< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Troy Kart Aralık Ayı Market %10 İndirim Kampanyası (2. sayfa)
-
-
Kampanya bonus değil indirim şeklinde emin misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Market ve Akaryakıt Harcamana Anında 150 TL Nakit İade!
Paycell Kart ile yapacağın 750 TL ve üzeri market ve akaryakıt harcamana anında %10 nakit iade! Üstelik TR Karekod ile harcama yaparsan anında %15 nakit iade!
paycell
Paycell - Harcadıkça Kazandıran İlk Alışveriş Kartı!https://paycell.com.tr/kampanyalar/market-ve-akaryakit-harcamana-aninda-150-tl-nakit-iadePaycell TROY Kart ile market harcamana 1.000 TL’ye kadar nakit iade!
Paycell TROY Kart ile her market harcamanda %10, toplamda 1.000 TL’ye kadar nakit iade!
paycell
Paycell - Harcadıkça Kazandıran İlk Alışveriş Kartı!https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-troy-kart-ile-market-harcama-1000-tl-ye-kadar-nakit-iade2 kampanya birleştiği takdirde %25 iade yapar.
_____________________________ Sevgide Özgürlük Saygıda Mecburiyet Vardır !
-
Bilgi için tşkler herkes indirim derken garanti bonus demiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu link daha anlaşılır şekilde kartların ismi birbine çok benziyor.Mobile baktım sadece sadece nakit troy kart diyor ama 2 kampanya gözüküyor. banka Hem banka kartı hemde k.kartı için kampanya var değilmi?Toplam limitmi 1000 tl yoksa ayrı ayrı mı 1000 tl?
_____________________________ -
Bazı bankalar kombo şansı olmasın diye normal market kampanyasında harcama baremini 2500 liraya taşımışlar.
Halkbank Paraf uygulamasında göremedim.
_____________________________ Xbox Gamertag: Euthyphron#9427 Steam ID: Euthyphron -
Sitede var. Debit karta yapmış birleşmesin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sitede göremedim. Katılım SMS ile mi?quote:
Orijinalden alıntı: zippeopleSitede var. Debit karta yapmış birleşmesin diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TRYMRKTB yazıp 3404
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu troy kampanyası tırt oldu.Bankalar fazla iade vermeye kıyamadı.
paraf değerlimiz var, % 10 market iade veriyor diye kk'ına TROY iadesi vermiyor.
Vakıf emekli var,troy iadesi var ama kk'ına market kampanyası vermiyor.
vakıf troy var kampanyalar kısmında görünmüyor sitesinde var nasıl katılacağız
ben sms attım,kampanyaya uygun kartın yok dediler.
hangi bankada birleşiyorsa onu yapacağız artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 2 Aralık 2025; 17:27:49 >_____________________________ -
sitede eski ekim kampanyası bilgileri var sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 2 Aralık 2025; 19:55:32 >_____________________________ -
sitesinde olupta boyle yapması ılgınc sonradan eklerler mı acaba uygulamaya sms e
Paycell'de ekimdeki iadeleri almakta sıkıntı yaşayan oldu mu? Kuveyt hâlâ yatırmadı banka kartına, onu kullanmak istemiyorum bu ay. Kayıt açtık bekliyoruz hâlâ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: I.Gıyasettin
Paycell'de ekimdeki iadeleri almakta sıkıntı yaşayan oldu mu? Kuveyt hâlâ yatırmadı banka kartına, onu kullanmak istemiyorum bu ay. Kayıt açtık bekliyoruz hâlâ.Denizbank'ta sorun yaşadım diyeni duydum ki ben tam iade aldım.
Kuveyt'i duymamıştım.
Paycell sorunsuz yatırdı.
vakıfbank neden uygulamada gostermıyor sıtesınde var katılamıyorum

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS