Şimdi Ara

Trolleme/Afk/ Çıldırcam Sakinleştirin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direkt konuya giriş yapayım 6 aydır bir lol serüvenim var ve aslında azda olsa bu oyunda kendime güvenim var.Ranked ve unranked maçlarda trolleme,Afk,lanesi seçildiği için feedleme tarzı olaylarla çok karşı karşıya geliyorum. kimisi ben mid oynamazsam feedlerim,Kimisi ya baksana adamın farmı benden çok diye afk kalma yada gereksiz yere afk kalma sebepleri çok fazla.Eskiden Tr serverini kötülüyenlere karşı bi zaafım vardı.Fakat şimdi bende onlarla birlikteyim bu Trolleme yapan,Çükümden aşağı kasımpaşa uslubunda giren,minyonları kendi etrafında dönen sanan userlere sövmedende olmuyor.Sövmek istemiyorsun kibar dille uyarıyorsun yada tamam lan sövmicem diyorsun ama öle bi katıksız çıkıyorki rahat duramıyorsun.Sonra biz sövdük die report oluyoruz.Napılcak bu süreç ? Çok iyi bi oyuncu değilim ama bu oyunu yaşıtlarım büyüklerim oynuyor ve bir vakit geçirme amacıyla oturulan oyunda ya bir kavga,yada illaki bir trolleme olayı oluyor.Sizler bu durumda ne yapıyorsunuz?

• Silver falansin buyuk ihtimal low eloda olur boyle seyler oyunu ogrenmeye calis ogren kume atlarsin zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkansabahlar F kullanıcısına yanıt
    her eloda olur üst kümelerde biraz daha az olur. sen mi hiç mi trollemedin afk kalmadın milleti çıldırtmadın sakinleş

lol bende hiç sakinleşemiyom.
  • Başka bi oyun oyna sinirlenince ne bileyim m&b oyna cs go oyna farklı şeylerle kafanı dağıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolü bir amaç edinme. Oyna geç.
  • Birak gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brezilya geç 1 pingle oynuyom ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Haksız Yere Ban.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakinlesme kardesim. Birak onlar cildirsin sen çıldırt onlari. Baktin oyun gidici adamin trolluyo sen daha agir trolle o sinir olsun

• malesef halka açık böyle bir oyunun kötü yanlarını kabullenmek gerekiyor, bir yerlere gelen insanların hepsi bu süreçten geçti eğer bu sizin için gerçekten sıkıntıysa oynamayabilirsiniz ya da /mute all yapıp botlarla oynuyor gibi düşünebilirsiniz.
  • Ya usta şöyle bir şey var ben 10 kere düştüm seriden. En sonunda iki arkadaşım ligleri tutmadığı için duo giremiyorlardı dedim ki alın benimkiyle girin bari hem ip falan gelmiş olur.
    Adam 11. serimin 1 maçı lose olmasına rağmen gold 1 e çıkardı hesabı şaştım kaldım. Hediye olarak da kutu atıcam elemana. Yani o zamana kadar sorun hep takımda sanardım fakat gerçekten iyi oynayan biri kesinlikle taşıyabiliyormuş meğersem.
    11 seri boyunca o kadar çok rage attım ki... Sinirlerim yıprandı resmen kızamıyorum artık hiçbir şeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Brezilya geç 1 pingle oynuyom ben

zaten nickine bakınca hep riquelme aklıma geliyor :D arjantin ama olsun xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.