Şimdi Ara

Trophyciler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahsen bende 3 tane platinum trophy var ve yaklaşık toplamda 600 trophy. Buna bile içimden WOW süperim diyorum
    bide şuraya bakın. :)
    http://www.psnleaderboard.com

bazıları biraz abarmış galiba.

• biz bi kac arkadas onların olayı çözdük :) tek oynamıyorlar 6 7 kisi fln oynuyorlar heralde.biyonik olması lazım bi insanın o kadar olması için.
    Dmi C-TRanger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BelkiDegismenLazim -- 29 Mayıs 2009; 6:54:58 >
  • Bizim forumdan da çıkar böyle arkadaşlar, 3 günde bütün baba ps3 exc.'lerini bitiririm diyenler var.4 saatte Killzone hatimedenler var :D
  • her oyunda bu trophy olayı yok sanırım ? bazen bakıyorum bilmem ne trophysi veriyor naptım ki diyorum kendi kendime :)
    ama şu platinum olayını merak ettim ne yaptınızda verdi
  • Çok trophynin olması için,bol oyun doğal olarak çok para+zamanın olması lazım.Tabi sırf bunlar yetmiyor,iyi bir oyuncuda olman lazım.Bazı multiplayer tabanlı trophyler tek başına alınamıyor.Bu işi hırs yapmadan,sevdiğin oyunları tamamlamaya çalıştığını düşünürsek güzel bir hobi denilebilir.Sonuçta 20000 trophy olsa bile ek bir getirisi yok
    @-Hakan-
    2008 Mayıs öncesi çıkmış oyunlarda genelde yok(Yeni çıkan oyunların neredeyse hepsi destekliyor).Daha sonra update ile desteği geliyor(Hepsine değil)Platin trophysi için,o oyunundaki diğer bütün trophyleri(DLC yani indirilebilir içerik-ek paket hariç)alman lazım.Bazı oyunlarda kolay bazılarında çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.