Şimdi Ara

tropico 4 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı problem bende de var. Herhangi bir çözüm bulamadım malesef. Bu kişilere özel bir problem mi bende merak ediyorum.
  • Arkadaşlar halkın nüfusu artmıyor.1960 dayız 175 kişilik nüfus var :S Kondomu yasakladım ama yok artmıyor.Adalılarda tık yok arkadaş o Almalar Fransızlarda hiç iş yok.Koy bizim Türkleri 160 kişi 10 seneye 16000 olur.imparatorluk kurararız.El presidente 3 tane yapmasak olur mu el presidente hiç yapmasak olur mu bu ne lan böyle.Fabrikalar boş.Oteller turist dolu ama otelde çalışan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan0123

Arkadaşlar halkın nüfusu artmıyor.1960 dayız 175 kişilik nüfus var :S Kondomu yasakladım ama yok artmıyor.Adalılarda tık yok arkadaş o Almalar Fransızlarda hiç iş yok.Koy bizim Türkleri 160 kişi 10 seneye 16000 olur.imparatorluk kurararız.El presidente 3 tane yapmasak olur mu el presidente hiç yapmasak olur mu bu ne lan böyle.Fabrikalar boş.Oteller turist dolu ama otelde çalışan yok.

Parasını bas işçi al.

• quote:

Arkadaşlar halkın nüfusu artmıyor.1960 dayız 175 kişilik nüfus var :S Kondomu yasakladım ama yok artmıyor.Adalılarda tık yok arkadaş o Almalar Fransızlarda hiç iş yok.Koy bizim Türkleri 160 kişi 10 seneye 16000 olur.imparatorluk kurararız.El presidente 3 tane yapmasak olur mu el presidente hiç yapmasak olur mu bu ne lan böyle.Fabrikalar boş.Oteller turist dolu ama otelde çalışan yok.

Immigration office yapmışsındır eminim
    Ayrıca halk mutsuzsa tabiki kimse gelmez :)

• Nasıl yapıldığını söyler misin malum yeni başladım.
  • sağ tık--->ordaki binalardan birisi
  • quote:

Nasıl yapıldığını söyler misin malum yeni başladım.

Binaya tıklayınca işçi porteleri oluyor ona tıkla ok'a bas bi dahaki gemi geldiğinde işçi gelir.
  • Çok sağolun arkadaşlar
  • cities XL ı sevemedim ANNO 1404 ü anlamadım umarım bunu çözerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Çevreyi %71 yaptım.

nasıl yaptın abi ya perişan oldum çevre yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

Oyun aşırı derece süper ekenomim iyi çevrecilerle aram iyi dinciler kapitalistlerle iyi ama bir tek limanlarda yapılan şeyi anlamadım freighnetr falan yazıyor para ayarlıyoruz ne işe yarıyor?

Yıl:1991

Adaya ithal edeceğin malın kotasını ayarlıyorsun.

O ithal ettiklerinle adada üretime vs.'ye katkıda bulunabilirsin.

İthal edilecek ürünleride almanactan ayarlayabiliyorsun ama ekstra kar sağlamak istersen customs office kurarak ithalatın daha düşük parayla yapılmasını yada ihracatın yüksek ücretle yapılmasını sağlayabilirsin.

ya campaign de 4. bölümde kaldım custom office nedir yada hangisidir bulamadım bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: m-unir

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Çevreyi %71 yaptım.

nasıl yaptın abi ya perişan oldum çevre yüzünden

Garden-Botanical Garden- Hogriculture station ve garbage binası ile Edictlerden pollution.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-unir

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

Oyun aşırı derece süper ekenomim iyi çevrecilerle aram iyi dinciler kapitalistlerle iyi ama bir tek limanlarda yapılan şeyi anlamadım freighnetr falan yazıyor para ayarlıyoruz ne işe yarıyor?

Yıl:1991

Adaya ithal edeceğin malın kotasını ayarlıyorsun.

O ithal ettiklerinle adada üretime vs.'ye katkıda bulunabilirsin.

İthal edilecek ürünleride almanactan ayarlayabiliyorsun ama ekstra kar sağlamak istersen customs office kurarak ithalatın daha düşük parayla yapılmasını yada ihracatın yüksek ücretle yapılmasını sağlayabilirsin.

ya campaign de 4. bölümde kaldım custom office nedir yada hangisidir bulamadım bir türlü

Wealth/Economy'nin içerisindeydi yanlış hatırlamıyorsam.

