bayrağını çiğnediler
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MolagBal

Bazıları bunu çoktan yaptı bile. Rezil olacağınız konular açmayın.

Ben tarafsız sağan soldan değil olaya karşıdan bakıyorum , olayı başka tarafa çeken sizlersiniz

• Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki olaya herhangi bir yerden bakmaya gerek yok. Bayrağı değiştirme falan yok. Bayrak yine bayrak, üzerindeki simge o günün önem ve değerini yansıtabilir. Muhalefet olacağım diye en ince ayrıntıyı kaçırmıyorsunuz biliyorum ama bu seferki olmamış yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 12 Temmuz 2017; 2:14:9 >
  • REV0 R kullanıcısına yanıt
    15 Temmuz Cumhuriyeti degil hocam 15 Tem Muz Cumhuriyeti.

• Ay ve yıldızın şeklinde değişiklik yerlerinde veya açıların da bir oynama göremiyorum birileri bunu yaptı derken neyi kastediğinizi anlayamadım. Açıklayabilir misiniz? Bence siz okumayı yazmayı ilk öğrenin öyle fikrinizi paylaşın çünkü rezil oluyorsunuz.

Herşeye tamam bayram yaparsın resmi gün ilan edersin vs vs. ama bayrak ile oynamak nedir bayrağı koyarsın oraya etrafına yazı yazarsın siyah kurdele koyarsın ama bayrağa 15 yazmak nedir? Hatta TRT için bir slogan da ben vereyim ' Kara gecemizi al kırmızıya çevirdik' kırmızının neyi ifade ettiğini çok iyi biliyorum ama bayrak ile alakalı bişey yapmak istiyorsan yüzlerce seçenek var bayrağı değiştirmek değildir bu seçeneklerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunt1903 -- 12 Temmuz 2017; 2:24:16 >
  • Bayrak konusunda hassasiyetim ilkokul hocamdan gelmekte . Ülkeyi eleştiririz o ayrı ancak o bayrak için verildi onca şehit. Kimseye muhalefet olduğum yok.

• Eğer ay ve yıldızda oran-orantı açı vs korunmamışsa yeni bayrağa yeni marş da lazım: Hey 15li 15li Tokat yolları taşlı 15liler gidiyor Kızların gözü yaşlı (TRT dörtlüğü diye geçiyormuş burası da) Gidiyom gidemiyom Sevdim terkedemiyom Sevdiğim pek gönüllü Gönlünü edemiyom

Eğer bayrakta 15 i sığdırabilmek için ay ve yıldızın açılarında oynama yapılmışsa bu kusurlu bir davranıştır. Mühendislik çizimlerinde bile bayrağımızın boyut ve açılarıyla orantılı çizimi yapılır. Eğer oynama yapılmadan üzerine 15 yazılmışsa bunda bir sakınca yok.

TRT Bayrağımızı değiştirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

15 Temmuz Cumhuriyeti degil hocam 15 Tem Muz Cumhuriyeti.

Gonul ister ki ayran olsun ama kafiye uymuyor
  • Adamlarin en buyuk rezillikleri en buyuk gurur kaynagi olmus. Bu nasil is arkadas?

Kendi ellerinizle besleyip semirttiniz, ulkenin basina bela ettiniz. Ve o gun utanip sesinizin cikmamasi lazimken, kalkip sov yapiyorsunuz.

Gerci milletteki bu zeka seviyesini dusununce az bile yapiyorsunuz.

Adamlar cinayetlerinin yildonumunu kutluyorlar resmen. (Darbeye zemin hazirlamak bir yana, onceden bilindigi halde engellenmedigi bir gercek. Ufak bir grubun kalkismasini bes dakikada baslamadan bitirme gucleri varken sahaya aksiyon olsun diye milleti surduler. Yuzlerce insanin olumune neden oldular ve iste bu olayi kutluyorlar. Yillar sonra tarih kitaplarinda tum bunlar yazacak. Ve bu kitaplari okuyanlar neler dusunecek tahmin edebiliyorum. Simdi yazsam forumdan banlanirim ama en hafif tabirle sizin torununuz olmaktan utanacaklar. Onu soyleyeyim. Cunku bu taptiginiz adamlarin size yaptigini dusman dusmana yapmiyor.)

• Bir solcu içinde akp varsa bayrağın her köşesine dikkat edecek kadar milliyetçi olabilir. Tabii ki adalet yürüyüşünde hdp yi koluna takıp yürür ama boş ver milliyetçiler çok xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 12 Temmuz 2017; 8:25:30 >
  • Dalga geçiyorduk ama gerçekleşti. Türkiye diye bir şey kalmadı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mu batıyor? Ülkenin kurucusu orada durması rahatsız ediyorsa yallah!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Çok mu batıyor? Ülkenin kurucusu orada durması rahatsız ediyorsa yallah!

Görünüş göre TRT'nin koyduğu bayrakta size batmış. Erdoğan'ın ülkeyi yönetmesini çekemiyorsanız yallah!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 12 Temmuz 2017; 14:41:27 >
  • Bu ne kardeşim böyle bayrak mı olur, resmen değiştirmişler, insan önüne falan koyar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.