Şimdi Ara

Trivela nasıl yapılır? (soruyorum.gif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler videolarda falan görüyorum 35 metreden trivela (ayak dışı vuruşu) ile gol atıyor adamlar. Fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bi kaç defa arenada yaptım ama çaprazdan giderken ıkına ıkına yaptım. Adamlar düz giderken bile füze gibi vuruşlar yapabiliyolar.

Nasıl yapıldığını bilen varsa anlatsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Beyler videolarda falan görüyorum 35 metreden trivela (ayak dışı vuruşu) ile gol atıyor adamlar. Fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bi kaç defa arenada yaptım ama çaprazdan giderken ıkına ıkına yaptım. Adamlar düz giderken bile füze gibi vuruşlar yapabiliyolar.

Nasıl yapıldığını bilen varsa anlatsın lütfen.

Bende cok merak ediyorum valla/
  • arkadaslar ayak disiyla nasil sut cekiyoruz, nami diger trivela?
  • Bende merak ettim bak
  • Mesela soldan giriyoruz içeri. Şuta bastıktan sonra sağ analoğu sağa itersen trivela yapar diye biliyorum ben.
  • sanmiyorum denedim olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

Mesela soldan giriyoruz içeri. Şuta bastıktan sonra sağ analoğu sağa itersen trivela yapar diye biliyorum ben.

Fifa 11 de öyle oluyodu ama 12 de değişti, nasıl yapıldıgını bende bilmiyorum çok denk geldim ama.

bide ek olarak deneyenler Quaresma ile denesin çünkü Outside foot özelliği var futbolcu özelliklerinde, bunun etki edecegini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    patch nedir? nasıl yapılır..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.