Şimdi Ara

Trophy 'kasmayı' bırakıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trophy kasmak boş iş olabilir ama yine de zevkli iş be hacı ben çok bağımlı değilim de yine de kenarda biriktiririm 3-5 tane
  • "Oyun Tarihini Değiştiren 10 İcat" adlı dosya konusu vardı, trophy sistemi de listede yer alıyordu. Ben de bazı arkadaşlar gibi ilk önce oyunu bitiriyorum sonra bakıyorum alabileceğim ve özellikle saçma olmayan trophyleri almaya çalışıyorum. Hem eğlenceli hem de oyuna farklı bir bakış açısından oynama fırsatı da bulabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 28 Aralık 2010; 22:59:37 >
  • Herkes neden bu kadar nefret ediyo bu trophylerden anlamadım bence gayet güzel bir sistem oyunu her yönünden bitirip maksimum zevki almamızı sağlıyor yani oyunun hakkını vermemiz için güzel bir sistem ama dediğiniz gibi platinum kolay diye bir oyun almak çok saçma olur.

Trophy 'kasmayı' bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Aralık 2010; 23:36:27 >

Feel True Power

The most powerful console ever!

• walla bende basta su trophy olayi cok hosuma gitmisti
    ancak baktimki trophyleri kasacam diye oyundan zevk alamamaya basladim
    artik kasmiyorum kasinca oynun butun heyecani gidiyor
    ama birseyleri yapip da sol ustte plink diye sesi cikincada keyifli oluyor
    ne demisler

"Trophy icin kasma, trophysiz kalma!"

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Gta 4 de kuş kovalayan saplantılı arkadaşlara kolay gelsin

Harbi o nasıl Tropy idi yav koca şehir de 200 tane güvercini vur.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • _____________________________
    psn: lebent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Gta 4 de kuş kovalayan saplantılı arkadaşlara kolay gelsin

Harbi o nasıl Tropy idi yav koca şehir de 200 tane güvercini vur.

Öyle bi trophy mi varmış İyi ki bakmamışım GTAIV Trophylerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox 360 Dünya Achievement birincisi 27 yaşındaki USA'lı rekorlar kitapına girdi Tropy cephesinde durum nedir?

Hakoom diye bir eleman var son durumu bilmiyorum ama 1000 e yakın platinum almış olabilir en son 800 lerde idi. Ama tabi resimleri görmesem de xbox ta ki eleman daha da uçmuştur 2000-3000 lerde gidiyordur heralde

Ama bu işi yapanlar tek kişi değil ekip olarak yapıyorlardır.

• trophy le psn store da para yerine geçseydi bak o zaman süper olurdu :)

yoksa gta4 de 200 güvercin vur , assassian creed de çatılardan tüy topla..... tamam iyi güzelde platinium almak için anlamsız işler yapmaya karşıyım... doğru dürüst görevler ver tamam.... ama anlamsız görevler peşinde koşup platinium alıcam diye başımı ağrıtamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 29 Aralık 2010; 9:55:07 >

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

Bu video JBL kullanan birisi tarafından çekilmiş. Ana menüde hayatımda görmediğim acayip klasörler var, dikkatli bakın. Hacklenmiş bir sistemde tabii ki kupa dosyaları da anında açılabilir. Ama bu video neyi ispatlıyor ki? Bir kere aynı sistemle alınmış 1000 tane platinum kupanız olsa bile sistem kırık olduğu için online olup da PSN server'ına senkronize edemezsiniz. Korsan oyun oynuyorlar diye orijinal oyun oynamaktan vazgeçmiyoruz, birileri platinumu hackleyerek alıyor diye trophy sisteminden de zevk almayı bırakacak değiliz.

• kupa sağ üst köşede çıkınca hıı iyiymiş diyorum.trophylerle tüm yakınlığım bu

Oyunda maksat eğlencedir. Eğlenmeden ziyade onu kazanacağım, bunu kastıracağım türünden
    hengamelerle sinir stres yapmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. Belki yaşımdan ( 32 ) dolayı bu işlerin esprisini
    anlamıyor olabilirim.

Orijinalden alıntı: qube26

PS3 satın alalı 2 hafta falan olmuştur. Oyun oynarken habire sağ üst köşede bilmem ne trophy kazandınız falan diyordu.
    Bu başlık üzerine merak edip baktım ne menem bir şeymiş diye; anladığım kadarıyla işime yarayan bir zımbırtı değilmiş

Oyunda maksat eğlencedir. Eğlenmeden ziyade onu kazanacağım, bunu kastıracağım türünden
    hengamelerle sinir stres yapmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. Belki yaşımdan ( 32 ) dolayı bu işlerin esprisini
    anlamıyor olabilirim.

Yaşla trophy zevkini kıyaslamayalım. 38 yaşındayım ve trophy'lere bayılıyorum.

Orijinalden alıntı: _Calderon_

kupa sağ üst köşede çıkınca hıı iyiymiş diyorum.trophylerle tüm yakınlığım bu

aynen benım de oyle.Bi de arada facebook a aldığım trophy lerı gonderıyor ps3.Arkadaşlar da o bişi mi falan diye msj atıp takılıyorlar:)O kadar işte trophy den anladığım:)

bu videoyu gördükten sonra bende bırakıcam sanırım trophy kasmayı :(
    sigara alkol birakilir ama trophy asla
  • Ben bırakmam en büyük zevklerimden biri fakat sevdiğim oyunlarda ve trophy leri zevkli olan oyunları kasıyorum Uncharted 3 de %100 yaptım MW2 MW3 de kasıyorum şuan MW2 %96 oldu MW3 %45 her oyunda level için kasıp kendimi sıkamam.

Bu oyunlar kasma sebebim çok sevdiğim ve oyunun suyunu çıkartmak istediğimden dolayı. Bu tarz sevdiğim oyuna doyamıyorum kendimi trophy kasarken buluyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.