|
QNB ilginç bir tercih olmuş hocam. O kadar banka içinde neden QNB? |
|

|
QNB ilginç bir tercih olmuş hocam. O kadar banka içinde neden QNB? |
|
Birleşmesin diye özellikle uğraşan bankaları eledim bu defa. Ekim'de 8 bankadan bu kampanyayı yapmıştım. Bu kez sadece Garanti ile yaptım. Troy+normal market+migros ile harika bir üçleme oldu. Varsa birkaç hesap değerlendirilir yani son günler. Bir de Akbank banka kartına kişiye özel %10 tanımladı ise market+troy market +kişiye özel %10 birleşir. |
|
Troy özellikli kart olarak qnb var elimde, ayrica bu ay kazananlar kulubunden internet harcamasina da yuzde 10 veriyordu, sanal market alışverişlerinde ikisi birlisirse iyi kazanc olur. Normalde ben de bu aya kadar pek kullanmiyordum karti, bu ay kaydadeger bir iki kampanyalar yaptilar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 28 Aralık 2025; 14:28:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bonus garantide pazarama'yı market olarak görüyor ama kampanyaya sayıyor böyle bir mantık var mı? |
|
Benim Garanti Bonuslar eksik yatmış arkadaşlar var mı benzer sorun yaşayan? Her Migros Sanalmarket harcamasından sonra bildirim geldi Bonus kazandınız diye ama Sanalmarket harcamaları kapsamında %10 Bonus yatırmamışlar anladığım kadarıyla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 7 Ocak 2026; 12:43:37 > |
|
itiraz ettiğimde teknik aksaklıktan dolayı yatmamış olanı yatırdılar. iletişimden yazıp haber verin ilgilensinler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Ocak 2026; 12:44:20 > |
|
Ben de 1570 TL'lik alışveriş yapmıştım. Hem %10 market kampanyası hem de 1500 TL üzerine 80 TL market kalmayası puanlarını yüklemediler. İtiraz ettim, bekliyorum bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
14.gün hâla tık yok. En geç 15 gün içinde diyorlar. Anadık; biliyoruz. Niye en geç; sende erken öde geç kalma. İradende kısıtlama yok. Kök söktürüyorlar mudiye; 1000 TL iade yapacak diye. Yüzbinlerce iade alacakları; 15 gün boyunca işletiyorlar. O zaman iadeye + kâr payınıda ekle; 15. gün ver. Hatta 16. gün. Olur mu olur; çok güzel olur canım. Saygı ve sevgilerini sunuyorlarmış. İnsan sevdiğini bekletmez; onu en kısa sürede mutlu etmeye, tatmin etmeye çalışır. Mudi tatmin edilmek istiyor; tatmin edelim lütfen. |
|
|
İş bankası bugün yatırmış. Yav kardeşim kumpanya 1-31 Aralık arası değil mi? Yani 31 dahil değil. 15 gün içi değil, dışı gibi oluyor. Aralık 31 = 1. gün + 14 = 15 gün ediyor. Ocak 15 ; 15 günün içinde mi oluyor şimdi? 16. gün içinde mi oluyor. Ben mi yanlış hesaplıyorum acaba? |
|
Keşke 2000 ni PttKart ile yapsaydım; 2000 e 300 iade, %15 daha kârlı olurdu. PTTKART KIŞ KAMPANYASI Maestro/Mastercard veya Troy logolu PttKart ile gıda veya giyim sektörlerinde farklı günlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde (2. 3. ve 4. alışveriş) 100 TL, toplamda 300 TL nakit kazanım. Kampanya Tarihi : 01 Aralık 2025 (10:00) - 31 Aralık 2025 (23:59) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 15 Ocak 2026; 10:23:8 > |
|