• İhracat yapıyorum fakat gemi geldiğinde bazen hiç mal gitmiyor yada az para gidiyor. Geliri arttırmak için ne üretmem lazım? Sürekli borca giriyorum. Artık yabancı ülkelerin yardımları bile yetmiyor.
  • @Darth Nihilus;

hocam fabrika kur. ve ithalatı sınırsız yap. ya da 25000 civarı. ayrıca malların limana hemen gitmesi için bol garaj yap ve teamster's office yap. liman çok olsun. ben param olduğu sürece 3ten aşağı liman yapmıyorum. dediğin gibi bazen hiç ihracat yapmıyor ama bazen 180-190k olduğunu da gördüm. fabrikaları limana ya da o fabrikanın hammadde kaynağına yakın yap. rom fabrikası şeker tarlaları yanına. ya da lumber mill yanına furniture fab gibi... yolları yakın olsun mesela fabrika limana uzaksa kolay yoldan erişilebilir olsun. ama en önemlisi ithalat arttır biraz. hammadde az kalsa da dışardan alıp işleyip satıyor. halkın mutluluğu yüksekse ya da job satisfaction yüksekse daha iyi çalışıyorlar.

şimdilik aklıma gelen bunlar. hatırlarsam yazarım yine.

oyundaki eksiklik yollar. sadece yol yapabiliyoruz.. duble yol yapmama izin vermiyor ya

oyunda resmen 10 15 araba arka arkaya bekledi. trafik olduğunu gördüm ilk kez. şimdilik tek hissettiğim adam gibi yol yapamama ve kavşak-köprü-alt yada üst geçit tarzı mimari. onlar da olsa tam olacak. ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi toplu taşıma falan olsa mükemmel olacakmış.

bir de anlamadığım şu var. altın madeni var. yapıyorum bitiyor. ama sonra hemen kendi kendine yıkılıyor. 4 5 defa denedim ama hep yıkıldı. bir daha da uğraşmadım.

iyi forumlar el presidente ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 5 Eylül 2011; 12:22:34 >

• Oyun süper,grafikleri ayrı güzel
    Anno 1404 ü çözememiştim(adam akıllı Türkçe yaması yok)
    Bu ona göre kolay ve zevkli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Oyun süper,grafikleri ayrı güzel
    Anno 1404 ü çözememiştim(adam akıllı Türkçe yaması yok)
    Bu ona göre kolay ve zevkli...

Tropico 4'ü henüz oynamadım ama 3'ü becerememiştim. İyi bir Anno oyuncusuyum bu arada. Kolay ve zevkli demişsiniz bi denemek lazım.
  • bence annoyu iyi oynayan bu oyunu hertürlü oynar.Anno bana çok zor geldi detaylar arasında boğulup oyunu sildim
  • oyunu ilk defa bugün kurup yükledim. buradan okuyup yüklemiştim. herkes çok zor falan filan dedide ya bende bi tuhaflık var yada başkanlık ruhu varmış içimde haberim yokmuş 10'dan 4'e kadar oynadım ilk başladığımda 1 saatte inşaat çöktü kaybettiniz dedi. dedim 1 el daha oynuyayım filan oynayış o oynayış en son param 1 milyon olmuştu tabi havalara girdim 20 dk sonra -24500 filandı ama inip geri artıya çıkıyordu. Neyse kısa keselim ancak bu oyunda mantık nedir abi tamam bina kuruyon falan filanda eee yani? hani kıbrıs gibi olsa rakibim filan olsa rekabet içinde olsan daha güzel olurdu sanki?
  • Oyunu bitirdim para kazanmak için tavsiyelerde bulunayım:

-Eğer adada 2 yada daha fazla demir kaynağı varsa ilk önce buralara maden kuruyoruz ardından silah fabrikası
    -Yine adada 2 yada daha fazla altın kaynağı varsa maden ve takı fabrikası
    -3-4 tane şeker tarlası ve Rom fabrikası
    -Kimyasal fabrikası kurun hem ham madde istemez hem hastahanelerin hizmet kalitesini yükseltir
    -3-4 tane kahve tarlası ve konserve fabrikası
    -fabrikaları mutlaka geliştirin
    -en az 4 tane teamster's office
    -en az 1 tane banka kurun her banka bina maliyetlerini %20 düşürür(maksimum %60 düşürür)
    -mutlaka custom's office kurun ihracat fiyatlarını %20 artırır

evet bunlarla campaign'de her oyunu kazanabilirsiniz hemde hiç ithalat yapmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 5 Eylül 2011; 21:33:49 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.