Şimdi Ara

Troy kart sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ziraat Bankası bankamatiği Mastercard kartımı yutunca kartı iptal edip bana sormadan Mastercard yerine TROY kart göndermişlerdi kartı test etmeye başladım.

Kart YouTube, Steam, İtemsatış gibi yerlerde işe yaramıyor kendi deneyimlerim haricinde okuduğum yorumlardan ise TROY Kart'ın temassız özelliğinin iyi olmadığı ve bazı bankamatiklerde ise işe yaramadığını öğrenmiş oldum bunların haricinde ise Amazon'da da TROY Kart'ın geçmediği söyleniyor.

İşin kötü kısımı ise TROY kart istememelerine rağmen TROY kart geldiği ve bunu iptal edip yeni kart istemelerine rağmen tekrar TROY gönderildiğini söyleyen birçok kişi var.

Arkadaşlar, TROY kart, bankalararası kart merkezi a. Ş. (bkm) tarafından kurulmuştur. Bkm'nin başkanı da bilal Erdoğan'ın okul arkadaşı dr. Yusuf kenan bağır'dır.

Bu kart, hazine ve maliye bakanı Mehmet şimşek ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan tarafından zorunlu hâle getirilmiştir.

Kısacası, TROY Kart'tan kurtulmamız için bu hükümetin gitmesi gerekiyor. Çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla, bankalar TROY kart dışındaki kartları kolay kolay vermiyor, maalesef ki.

Kısacası bu TROY Kart'ın siyasi ayağıda var.

• sakin ol hocam, yerli firma bu, destek için Troy gönderiyor olabilirler, yenisini iste ya da sanal kart oluştur belki onu masterCard/visa yapar.

ayrıca Troy'a özel bir sürü kampanyalar oldu, bizim faydamıza oldu yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi olayına girmiyorum ama troy kart gibi bir ödeme yöntemi lazım yoksa ortada kalırsın mesela Rusya'da MasterCard visa kapattı ATM ödeme yapılamıyor oldu yarın bize de böyle bir şey saparsakar bir çözümü olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.